![]() |
Re: Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o?
"florinele"... si eu pot sa jur in fata bisericii, sa jur pe mama, sa jur pe rosu, pe verde, pe roz bonbon, sa ma trazneasca Dumnezeu daca mint... iar in realitate treaba sa stea altfel.
E treaba ta, dar daca femeia a facut pasul si a "marturisit" ca ar fi vrut sa il sarute pe x... e foarte GRAV, iar eu nu as mai fi dat 2 scuipati pe ea. ;) Poate sa o tin doar pentru fufu si atat. Dar este problema ta. |
adica tu imi spui mie ca mergi cu mine in biserica si in fata la preot cu mana pe icoana sau pe biblie ai tupeul sa minti cu nerusinare si pt ce? si sa nu juri pe tine sa juri pe viata viitorilor tai copii ;)
|
sa spui e usor,chiar si in fata lui Băse...
|
asa zic si eu, una ii sa spui si alta ii sa faci, numai sa juri pe sanatatea lor si pe fericirea lor, esti cel mai tare fratele meu, respect in fata ta daca te tine sa faci asa ceva.
|
daca nu ai scrupule si minti cu nerusinare,un juramant in plus e fix pix,intelegi?fie ca el cu mana pe cartea de telefon sau biblie
nu mai fiti asa credinciosi...fiecare isi vede prorpiul interes,interes realizat prin orice mijloace... stiti voi,mielul bland suge de la doua oi... |
Să revenim la topic Re: Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o? ..
Uităm doar acele iubiri trecatoare . In schimb ce a fost cu adevarat in inima noastra si ce am iubit nespus de mult , asta nu vom uita niciodata.Aceea iubire care face parte din tine insuti si oricat ai incerca sa o uiti nu vei putea, parerea mea . |
Quote:
Si da... am tupeu sa merg in fata bisericii si a cui vrei sa mint cu nerusinare! N-am chef sa o dau in polemici cu tine vis-a-vis de religie ca nu ajungem nicaieri. In fine, revenim la topic. |
cum sa o uit doamne...? k orice fac e mereu in mintea mea....
sunt 5 sapt d knd ne-am certat...si ma simt d parca ieri ne-am certat.....in fiecare zi o iau mereu d la capat...ma trezesc cu ea in gand ..adorm cu ea in gand...parca sunt blestemat....e prea greu....pt mine e cea mai minunata fiinta d p lumea asta..dar se pare k am pierduto....nu merge mai nik sa mi-o scot din cap...nu ma mai atrage nici o alta fata...bine asta mi se intampla d mult timp..dar sa dea dracu daca mai pot fi rational...am numai ideii tampite in cap...si nush c sa mai fac....tot c ma inconjoara parca imi aduce aminte d ea....dupa un an si 6 luni....e greu....spuneti voi o idee ceva..eu m-am gandit sa plec din tara..nush sa schimb mediul asta....poate o fi ceva..dar daca ea e tot in mintea mea....:| nush .....sau poate sa-mi dau una in cap....sa fac o amnezie..si sa mi se stearga din minte...si ar fi ok...as putea sa o iau d la capat...dar astea sunt numai ideii...proaste......v-am spus k nu mai pot fi nici rational...asta e marea problema... |
asa am fost si eu. incearca sa nu te mai invinovatesti. sa nu crezi ca numai tu ai fost de vina si ea e usa de biserica. fiecare are partea lui de vina. diferenta o face cel ce isi da seama unde a gresit fiecare. am facut multe tampenii pt fosta mea prietena. o particica din poveste e pe aici pe undeva. gandeste-te ca nu e in sfarsit de lume, vb lu profetu... "n-o sa mai simt pt alta ce am simtit pt tine: am invatat ca dupa alta tot o alta vine..." daca o sa continui asa o sa te distrugi. iti spun eu...nici eu nu mi-am revenit...dar am creeat un zid in jurul meu si pt toti sunt acelasi baiat vesel si glumet. in realitate e altfel. nimic nu o sa mai fie la fel. mi-am pierdut increderea in mine si in cei din jur...
|
valykid... scrie si tu normal.
Ne cam chinuim sa intelegem ce spui. Trebuie sa facem o "subtitrare" la ceea ce ai scris. Exista si un regulament cu privire la scriere. Limbajul de messenger nu este acceptat aici. |
Imi cer scuze , nu am observat adevarul e ca m-am obisnuit sa scriu asa de la messenger!
