Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Monden , CONSTANTA !!! Stiri , Monden , Evenimente , Barfe (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/1573-monden-constanta-stiri-monden-evenimente-barfe.html)

Most_Wanted 09-07-06 13:28

re: Monden - CONSTANŢA! Ştiri, Evenimente, Bârfe

Quote:

Originally Posted by Most_Wanted
uite Psycho ...eu stiu ca am mai bagato odata pe asta ......ori cineva a sters postul ..ori nu am reusit eu sa postez ....baga mare...daca vrei altceva spunemi ...exact ce vrei:!: - eu stersesem....bagasei la accidente...nu avea legatura cu topicu...poti folosi si y.m. si mailu pt lucrurile de genu.Sau sa uploadezi aici - ERY

ERY-----sterge si de postu asta ....si ala cu semnatura ......

GRIGO 09-07-06 13:32

asta se intampla la sala sporturilor mah ....sporturi extreme .... frecarea la prajina :))

Psycho 09-07-06 13:38

Se Apropie Evenimentul

Cine vrea sa mearga ... mergem in gashca ?!?!?

Liberty Parade 2006 saturn - venus

Cel mai mare eveniment dance din Romania - Liberty Parade - te asteapta pe 29 iulie pe plaja Liberty Parade Arena dintre Venus si Saturn. Pregateste-te pentru o noua noapte alba. Pentru ca pe camioanele Liberty Parade si pe scena impresionanta vor defila anul acesta nume grele: Liquid, Haute Culture, Suie Paparude, Optick, Allen, Horace Dan D, Andi, Dan Ene, Dew Blu, Andy Craze si Claus.
Invitatul special la Liberty Parade 2006 este DJ Tonka.

Parada Liberty Parade se va intalni la ora 16:00 in Olimp si va defila prin statiunile de la mare pana pe plaja dintre Venus si Saturn. Vino colorat, costumat si pregatit pentru Liberty Parade si te vei urca in camion!

Get ready for a looong night! Liberty Parade 2006, 29 iulie, pe plaja Liberty Parade Arena dintre Venus si Saturn.

http://rapidshare.de/files/23162414/...nthem.mp3.html

Imn oficial 2006

GRIGO 09-07-06 13:45

1 Attachment(s)
cine ma poate ajuta si pe mine ....caut de foarte mult timp melodia asta care se aude in filmuletz ...nush cum se numeste nush cine canta ....am facut filmuletzu mai de mult ....am tot inceract sa fac rost de ea dar nimic ....
poatesa imi spuna cineva sub ce nume o gasesc sau cine canta .....pls fratzilor o caut de foarte mult timp .....

Psycho 09-07-06 13:53

habar n-am .....

GRIGO 09-07-06 13:59

Quote:

Originally Posted by Psycho
habar n-am .....

dar nu ti s epare cunsocuta melodia ...?
sa-nebunesc daca te mint de vreo 2 ani o caut ....
si nimic ...
melodia am auzito de foarte multe ori pe la showuri tuning , curse ...etc .

sandrin 09-07-06 19:34

azi am vazut limuzina Chryslaer 300C alba .. mortala :shock:

Psycho 09-07-06 21:18

Quote:

Originally Posted by sandrin
azi am vazut limuzina Chryslaer 300C alba .. mortala :shock:

e dita-mai baraca .. e nebunie ... e serie limitata .. e de iasiton .. e mortala

Psycho 09-07-06 21:20

Quote:

Originally Posted by Psycho
Se Apropie Evenimentul

Cine vrea sa mearga ... mergem in gashca ?!?!?

Liberty Parade 2006 saturn - venus

Cel mai mare eveniment dance din Romania - Liberty Parade - te asteapta pe 29 iulie pe plaja Liberty Parade Arena dintre Venus si Saturn. Pregateste-te pentru o noua noapte alba. Pentru ca pe camioanele Liberty Parade si pe scena impresionanta vor defila anul acesta nume grele: Liquid, Haute Culture, Suie Paparude, Optick, Allen, Horace Dan D, Andi, Dan Ene, Dew Blu, Andy Craze si Claus.
Invitatul special la Liberty Parade 2006 este DJ Tonka.

Parada Liberty Parade se va intalni la ora 16:00 in Olimp si va defila prin statiunile de la mare pana pe plaja dintre Venus si Saturn. Vino colorat, costumat si pregatit pentru Liberty Parade si te vei urca in camion!

