Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Satu Mare (https://forum.4tuning.ro/195-satu.html)
-   -   discutii Satu Mare (https://forum.4tuning.ro/195-satu/14363-discutii-satu.html)

szambi77 18-01-11 14:03

Re: discutii Satu Mare

Votati-ma si inscrieti-va si voi ;) Puteti castiga 1.000 ron /saptamana si un opel nou nout !

www. sofer de romania . promotor . ro/Szambi

si

www. sofer de romania . promotor . ro/bejkiss

P.S. se scrie impreuna fara spatiu ;)

raul_rebelul2005 25-01-11 19:09

Quote:

Originally Posted by szambi77 (Post 3997581)
Votati-ma si inscrieti-va si voi ;) Puteti castiga 1.000 ron /saptamana si un opel nou nout !

www. sofer de romania . promotor . ro/Szambi

si

www. sofer de romania . promotor . ro/bejkiss

P.S. se scrie impreuna fara spatiu ;)

Si eu il joc din decembrie,deja am terminat 4 rute da nu am castigat nimik:)

danielS777 10-02-11 12:31

Dear members & friends,

Stiu ca nu este cel mai potrivit subiect si nici cel mai bun loc in care sa cer ajutorul, premiul ar fi o bucurie imensa pentru noi.

Daca vreti sa ne ajutati da-ti un vot la link-ul de mai jos.

Link-ul este acesta: http://www.dovezidedragoste.ro/dovezi/348
si butonoul este "voteaza dovada" (trebuie sa bagati si codul pe care vi-l va arata)

Scuze, inca o data si va multumesc anticipat! :)

Dan

raul_rebelul2005 24-02-11 19:57

mai bato norocu de iarna,da cand pleaca sa incepem rally-ul,ar fi trebuit sa bagam una pe zapada sa fie mai interesant:)

zvvbmw 08-03-11 13:31

Pe zapada nu ar fi mers nimica...cel putin drept sigur nu. Mai greu cu BMW-urile...:lol:

Cand se planifica prima etapa Rally Sprint ? Tot la ACR va fi ?

Si apropo. Nu stie nimeni, ce se aude despre un nou eveniment gen cum a fost in vara la aeroport ?
Tot umbla zvonuri cum ca sponsor va fi BMW, pista asfaltata etc. Insa nimic sigur.

e30_lmv 08-03-11 14:40

Quote:

Originally Posted by zvvbmw (Post 4152718)
Pe zapada nu ar fi mers nimica...cel putin drept sigur nu. Mai greu cu BMW-urile...:lol:

Cand se planifica prima etapa Rally Sprint ? Tot la ACR va fi ?

Si apropo. Nu stie nimeni, ce se aude despre un nou eveniment gen cum a fost in vara la aeroport ?
Tot umbla zvonuri cum ca sponsor va fi BMW, pista asfaltata etc. Insa nimic sigur.

Etapa va fi in data de 19 martie, la pista ACR!
Iar despre un eveniment gen "Opel Drag Racing" din cate am auzit va fi tot in vara! E un fel de traditie, evenimentele astea p timp de vara!
Sponsor BMW nush dak va fi la Satu Mare, pt k noi nici macar nu avem reprezentatsa BMW!

zvvbmw 09-03-11 09:01

Mersi de informatii.

Vor fi si etape care vor avea loc in alte locuri decat la pista ACR ?

Sincer, ma bucur ca devine "traditie" acest gen de eveniment. De s-ar organiza mai des asa ceva. Numai bani sa fie.

Chiar m-am mirat cand am auzit ca BMW s-ar implica in asa ceva pentru ca la noi nu este reprezentanta. Oricum nu conteaza asta...conteaza evenimentul in sine. :D

raul_rebelul2005 09-03-11 21:18

Quote:

Originally Posted by zvvbmw (Post 4154864)
Mersi de informatii.

Vor fi si etape care vor avea loc in alte locuri decat la pista ACR ?

Sincer, ma bucur ca devine "traditie" acest gen de eveniment. De s-ar organiza mai des asa ceva. Numai bani sa fie.