Inca o data ma scuzati! |
Dupa parerea mea o sticla de vodca si una de bere te ajuta sa poti dormi cel putin .... asta fac eu si te ajuta cat de cat dimineata ii mai naspa dar cel putin scap de insomnii si nu ma mai gandesc la ea chears mate
|
E destul de aiurea, cred ca din constient te poti ajuta cel mai mult, eu oricum m-am cam distrus in 5 saptamani de cand ne-am certat nu am mai avut chef de nimic, nici sa mananc , nici sa mai dorm , nu am mai avut deloc grija de mine si nu am ajuns deloc bine! Acu parca ma simt impacat cu ideea, nu am ce face desi imi tot zboara gandul la ea si mi-e foarte dor de momentele noastre dar ce sa fac acuma ? Am atatea ganduri, as face cam orice pentru ea dar daca o dau iar in bara? Am observat ca multi oameni cand vin vremuri bune uita ce promit si cad in cealalta parte si mie mi-e teama ca o dau iar in bara si m-as dezamagii mai rau! Nu vreau sa va jignesc, nu stiu cat de buna a fost ideea sa intru pe acest forum pentru ca uneori primesc un mail in care am un link cu un raspuns la ce am postat, iar asta nu poate face decat sa ma intristeze pentru ca imi aduc aminte de ea! Uneori simt nevoia sa vorbesc cu cineva sa comunic pentru ca parca am ramas si fara prieteni dar nu toata lumea te poate intelege! Eu va multumesc pentru ca mi-ati dat sfaturi, va doresc toate cele bune si sper sa ne auzim cu alte vesti mai bune din viata noastra, vorba aceea alaturi si la bine si la rau! Eu cred ca trebuie sa ramanem optimisti si sa trecem peste toate, recent am vazut un filmulet cu un om care nu avea nici maini si nici picioare si totusi acel om putea sa zambeasca si sa accepte aceasta viata grea, de cand s-a nascut a fost evitat dar el a avut un suflet de invingator si a trecut peste toate! Sincer am vazut filmuletul intr-un moment greu pentru mine si m-a dat peste cap ,mi-a cam schimbat ideea de a-ti trai viata pentru ca acel om ne-a dat o lectie de viata! Cautati pe youtube -nick vujicic- acesta e numele lui,vizionati cateva filmulete cu el si apoi spuneti ce parere aveti, chiar sutn curios in ce sens v-a sensibilizat ! Eu zic ca daca acel om poate ,putem si noi trece peste orice numai sa ne dorim asta foarte mult !
|
hai sa iti zic o chestie .. exista oameni cu probleme mult mai mari decat cele in dragoste .. asa e .. ca o rana se vindeca .. o rana fizica ... dar o rana psihica se vindeca , dar greu ... nu vei uita .. niciodata daca a fost si dragostea ta .. dar timpul le vindeca pe toate .. e total aiurea stiu ... dar trece .. toti am fost sau vom fii in aceasta postura e urata .. ranile sufletului se vindeca greu dar se vindeca ;) cu un pansament .. doua 3 4 ;)
|
am revenit si eu dupa o pauza de cateva luni :D . Cum sa uiti persoana pe care ai iubit'o ? Sa va spun ce am facut eu , in primele saptamani ii foarte greu , suntem dominati mai mult de emotii si nu de ratiune . Tin minte ca nu puteam manca , nu puteam iesi , eram varza . Apoi am inceput sa iau atitudine , da ... ea s'a despartit de mine , dar acum era responsabilitatea mea sa am grija de mine , eu decideam daca continuam sa fiu distrus sau sa incep sa fac anumite lucruri pentru a iesi din starea respectiva. Am inceput sa imi ocup timpul cu tot felul de lucruri , am inceput sa citesc foarte mult , am iesit , am mers la fotbal ,am vorbit cu prietenii mei despre problema mea , pozele si tot ce tinea legat de ea , le'am dus de acasa. Nu am mai vorbit cu ea , mi'am vazut de viata mea . Daca intradevar ai iubit persoana respectiva , nu poti trece peste asa de usor , o inima franta , ii ca un os rupt , are nevoie de ceva timp pentru a se vindeca. Imi repetam de o groaza de ori pe zi ca o iert pentru tot ceea ce a facut ca sa pot trece peste si incercam sa realizez ca sunt lucruri mult mai groaznice pe care ti se pot intampla, si am inceput sa fiu recunoscator pentru fiecare lucru pe care il am .Din fiecare lucru rau iese si cate un lucru bun, dar de asta iti dai seama doar in timp. Incetu cu incetu realizam ca nu mai sunt asa de afectat si am inceput sa fiu din ce in ce mai fericit ca trec peste. Iar cu privire la prima dragoste de care se zice ca nu o uiti niciodata , a trecut 2 ani de cand nu am mai vorbit cu ea, nu