![]() |
Re: Concurs
Facem pool-ul?
|
Datii cu poll-ul ca a trecut ceva timp 8)
|
Moama ce activitate pe aici, mai ceva ca inainte :lol: Sa va zic o chestie, ati dat o tema, ramaneti pe aia, nu o schimbati ca vine nu stiu care si zice ca nu este masina respectiva intr-un anumit joc, asta este, va modelati dupa tema data.
Spor la tunarit! :-) |
Mai asteptati unul? Daca nu , nu ma supar :D
|
3 Attachment(s)
Si eu , Si eu :lol:
|
Incearca sa nu mai faci dublu-post!
|
Am incercat sa fac pool-ul dar nu mi se incarca pozele nici cum... trebe sa revina r.equinox sau dary...
|
Gata s-a rezolvat!
Poll-ul: https://forum.4tuning.ro/510-pc-games...e-r32-x12.html p.s. imi cer scuze daca v-am suparat da' asta e.. Omul din greseli invata!:) |
Cred ca ar fi timpul ca numarul 5 sa dea tema noua...Cypos ce ai pentru noi de data asta?:D
|
1 Attachment(s)
Pai hai sa vedem...
:arrow: Mercedes-Benz C-Class |
3 Attachment(s)
Gata Domnu` Cypos :D
|
Quote:
|
Omul a vrut sa ajute. Din moment ce nu a fost nimeni "desemnat" prin zona, nu vad care ar fi problema daca l-a facut el...
|
3 Attachment(s)
:twisted:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Am incercat si eu:oops::oops:
|
Quote:
Are si threadu regulile lui..cine sa le citeasca(macar) Equinox-asta seara eram si eu si ANDR31 liberi , ma bucur ca faci totu pe cont propriu...continua asa , cine stie poate si threadul asta se va duce intr-un loc mai bun.. |
3 Attachment(s)
:arrow:
|
Seara buna, vad ca va distrati pe aici de ceva timp, frumos asa. Equinox, daca te-ai bagat in treaba asta, ocupa-te tu de ea, nu da mai departe la altii ce ai tu de facut.
Cu masiniile postate am vazut ca este o problema ... daca s-a mai dat respectiva tema nu postati masina facuta pentru concursul anterior, incercati sa veniti cu ceva nou + daca nu ii convine cuiva masina (nu este in nu stiu ce joc) nu este obligat sa participe, nu schimbati tema pentru nu stiu cine. Sper ca ati inteles mesajul, incercati sa diversificati cat mai mult concursul! |
Quote:
Quote:
|
Cypos: Epic fail !
|
Quote:
Si te-as ruga dary762 sa imi arati unde scrie cine se ocupa de poll! daca tot spui ca scrie asta in reguli daca le-as citi!! |
Quote:
|
3 Attachment(s)
nu am mai dat de mult pe aici dar sper sa fac o impresie bunicica desi stiu ca peste 1 vot nu iau=))
|
3 Attachment(s)
|
3 Attachment(s)
mă primiţi şi pe mine cu al meu C klasse?
=> |
Uite, aici scrie cine se ocupa de poll. Daca nu iti convine, nu este obligatoriu sa participi.
Quote:
|
Quote:
|
No lasa ca nu avem program fix pentru poll si nici pentru concurs, lumea mai pleaca in concediu, mai are treaba, nu scrie nicaieri ca trebuie sa fie o tema noua in fiecare saptamana, mai ales ca deja se repeta grav masiniile. Aici nu intra tema actuala.
|
Quote:
|
Se repeta pentru ca lumea vede doar ce are in jocurile din pc-ul propriu.(sau jocul)
Uite,spre exemplu,la suv-uri nu prea s-a gandit lumea:) |
3 Attachment(s)
Si eu ma inscriu:D
|
Ma puteti astepta si pe mine?...Duminica daca e..daca vrea Andrei..sa fac eu poll-ul..daca se poate:)
|
3 Attachment(s)
O am de mult in garaj ..dar..nu am putut sa o postez..motivul..eram pe picior de plecare..data viitoare..revin in forta!
Cred ca in seara asta fac poll-ul..da nu promit.. |
|
Concurentul cu numarul 8 poate sa posteze noua tema!
|
1 Attachment(s)
Eu pun mx-5...
Spuneti-mi daca a mai fost sau nu e in regula...sunt cam in ceata cu alegerea temei:lol: |
3 Attachment(s)
Primul :lol:
nu ridic stacheta prea sus :D |
3 Attachment(s)
@MarUsh-nu cred ca se accepta decat modelul din imagine!!!:???:
Incerc si eu cu o Miata suparata RAU! |
3 Attachment(s)
|