Chiar m-am mirat cand am auzit ca BMW s-ar implica in asa ceva pentru ca la noi nu este reprezentanta. Oricum nu conteaza asta...conteaza evenimentul in sine. :D

Da asa ii conteaza evenimentul in sine,sa fie bine organizat ca si in anii precedenti,mi mi-a placut...in legatura cu etapele deocamdata numa pe pista ACR va fi,mi-ar fi placut sa fie si oras ca acu 2 sezoane....mai vedem

zvvbmw 10-03-11 08:34

ar fi foarte tare sa se organizeze un time attack pe strazile din oras. Desigur inchis si amenajat. Vise ? :lol:

e30_lmv 10-03-11 13:25

Quote:

Originally Posted by zvvbmw (Post 4157741)
ar fi foarte tare sa se organizeze un time attack pe strazile din oras. Desigur inchis si amenajat. Vise ? :lol:

cine stie c va fi???? Poate ne vor surprinde reprezentantii ACR cu ceva in anu asta..... Ramane de vazut! Pana una alta asteptam prima etapa si ne multumim cu spectacolul oferit de concurenti!

floryn bmw 12-03-11 22:18

:) bine a fii si la vara kald :)))

e30_lmv 13-03-11 16:17

Quote:

Originally Posted by floryn bmw (Post 4164748)

Oioi! :lol:

raul_rebelul2005 13-03-11 19:07

Quote:

Originally Posted by floryn bmw (Post 4164748)

florine astazi chiar ca o fost cald::)..am bagat cativa mititei la gratar:)

floryn bmw 13-03-11 22:32

:)) si eu am bagat lichid de frana si am aerisit frane:))

bmw_fear 14-03-11 16:45

1 Attachment(s)
frane de motor? :lol:

afisul pentru etapa de sambata

e30_lmv 14-03-11 21:45

Quote:

Originally Posted by bmw_fear (Post 4169248)
frane de motor? :lol:

afisul pentru etapa de sambata

speram doar sa tina vremea cu noi, spectatorii. :-)

trafy-vr6 15-03-11 09:03

salutare, aveti cumva un e36 cabrio albastru inchis cu BIK la numar? sau ceva de genu` asta ? ca l`am vazut in Valcea astazi si arata foarte foarte foarte shmecher

raul_rebelul2005 16-03-11 15:45

florine cata spaga ai dat sa apari pe afis:)

floryn bmw 16-03-11 21:34

nu multa:)) o conditie e sa ai masina rosie :)) tu nu mult rosu ai pe a ta :))))

raul_rebelul2005 17-03-11 20:24

Quote:

Originally Posted by floryn bmw (Post 4175571)
nu multa:)) o conditie e sa ai masina rosie :)) tu nu mult rosu ai pe a ta :))))

noh nui bai dau si eu spaga sambata pt locu 1:):)...o sa castige aia cu masini negre si cu putin rosu pe ele:):)

zvvbmw 18-03-11 09:48

bafta concurentilor ! may BMW win !

attilaboot 24-04-11 17:53

https://www.youtube.com/watch?v=8ELrzGg9q5k

floryn bmw 26-04-11 23:00

nicee:-)

razvyrulz 27-04-11 14:28

Salut,

Am o mare rugaminte la voi, am fost anul trecut in SM sa imi reconditionez caseta de directie la adresa Lucian Blaga 240. Acum mai am cativa prieteni care au nevoie urgent sa se programeze la ei pentru refacerea casetei insa am pierdut numarul de telefon. V'as fii recunoscator daca mi'ati lasa numarul de telefon de la service.

Va multumesc anticipat,

cristi.mk4 23-05-11 17:30

cunoaste cineva un bmw negru seria 5 Sm xx MFM?

mrjoe 23-05-11 19:50

Quote:

Originally Posted by cristi.mk4 (Post 4345671)
cunoaste cineva un bmw negru seria 5 Sm xx MFM?

MFM dar cu ce nr?si de ce o cauti?

cristi.mk4 23-05-11 20:39

duminica m-am intalnit in trafic , si as vrea sa-i multumesc cu o urare frumoasa, pt ca este un dobitoc....

gaby88 31-05-11 13:51

Buna ziua, am un bmw 520i din 84' si as dori sa il pun pe tester, doar ca nu gasesc pe nimeni in oras care sa aiba programul pentru acest model, daca cumva stiti pe cineva care m-ar putea ajuta v-as fi recunoscator.

bmw_fear 31-05-11 16:51

https://www.youtube.com/watch?v=0EvZ6..._order&list=UL

mrjoe 01-06-11 20:38

Quote:

Originally Posted by gaby88 (Post 4364039)
Buna ziua, am un bmw 520i din 84' si as dori sa il pun pe tester, doar ca nu gasesc pe nimeni in oras care sa aiba programul pentru acest model, daca cumva stiti pe cineva care m-ar putea ajuta v-as fi recunoscator.

Din 84 nu se poate pune pe tester se poate reseta inspection ulk si resetat servisul ulei dar care e problema la masina ta?

gaby88 01-06-11 22:28

Imi consuma ft mult si nusht din ce cauza, si ii tras la minim motorul din debitmetru si tot asa consuma peste 20 in oras si vreo 12 in afara.

mrjoe 02-06-11 21:07

Quote:

Originally Posted by gaby88 (Post 4368095)
Imi consuma ft mult si nusht din ce cauza, si ii tras la minim motorul din debitmetru si tot asa consuma peste 20 in oras si vreo 12 in afara.