sunt genul care sa ramana ,,amic" cu o fosta prietena , la mine ii ori totul ori nimic , pur si simplu nu mai simt absolut nimic pentru ea , nu ma mai intereseaza de ea , etc etc. Nu exista chestii de genul ,, nu o sa mai iubesc niciodata ",eu am iubit de 2 ori pana acum. Eu acuma cateva luni eram terminat si ma gandeam oare cum sa mai ies din situatia respectiva , iar acum , incep sa rad cand ma gandesc cat de penibil eram cand incercam sa o recuceresc cu tot felul de poezii , etc etc :)) . Pana la urma toti ne gasim jumatatea , nimeni nu ramane singur , cand o sa apara , asta nu stiu , dar stiu ca va aparea. Iar pentru cei care sufera pentru persoana pierduta , sper sa treceti cat mai repede peste si in mare parte de voi depinde daca reusiti . Toate cele bune :-h
|
bravo ... stai calm ca nu va ramane nimeni singur ;)
e bine ca ai trecut .. si eu sunt genul totul sau nimic si crede-ma ca imi este mult mai bine acum decat imi era cu ea ... de gandit la ea nu ma mai gandesc .. nu ma mai intereseaza ... e mult mai bine e frumoasa viata ... e scurta ...si merita traita ... Life is a big party ;) |
Multi va ganditi doar la partea psihica si credeti ca doar asa suferiti, dar e gresit; sanatatea , sistemul nervos si emotional sunt cele care se duc. Si daca nu se gaseste orice altceva care sa va faca sa va luati gandul de la EA, ganditi-va la voi, la sanatatea voastra. Nu vb din auzite, eu m-am consumat f mult, ca sa ce? sa ma aleg cu o boala de reflux gastric, aciditate in stomac---si ghici ce? pe baza sanatatii cu siguranta am suferit mai mult(dureri f mari,varsaturi,nopti nedormite,etc), urmez tratament,regim.
Daca e sa trag o linie in acest moment, constat faptul ca suferinta cauzata de neingrijirea mea a durat si dureaza mai mult decat cea adusa de acea persoana--- deci se merita sa te consumi, framanti? pe o parte Da, dar totusi sa ramana si pt voi loc de atentie. Cu timpul te impaci cu ideea, incepi sa judeci si iti revii, dar ar fi mult mai bine sa se intample asta cat mai repede altfel e nasol pt sanatate. De atunci a trecut 1 an jumatate pt mine iar gandul spre ea e aproape inexistent --- cand esti putin cu o persoana, maxim 1 luna acolo mai poti ramane amic, dar cand esti mai multe luni n-are sens. Si inca ceva nu va dati prietenii, persoanele draci la o parte pt niciuna/niciunul, mai devreme sau mai tarziu o sa le simtiti lipsa; se poate avea o relatie si cu prieteni aproape, care parte a cuplului nu intelege acest aspect, inseamna ca nu e om. |
Hello!sunt noua pe aici...:-s
In fine.in legatura cu topicul...sunt de acord cu tine Psycho;)):Life is a big party!in fond si la urma urmei..doar o viata ai si noi stam si suferim..regretam..ne gandim "ce ar fi fost daca..." ,insa..unele lucruri se intampla cu un anume scop. Hades,bautura nu`i o solutie..pe bune ca nu. iar..Valykid,tu ai zis`o..nu te "ocupi de tine"..pai si ce astepti?cine sa se ocupe?fa`ti timp pentru tine..iesi cu prieteni,la party`uri..sa cunosti fete..sa te plimbi(evidet nu singur) sa razi..sa citesti(uite eu asta fac,pe langa faptul ca plec la cumparaturi si lucrez).."amuzanta" partea cu..cand primesti un raspuns de pe forum iti aduci aminte de ea;)) iar in legatura cu somnul..mhm incearca sa nu te gandesti deloc la ea inainte sa dormi.nu stiu ce sa zic..eu una nu mai dormeam ca sa nu mai visez..iar de ex ieri am venit de la munca si am dormit de la 3 pana azi de dimi(evident cu mici pauza) eram franta..it`s summer!ti`am zis..iesi si bucura`te de ce ai! bafta! |
nu iti aduci aminte de ea .. eu cel putin .. sa zicem ca nu imi aduc aminte la ea .. partea ciudata e cand vii acasa .. si in cartier o gasesti pe fosta si tu esti de manac u actuala :) ... e bit strange :)
|