Get ready for a looong night! Liberty Parade 2006, 29 iulie, pe plaja Liberty Parade Arena dintre Venus si Saturn.

http://rapidshare.de/files/23162414/...nthem.mp3.html

Imn oficial 2006

anyone ?!~?!? chiar asa sunt singuru :)

GRIGO 09-07-06 21:23

...nu cred ca esti singuru ..poate o sa vina mai multi dar nu anuta pe forum ;)

GRIGO 09-07-06 21:54

... :)) ce zicetzi mah de GIFu care l-am bagat la semnatura :)) l-am facut azi ......ma gandeam ce semnatura sa imi fac ....cand am dat de filumletzu cu tampitu ala ......si am zis sa fac un gif sa il pun la semnatura ...
care vretzi sa va fac semnaturi dastea datzimi pe mess filuletzu din care vretzi sa va fac ...... ;)

leonard 09-07-06 22:04

3 Attachment(s)
ieri in fatza la crazzy era parcat un rolls royce negru.....cred ca avea pe putzin 3 tone...era imensa mashina..stateai ca in sufragerie in ea:D...iam facut shi nishte poze cu mobilu ..da fiinnd noapte nu prea se vede nimik....incercatzi sa distingetzi formele mashinii...:D

mike20 09-07-06 22:07

da e superb era azi in fata la rex ,langa 2 bentley`uri:D ,lambo alb si galben..etc..numai bijuterii:D:D

Psycho 09-07-06 22:36

Quote:

Originally Posted by leonard
ieri in fatza la crazzy era parcat un rolls royce negru.....cred ca avea pe putzin 3 tone...era imensa mashina..stateai ca in sufragerie in ea:D...iam facut shi nishte poze cu mobilu ..da fiinnd noapte nu prea se vede nimik....incercatzi sa distingetzi formele mashinii...:D

am vazut si eu baraca aia .. e dit-amai jeep`u
:))

sandrin 09-07-06 22:38

2 Attachment(s)
un maserati ... ieri pe la zorile ...
:arrow:

bogdan C.E.T. 09-07-06 23:28

cred ca si 'domnu IRY' are modelu asta de maserati

GABBY_ 10-07-06 06:37

dar aston martin-ele alea nu le-ati pozat deloc.chiar nu va iau ochii masinile alea ?:)

bogdan C.E.T. 10-07-06 09:14

app de aston martin, am vazut eu ieri unu la tuzla , da incet fara viteza

Psycho 11-07-06 10:52

sunt 2 ... unu cu nr roshii isi unu cu nr de germanica :D DB9

Most_Wanted 11-07-06 14:00

1 Attachment(s)
...psycho ..am mai lucrat la un gif ...dar nu prea a iesit bine ..din cauza filmului .....si ocupa cam mult .....daca ai tu niste filmulezte cu tine sa imi dai ...ca eu nu mai am ...esti singurul cu care nu am ...........am incercat sa dau pe privat msg ,....dar nu iti pot trimite ....sa imi dai niste filme cu matale

ERY 11-07-06 14:20

Gifu asta trezete aminitiri... ca si "drumetia" de aseara ....:)

Most_Wanted 11-07-06 14:23

Psycho ...sa vedem cum facem sa imi dai mai multe filmuletze si poze cu matale ......eu nu am cum sa le iau daca le bagi aici pt ca intruu de la o sala de net ....ca nu mai am net acasa /........vb noi ....vreau sa facem unu calumea !

Psycho 11-07-06 15:10

Ery .. de mult nu ne mai jucasem asa prin orash ... sa sara pietonii de pe treceri :) .. a fost frumos .. bravo rdv-u .. bravo ery .. bravo mie ;) .... la mai mare :D .. pacat k nu am filmat :D

leonard 11-07-06 16:08

atzi trecut cumva shi pe bd tomis pe la 12 asha in forja????

Psycho 11-07-06 16:13

daca era rdv-u .. ery si eu da :D noi eram :D ....

leonard 11-07-06 16:16

mancavar tata da frumos se mai aud motoarele area....io stau mai sus de dacia la biserika alba ....shi presupun ca atzi plecat in forja dupa ce atzi trecut de tzatzele alea din asfalt ..:)).....mam shi speriat..ca atzipisem putzin ....trebuia sa facetzi shi voi un filmuletz ca sa vdm shi noi cum vatzi distrat:D

needBrain 11-07-06 16:30

vedeti ca e camera la spital

GABBY_ 11-07-06 17:52

deci v-ati lamurit cata abureala a fost cu radarele din oras,da?a fost o abureala la care toti romanii au pus botul si chiar si acum sunt sigur ca sunt multi care zic ca sunt camere si radare pe toate bulevardele dar stati linistiti,a fost doar o campanie de intimidare.forja placuta:)

D_M_X 11-07-06 18:40

imi zice cineva ca cica e camera cu radar fixa la trocadero....acum vre-o luna juma....dupa cateva seri uit de ea si trec cu cel putin suta pe acolo....stau si astept sa vina.....si pe mamaia la fel ....am ajuns la concluzia ca au fost povesti aruncate....