Asta e problema nu e voie sa tragi jos debitul,debittul trebe sa fie in sincron cu benzina injectorele primesc semnal de la calculatorul motorului si tu daca tragi jos debittul nu primeste atit aer cat trebe,nu este voie umblat la debitmetru fabrica stie de ce3 este reglat asa debitul eu zic hai la atelier si ne uitam care este problema la motorul tau am trimis nr meu de tel in mesaj privat.
Joe

mrjoe 02-06-11 21:07

Quote:

Originally Posted by gaby88 (Post 4368095)

Asta e problema nu e voie sa tragi jos debitul,debittul trebe sa fie in sincron cu benzina injectorele primesc semnal de la calculatorul motorului si tu daca tragi jos debittul nu primeste atit aer cat trebe,nu este voie umblat la debitmetru fabrica stie de ce este reglat asa debitul eu zic hai la atelier si ne uitam care este problema la motorul tau am trimis nr. meu de tel in mesaj privat.
Joe

gaby88 02-06-11 21:56

Lucrezi cu Robi asai? poi de acolo am venit... dupa ce mi-a facut motorul a inceput cu consumul asta, dupa care am incercat la altcineva si am redus din putere sa vedem daca scade consumu

szambi77 06-06-11 09:45

Quote:

Originally Posted by gaby88 (Post 4370553)
Lucrezi cu Robi asai? poi de acolo am venit... dupa ce mi-a facut motorul a inceput cu consumul asta, dupa care am incercat la altcineva si am redus din putere sa vedem daca scade consumu

O varianta atunci ar fi sa schimbi debitmetrul ca daca a-ti apucat sa "reglati" la el fara tester nu e prea sanatos ... vezi ca si consumul poate fi determinat de o mie de factori. Partea buna la BMW este ca poti schimba motorul ca si scutecul la copii asa ca daca nu reusesti sub nici o forma sa-l readuci la consumul original arunci afara tot motorul (asta daca mai papa si ulei, fumega sau bate) si ii pui ceva ce-ti trage cu ochiul...
Pe de alta parte, daca Robi ti-a facut motorul e indicat sa duci masina inapoi sa-i dea el de buba ca nu-i primul BMW pe care-l vede la viata lui. Nu vreau sa iau partea nimanui dar ar fi culmea sa nu poata rezolva problema in ideea in care stie sa combina componente de la motorizari diferite pentru a obtine performante...

gaby88 08-06-11 19:50

Nu vreau sa intelegeti gresit, nu zic de el nici ca ii bun si nici ca ii rau, nu vreau sa ii fac reclama proasta nimanui, sunt sigur ca are experienta si stie multe... dar ca eu n-am fost multumit de rezultate, atata tot, nu poate omul sa ii multumeasca pe toti, masina a fost reparata astazi, cu succes, mecanicul la care am fost s-a tinut de cuvant ... i-am zis sa imi readuca masina la setarile si consumul original ( aproximativ ), asa a si facut, bubele: 3 injectoare care scuipau benzina aiurea, am luat alt set de injectoare, niste furtunuri de la vacum erau crapate, sau schimbat bineinteles si s-a reglat motorul calumea, rezultatul este pe masura... sunt mai mult decat multumit, motorul trage ca la inceput cand l-am cumparat, consumul este cum m-am asteptat iar pretul la care lucra tipul este foarte bun, il recomand cu caldura, tipul sta pe str. Lacrimioarei nr 51. nr de tel 0728949655, il cheama Modula ii ungur, nu stiu daca i-am scris bine numele dar asa se pronunta.
Cu stima
Gaby

norbi_bidi 19-06-11 15:51

Cineva interesat de scaune Audi A6 cu tot cu bancheta din spate? Airbag lateral, piele neagra stare buna, scaunele reglabile electric... Astept oferte

cca_golf 02-07-11 18:05

Cine monteaza subwoofer' in SM ?

attilaboot 03-07-11 20:16

Quote:

Originally Posted by cca_golf (Post 4438508)
Cine monteaza subwoofer' in SM ?

HR Audio.

Dl. HORVATH

cca_golf 08-07-11 12:15

Quote:

Originally Posted by attilaboot (Post 4440807)
HR Audio.

Dl. HORVATH

Ceva date de contact , o adresa ?

Multumesc.

All times are GMT +2. The time now is 22:35.

- Copyright 2026 4Tuning