![]() |
Re: E30 - taxiul meu
LA MULTI ANI !!! :bunch:
Sa auzim numai de bine in 2012..... |
Quote:
la multi volti!!:lol::lol::lol: |
La multi ani !! Si iti doresc un an nou fericit cu multi caluti .../////////M
|
Orice ti-ai lua,tot taximetrist ramai,tare reputatie ti-a mai facut masina asta pe aici.Hai ca deja ma dau lacrimile :)) La multi ani.
|
La multi ani maestre!
Sa ai parte de sanatate in primul rand si tot ce iti mai doresti tu in noul an :) Imi pare rau ca ai dat taxiul dar sper sa ii ia locul ceva mai periculos 8) |
ba sa te bucuri de bani cum te-ai bucurat de urs...imi pare totusi rau ca l-ai dat ...dar ...aia e ....sper sa-l cumperi pe al meu :D:D:D
bafta si la multi ani |
al dreaq vulpoi...:-):-)
la multi ani ursare!;) |
tigane ce-ai facut frate ai dat ursu ce naiaba ai?la multi ani si un an nou si tot ce-ti doresti:lol:
|
pe 6 masina e programata la RAR si apoi facem o aroganta si mergem cu tupeu la politie cu actele..........
sa vedem ce e cu taxa asta....:rolleyes2 |
Quote:
|
Ce o zis junioru cand ai vandut masina? Sau il mai amagesti inca?
|
Inca nu s-a publicat in monitorul oficial, deci nu a intrat in vigoare legea...va mai dura o perioada....
|
incercam, ca doar nu o se ne ia gatul.....:D
fimiu viseaza la MOM-ul albastru, M3 turbo.....avioane d-astea.... i-am zis sa stea parcat cu plata ca nu e loc........:lol: |
Si nu ii indeplinesti visu? Ce se anunta pe viitor?
|
Quote:
pe viitor.........sanatosi sa fim, restul le rezolvam intr-un fel.... |
Quote:
oN tOPic : Jakale frate......ce ai de gand sa iti cumperi acum ???????????????????? sunt tare curios ! |
Stiu cum ii cu banii ca si eu trag acuma sa imi fac masina, numa ca intrebam asa ce o sa fie next level nu am vrut sa fiu inteles gresit:P
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
niste poze mai "can-can" cu noul motor al lui jakal.sa il stapanesti sanatos veree :D
|
2 Attachment(s)
Quote:
hopa sus pe "trotineta"....sa vina APOCALIPSA........:lol::lol: |
Quote:
...si cat te vaiti ma...eu am plans un sfert de ora dupa ce am vb cu tine!! si pe tine te enerveaza maxim lovelilii....:lol::lol::lol: |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
super...eu te auzeam aseara k vrei 2 turbine si chiar ma intrebam ptr c?:))))
bi-turbo...treaba boss c sa zic d abia astept sa il scoti p strazi un v12 in 2012 cu 2 turbine....MAXIM!!!!!! |
Da repede se mai misca cineva :D
|
V 24 in linie:))
|
bai!pana la urma a vandut taxiu si a luat alt urs? ca mi-a dat cu ceata si nu am proiectuare:))
|
Pana la urma cum e ,ai dat galbeneala si treci pe albitura sau cum,ca sa moara familea mea de inteleg nimica :lol::lol::lol::lol::lol:
|
Deci sa va scot din ceata...
Jakalu o sa vopseasca asta alba in culaore getaxului (galben) Apoi o sa urmeze un 12 v |
Bre jakale te apreciez din toata inima, desi te plangi ca nu ai si ca iti e din ce in ce mai greu !!! De ursi nu te lasi !!! chiar esti un adevarat impatimit, nu ca altii care tin ursu in fata blocului sa-l manance rugina ca nu au bani de intretinerea lui !!! Succes si indeplinirea viselor tale si mai ales in ale fiului tau !!!
|
ce ti ai luat pana la urma ca io nu mai inteleg nimic :lol:
|
Quote:
da-l draq de turbo, biturbo....mergem pe aspirat in continuare... pune motorul ala mai repede sa vedem cum trage la cati bani a bagat ala in el....:D |
Dai bataie vedem ce iese..defapt ce iese stim deja...ceva galben si miraculos...
|
va ramane alb defapt...astia albi trag mai bine :D
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
ceata s-a ridicat, getaxul e din nou pe strazi.... i-am cerut voie noului propietar ( mama ) sa ma plimb si eu cu ea....:)) maine merge la RAR pt identificare si transcriere daca tot nu a intrat legea... |
Quote:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: https://www.youtube.com/watch?v=xyTED...eature=related Va parasi Mamaie emisiunea cu JAKALU ?? (TE VREAU LANGA MINE ZILNIC LA KANAL D ) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: =))))))))))))) HAHAHAHAHA |
Quote:
Cand te mai opreste garda le spui ca ti-a dat voie mama ta sa iesi la plimbare cu masina ei:lol::lol: |
stiu ca am mai spus asta la garda cand m-au oprit in bucuresti acum vreo 3 ani. Veneam de la 'legale' noaptea de prin capitala....
Aveam HEL-u' atunci si era tot pe numele ei.......s-a uitat in talon si apoi mirat la mine..."sa nu-mi spui ca maica-ta merge cu masina asta"...:lol: ba da sefu....mai se duce la piata ...una alta... aveam jante pe 16" pe masina....14" in talon... "cam mari rotile astea" am facut pana sefu "ba da-le dracu....pe toate 4 rotile?....hai valea si sa nu va mai prind pe aici"..:)) CUMPAR CUTIE MANUALA PT V12 :!::!::!: |
facem ceva cu rotile alea jakale?
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:30. |
- Copyright 2026 4Tuning