foarte interesanta discutia. eu m-am despartit dupa 8 ani de relatie. si a fost destul de greu dar trebuie sa trecem peste si tocmai de asta scriu aici pt ca am ceva experienta:D. e foarte greu sa iti fie bine in scurt timp dupa ce te desparti pt ca nu prea se poate. toate simptomele astea (nu mai ai aer, nu poti sa dormi, nu mai are gust mancarea, nu poti sa iesi din casa, cand vezi femei iti vine sa fugi:D) nu sunt constructive si nu te ajuta deloc. e foarte normal sa le simti altfel dai cu capu de prag din nou si din nou si dupa ai te intrebi de ce ai ghinion. la mine a fost destul de dureros pt ca deja era in tatonari cu altul in timp ce era cu mine si s-a purtat ca o lasa. imi spunea ca trebuie sa se regaseasca sa o inteleg si alte vrajeli. de obicei la baieti se intampla sa simta cand e ceva dubios si tocmai de asta am ales sa nu intru in jocurile ei si am spus pa.toata smecheria cand simti ca se termina si nu mai poti sa faci nimic e sa iesi cu capul sus sa nu o lasi sa iti ia si ultimul gram de demnitate pt ca oricum stii ca se termina si nu mai ai nimic de pierdut.noi crescusem impreuna ne maturizasem impreuna bine eu mai putin:D. in situatiile astea cel mai mare dusman care putem sa il avem suntem tot noi fiecare cu eul lui daca ma intelegeti. povestea e foarte lunga si nu vreau sa va plictisesc. oricum daca nu e bine tot bine o sa fie:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Buna tuturor, sunt si eu nou pe aici! Pot sa zic ca am avut o relatie care a durat 2 ani jumatate si desii existau destule certuri o iubeam mai mult decat orice , totul mergea bine si dintr-o data a spus ca numai tine la mine numai ma iubeste si ca ne despartim.De atunci au trecut 1 luna in care am tot incercat sa ma apropriu oarecum de ea si inca 1 luna in care am incercat sa o uit fara nici un rezultat in ambele cazuri.Desi sunt cu altcineva acum gandul meu tot la ea zboara imi e incredibil de greu parca numai sunt eu , numai am pofta de mancare , defapt ce sa mai nu am pofta de viata de nimic.In tot acest timp am iesit cu prieteni mi-am ocupat timpul cat de mult am facut de toate si tot asa fara rezultat si stau si ma intreb zilnic daca voi mai putea fii eu vreodata sau sa am macar puterea de a zambii!?Chiar numai stiu ce sa fac daca avetii ceva sugestii va ascult cu drag!!Multumesc
|
Quote:
In al 2`lea rand : laund in considerare postul meu precedent, fata ti-a spus ca nu mai tine la tine, nu te mai iubeste si vrea sa va despartiti - deci a fost fair, ca nu a avut de gand sa-si bata joc de tine si blabla. In al 3`lea rand: din cate am citit au trecut 2 luni de cand v-ati despartit, nu? Pai cred ca ar fi cazul sa cam incerci sa treci peste, mai ales daca ai pe altcineva si sa fii corect fata de persoana respectiva...gen sa nu stai cu ea doar pt alinarea sufletului tau. Si stai linistit ca toate trec si o sa poti zambi din nou si sa te bucuri de viata, asta in timp... acum nu poti sa te astepti sa fii in forma maxima, ca na doare si te inteleg, dar timpul le rezolva pe toate, iesi, distreaza-te, gaseste-ti ocupatie, fa ce-ti place tie si lasa gandurile de o parte. |
Inteleg asta dar nu pot pur si simplu am incercat toate variantele probabil mai ramane doar partea cu timpul, nu pot sa nu ma gandesc zilnic oare ce face si ce se va intampla cu ea, stiu ca e gresit ceea ce fac dar pur si simplu nu pot, poate sunt mai slab din punct de vedere psihic!!!O regret enorm , amandoi am gresit si nu stiu daca voi mai intalnii pe cineva care sa ma faca sa simt asa!! :sad:
|
Quote:
Nu este nimic gresit din ceea ce faci si nici slab psihic nu esti...Toti am trecut prin asa ceva, mai rau sau mai bine,cu timp sau fara timp,doar sa stii cum sa treci peste. Atat timp cat fata ti`a spus ca nu mai are nici un sentiment pentru tine si ca e mai bine sa va despartiti,mi se pare corect sa accepti ideea aceasta...si sa nu trageti de o relatie care pur si simplu ("nu mai merge")exista tot feluri de discutii aprinse si toate cele....Mai bine suferi o perioada...decat sa stii ca persona iubita , sta cu tine din mila sau sa va impacati si a doua zi iar va despartiti...si tot asa. O sa gasesti fete si mai bune si mai rele...nu e vorba ca nu o sa mai intalnesti sau ca nu o sa mai poti avea acele sentimete pentru urmatoarele iubite, ci pur si simplu asta simti tu acum,esti dezamagit,nu iti vine sa crezi ca nu mai e a ta...dar stai linistit timpu vindeca tot si toate "problemele" se intampla cu un scop...Momentan distreaza-te...iubirea vine cand nu te astepti;-) |
la fel cum zice si helen .. nu stii de unde sare iepurele ... asta e .... bucurate pentru ce a fost si priveste inainte ;) .. lasa trecutul ...