leonard 11-07-06 20:12

mi-a trimis cineva un mass pe messinger cum ca este in cta un bmw urs de culoare mov ...tunat(eleron bari..etc) shi cika ar fi un spion ...de la politzie...io atunci nu am crezut...shi a doua zi am trecut pe langa sectzia de politzie din piatza chiliei ..shi lam vazut parcat in fatza sectziei...shi era noaptea tarziu ...adica nu puteai sa spui ca a venit omu la politzie cu alta treaba......vam zis asta ca o informatzie ...nu sunt sigur ca e adevarat....asha ca fitzi pe faza;)

Psycho 11-07-06 20:27

vrajeala ... leonard ....

ziceau k radare fixe k plm ... dar frectzie ... cica ar fii la dacia si la spital

metal_militia 11-07-06 21:09

e un urs mov cu nr HAI de constanta nu haiu de bucuresti :rolleyes2 ...oricum putin plauzibil sa fie undercover, prea k in filme ;)

d3vilish_lips 11-07-06 21:45

Quote:

Originally Posted by GABBY_
deci v-ati lamurit cata abureala a fost cu radarele din oras,da?a fost o abureala la care toti romanii au pus botul si chiar si acum sunt sigur ca sunt multi care zic ca sunt camere si radare pe toate bulevardele dar stati linistiti,a fost doar o campanie de intimidare.forja placuta:)

mah si eu si ery am primit aks asa k nu a fost chiar vrajeala 8)

ERY 11-07-06 22:24

HAIu spion.....:)) ce draq mah....voi nu veniti la cursell legale....intrati la arhiva la filmulete si o sa il vedeti cum isi bubuia cauciucurile pe Kogalniceanu....auzi...spion

leonard 11-07-06 22:45

Quote:

Originally Posted by CT-81-ERY
HAIu spion.....:)) ce draq mah....voi nu veniti la cursell legale....intrati la arhiva la filmulete si o sa il vedeti cum isi bubuia cauciucurile pe Kogalniceanu....auzi...spion

u cred ca vb de hai-u de la bucale....io cel putzin pe asta mov de cta nu lam vazut la nici o cursa ...sau nu lam observat...

Most_Wanted 11-07-06 23:06

..nu mah ...ca mai e un hai ...albastru in cta 69hai ...da nu e vb de ala .....ca si eu am primit mass ...de pe la unii ..deci nu e vb de CT-69-HAI ;)

X-Ray-Eyes 11-07-06 23:56

Quote:

Originally Posted by leonard
u cred ca vb de hai-u de la bucale....io cel putzin pe asta mov de cta nu lam vazut la nici o cursa ...sau nu lam observat...

Inseamna ca tu umbli doar ziua prin oras si nu noaptea ... iti zic eu ca nu l-ai observat.

Quote:

Originally Posted by Most_Wanted
..nu mah ...ca mai e un hai ...albastru in cta 69hai ...da nu e vb de ala .....ca si eu am primit mass ...de pe la unii ..deci nu e vb de CT-69-HAI ;)

Alt HAI eu nu mai stiu , si sa mai fie si MOV perlat ...
Si ca o informatie de ultima ora cu care nu suntetzi pusi la punct ... BAIATUL CARE A AVUT CT-69-HAI LA NUMAR A VANDUT URSUL ACUM 2-3 SAPTAMANI SAU CHIAR MAI BINE !!!
Asa ca ... spioni doar in filmele cu Bond o sa vedetzi ... sau poate ca e gabor ala care l-a cumparat ... cine stie ... eu n-as crede ...

GABBY_ 12-07-06 06:51

politia romana iar isi bate joc de noi si acum au pe strazile constantei un logan galben identic cu un taxi ,pe care are si radar si camera si pe mama lui si taie in carne vie pe strazi.cred ca posta romana nu va mai face fata la cat va avea de munca pe finalul sezonului cand vor trimite "fluturasi" acasa

ZET-EVO 12-07-06 10:29

L-am vazut si eu pe ala. Ai draq jegosi.

Most_Wanted 12-07-06 13:42

Quote:

Originally Posted by X-Ray-Eyes
Inseamna ca tu umbli doar ziua prin oras si nu noaptea ... iti zic eu ca nu l-ai observat.

Alt HAI eu nu mai stiu , si sa mai fie si MOV perlat ...
Si ca o informatie de ultima ora cu care nu suntetzi pusi la punct ... BAIATUL CARE A AVUT CT-69-HAI LA NUMAR A VANDUT URSUL ACUM 2-3 SAPTAMANI SAU CHIAR MAI BINE !!!
Asa ca ... spioni doar in filmele cu Bond o sa vedetzi ... sau poate ca e gabor ala care l-a cumparat ... cine stie ... eu n-as crede ...

nici eu nu cred ,,.....eu am zis doar ce am auzit ......vorbeste lumea fara rost

All times are GMT +2. The time now is 06:53.

- Copyright 2026 4Tuning