|
probabil ca asta o sa fac si am tot citit ca sa treci peste iti trebuie alta fata dar nu prea e adevarat pana nu iti trece de tot nu te poti baga in ceva serios :)..multumesc de raspunsuri tuturor!!
|
CUI PE CUI SE SCOATE !!!
ce sa spun, se implinesc aproape 3 ani de cind mam despartit de femeia vietzii mele, prima jumatate de an a fost cumplita, desi am mai avut vreo 5-6 aventuri, pina am gasit o fata tinara, frumoasa si cuminte (chiar model!) care sa mutat din prima la mine,...dupa inca un an de zile cu multe "activitati" impreuna, sau mai sters din amintiri si am putut sa ma gindesc defapt la ce vreau eu si la ce imi trebuie mie,...stiu, suna egosit, dar asta este, mie mila de tine, dar mai mila mie de mine,...iar cind ai "ceva" linga tine, nu te simti singur si parasit, ai grija de tine si vb. aia si alte mame au fete frumoase,...chestia asta cu "nu mai pot sa traiesc fara ea", este defapt o prostie, este pur si simplu obisnuinta si faptul ca nu putem sa cadem de acord ca ceva sa terminat, ce nu vroiam noi,...adica mindria noastra a fost afectata la maxim,...acum sint cu o fata impreuna de vreo 9 luni, cu care ma potrivesc din toate punctele de vedere,...problema este intradevar ca, comparam tot timpul actuala cu cea care a fost "cea mai buna", indiferent cite relatii au trecut intre, fiindca de, stim ce se poate,... deci ochii in viitor si la mai mare! :D |
Pot spune ca am trecut si eu prin ceva asemanator,acum cand scriu aceste randuri...Dupa o relatie de 6 luni mi a trantit o paia cu "ramanem prieteni" ,lucru pe care sincer sa fiu nu prea pot sa l accept.Aceasta a fost a 2 a relatie de "durata" ca sa spun asa,diferenta la aceasta a fost faputil ca m am simtit iubit cu adevarat.Dar nu trebuie sa va incarc pe voi cu frustrarile mele acum...am citit posturile de la inceputul topicului,pot spune ca m au ajutat intr o oarecare masura...Acum astept sa treaca timpul si sa vindece rana.In aceste momente topicul asta m a ajutat enorm.va multumesc prieteni
|
Exact ca la alcoolicii anonimi... Buna sunt Bogdan si m-am despartit de iubita dupa 5 ani si 5 luni impreuna... Ultimii 3 ani locuiti impreuna. Am incercat sa trec peste (e cam o luna de cand ne-am despartit) dar nu mi-e usor deloc... Mai ales ca nu am nicin job acum si am toata ziua libera mi-e f greu... Problema e ca eu am iubit-o f mult, iar ea mi-a marturisit in cele din urma ca usor usor a incetat sa tina la mine... Suntem amici, ne mai vedem din cand in cand, poate si asta ma face sa nu trec peste asa usor... Am sa incerc sa gasesc pe cineva, problema e ca nu voi mai putea iubi asa cum am iubit-o pe ea si tind sa cred ca relatiile viitoare nu vor fi tocmai ok din punct de vedere al sentimentelor investite...
|
Cam asa ceva,dar de obicei asta e si scopul sedintelor gen alcoolici anonim,te simti mai bine cand mai spui altcuiva depsre problemele tale si intr un fel te mai descarci putin si devine mai usoara toata treaba :) dintr o cauza dasta se poate aluneca usor si in directia cu alcoolu...insa nu e o solutie,uiti pe moment,dar cand te vei trezi iti va veni si mai greu,am prieteni care au avut astfel de experiente...
|
Bogy... si tu???
|
Da tati... Cand credeam ca totul e ok si mi-am facut un rost in viata...
|
Man, regret.
Ce pot sa iti spun e ca timpu' le vindeca pe toate. ;) Si ca e cazul sa stai un timp linistit. Sa incerci sa te desprinzi de tot ce a fost. Stiu ca suna usor, stiu la fel de bine ca e foarte greu sa renunti... si stiu si mai bine ca o sa ai problema de a compara orice tipa cu ea... in primele momente, zile, saptamani... Ai incredere ca va fi totu' bine! |
Bogy si eu ca si tine...si ca multi altii...tot ca la alcoolicii anonimi...bogdan, 20 ani...la 6 zile dupa ce am implinit frumoasa varsta, fata pe care inca o iubesc mia zis ca sa terminat totul pentru ca ii place de altul. Dupa ce ca suntem impreuna de la 16 ani...acum 5 zile sau implinit 6 luni de cand neam desp...si inca...in astea 6 luni primele 3 nici nu mia vb. (de parca eu eram ala...)...dupa, de ziua ei sa desp de actualul...am stat impreuna...a fost ca odata...(fara kissing & stuff)...dupa neam mai vazut kteva zile...am realizat ca innebunesc daca mai continui sa o vad si sa vad ca nu este a mea...au mai trecut 2 luni de vara in care nu neam vb...o inmormantare a unei persoane comune nea adus in acelasi loc (ca sa nu zic impreuna)...am stat unul langa altul...mai mult de salut nu am schitat...si am inceput dupa sa vorbim prin mesaje...acum iar simt ca ma urc pe pereti...e groaznic
Bogy incearca sa nu ai asteptari de la tine...incearca sa nu te mire cand o sa treaca lunile, poate anii si o sa fii "la fel"...Dzeu sa te ajute sa nu fii asa ca e cam naspa...dar na...(si voi erati de la 18/19 impreuna...)...si asta zic si eu...problema e ca nu voi mai putea iubi asa cum am iubit-o pe ea si tind sa cred ca relatiile viitoare nu vor fi tocmai ok din punct de vedere al sentimentelor investite... P.S. Mia placut faza cu un nou rost in viatza...exact asa si eu...erau zile cand eram cu big question pe buze :))...ziceam ca gata...is asezat...dar na ca mia facut ea un nou rost in viata :)) |
Fratilor... nu va mai grabiti cu intrebarile magice.
Nu de la varstele astea... times are changing. Iar femeile nu se mai inmoaie cu una, cu doua la intrebarea magica. ;) Take your time, ca se poate intampla un episod ca in alt topic... si e mult mai greu. |
urat .. dar pe masura ce trece timpul , cam toti ajungem aici .
Am s avorbesc cu vali sa faca usergroup Parasiti de femeie Inselati de femeie cred ca va avea cei mai multi useri :) |
Quote:
Ce naiba man, tu te plāngi? Curg femeile pe tine acolo, urāt nu eşti, prost nu eşti, (doar cu capul ai nejte probleme, da' mă rog) nu te mai plānge şi dă-i drumul mai departe. N-ai fost tu cel mai bun pentru ea, ea n-a fost suficient de curajoasă să pună piciorul īn prag īn mod clar, că īn mod subtil o fi făcut-o, dar poate prea subtil, asta e, shit happens, next episode, că ăsta e trecut uitat şi īngropat din secunda cānd ai realizat cum stau lucrurile. Hai că eşti băiat mare(şi la propriu şi la figurat) :) |
pai degeaba treceti prin asta daca nu invatati nimic :lol: cel mai usor sa treci peste o deceptie este sa o UITI (fara tel, msg, etc)... iar daca ti se ofera sansa sa se intoarca la tine, MANA CEREASCA, atunci poti sa te razbuni, o fu.ti si ii spui cat de carpa si otreapa e pentru tine, si ca a fost cel mai naspa fu.tai din viata ta, n-ai simtit nimic. Fata ei in momentele alea merita toti banii =))
Stiu, multi o sa zica , frate dar nu pot, e pe dracu, ba poti, fa doar asa chiar daca nu vrei sa o sa vezi ce repede o sa-ti treaca. 8) |
| All times are GMT +2. The time now is 18:33. |
- Copyright 2026 4Tuning