![]() |
Re: Golf 4 - My Angel!
frumos ...:D
|
Quote:
Deci asta faceai tu azi la masina, te-am claxonat de 2 ori cand am trecut pe acolo :P |
1 Attachment(s)
...nu ma uit dupa bmw-uri :twisted::lol:
..next time lasa claxonu si vino sa mai vorbim si noi ,sa vad si eu "cazanu" ;) I Love Pak" ;) |
Eram pe fuga, veneam de la munca, data viitoare promit ca opresc. ;) Maine seara ma duc pe la Tribunal (in spate)...daca ai timp/chef sa mai schimbam o vorba, ma gasesti acolo dupa 20:00.
Te salut! :D |
Imi place cum au evoluat lucrurile. Si sunt ca dupa ce o sa o vopsesti, va arata superb. Doar ca o parere personala...dupa vopsea isi va pierde din supararea si dramatismul cu care ne priveste acum. Chitul si acele 3 nuante de gri de pe ea o fac putin mai suparata.
E doar o parere. |
tare faza cu gloantele eu am de 9mm si alea merg bine fara sa la largesti da momentan am numai 3 bafta :P
|
de ce ai nevoie de gloante tot ca jock ? nu inteleg ideea ? de ce nu te gandesti sa faci altceva custom ? sau sa faci tot inchuietorile daca asta vrei, dar intr-un alt mod ? sau daca ai incerca sa copiezi ceva dupa o masina de pe forum macar sa nu te lauzi cu asta pentru ca e deranjant ca posesor sa vezi ca cineva incearca sa faca ceva ce ai tu pe masina ta ...pentru ca intr-un fel sau altul deranjeaza (sunt patit stiu ce vorbesc)...banuiesc ca si tu daca ti-ai face ceva la masina si un prieten cu o masina asemanatoare face acelasi lucru te deranjeaza...sper sa nu mi-o iei in nume de rau...:D
In alta ordine de idei foarte frumos jock sper sa te vedem la anu la Wörthersee...pentru ca meriti..pentru pasiunea asta nebuna...daca masina va fi gata sunt absolut convins ca va atrage atentia ..mai ales ca am auzit ca arata mult mult mai bine in realitate. |
Mytza07 nu inteleg ce te-ai inflamat asa nu vreau sa umplu` pagina cu offtopic pentru linistea ta sufleteasca ideea este de pe un alt forum de unde cred ca se inspira si alti stai relax ma cunosc personal cu Jock si ne-am ajutat reciproc oricum fiecare avem lucruri diferite facute la masini da uite asa ai mai facut rost de inca un post in lipsa de ocupatie
|
Relax boys :D
ideea cu "gloantele" nu este a mea ....am vazut la PAK si pe vwvortex http://forums.vwvortex.com/showthrea...1#post71413620 Mytza07 .... la ce sa ma duc la wörthersee?...sa ma fac de ras ?...no way ;) ,,dar avem foarte multe masini demne de W'see ;) |
Quote:
Frumoase masinile din pozele de mai sus merita tot respectu..... |
1 Attachment(s)
..de astea ce zici? :D
|
Quote:
|
eu nu cred ca te-ai face de ras....cam pentru orice posesor masina lui nu va fi niciodata terminata si intotdeauna va avea ceva de facut la ea
@mar|us nu incerc sa imi fac posturi oricum daca te-ai uita prin topic postu asta e cred ca al 4-lea |
Quote:
tare ideea cu gloantele, PAK-ul arata mai altfel pentru ca a dus bad-ul mai jos si are alte faruri, dar asta nu inseamna ca arata mai bine..ambele is super :) mult succes in continuare. offtopic: baieti, incetati, faceti varza calita din topic-ul omului |
eu nu inteleg de ce va inflamati atat pe subiectul copiat. si mai ales , de ce va inflamati voi si nu cei in cauza.
mie unul mi-a trecut demult faza asta cu originalitatea , si poate cu timpul o sa inteleaga si altii. avem nistea masini de +10 ani , modificate in toate felurile. e cam greu (aproape imposibil) sa fii original fara sa o dai in avioane. trebuie sa intelegeti ca nu e nicio competitie . din contra, incercam sa ne ajutam cat mai mult unii pe altii. |
Foarte corect si perfect de acord ;)
...odata si odata tot trebuie sa trecem "de pasul " asta |
si ca sa fie tot tacamul...si eu am furat ideea de la Pak-u':lol:
|
GOP-ul ce faci tu ce copiezi a ta tot urata e nu`s cum se intampla :))
|
da mah stiu ca am un cazan...dar e un cazan special:lol:
|
3 Attachment(s)
...un drum de tara ...s-a mai lucrat putin la manere + cu 4 persoane in masina mi-a luat foc aripa ...sa nu mai zic de cauciuc ...fum la greu :twisted:
.trebuie neaparat un negative camber 8) + intarit amortizoare |
if it ain't rubbin it ain't dubbin :-)
bine asta suna frumos dar practic tre menanjata masina :-P |
Dar nu ai observat cand ardea aripa?:lol:
Ai patit ca in clipul https://www.youtube.com/watch?v=2Azizr4Nvz4 |
Esti nebun!:cry: Asta-i masina de mers pe drumuri de tara?
|
Quote:
E masina de zi cu zi nu de weekend cum au multi de pe aici. Bafta jock si nu-ti face griji, intr-un final va fi cum ti-o doresti tu ;) |
Si eu care am crezut ca e masina de show!:lol::lol::lol:
|
Quote:
|
Quote:
giocule te astept sa te duci dupa paine :lol: |
:lol: auzi ?..masina de show :)))
..am primit "cado" jante de tabla 15 + gume de iarna , ca deee ...suntem obligati ....multumesc SPY (fratemeleu) 8) ..am bagat si freon ca nu mai tine ... :twisted: RO by NET ,te bag la regim :lol: |
4 Attachment(s)
...gata" si manerele + o grila simpla
|
Ce oache de broscoi are! Foarte tare din fata, cat de curand ma bag si eu la o modificare de mecla;)
|
...astept :twisted:
..cat despre oache" ..as fi dispus sa le schimb cu alea de r32 (+ capota stock) ;) |
Tare ma roade curiozitatea..... Ce lupe ai folosit, sau mai bine zis cum ai facut faru?
Foarte foarte frumos ceea ce ai facut pana acuma. |
A iesit foarte frumos! Imi place:D
daryiyus daca-mi amintesc bine....la primele faruri a folosit lupe de EOS. Iti va da el mai multe detalii:P |
Marica ...am vrut sa pun lupe de eos ;) ,dar nu a fost sa fie
daryiyus...am mai scris de 90 de ori si mai scriu ...sunt lupele din far , de ceata ...rasfoieste, te rog, putin mai in urma... https://forum.4tuning.ro/120-masina-m...l/page-72.html |
...data vitoare o sa sap mai adanc:) Mersi
|
1 Attachment(s)
..m-am jucat si eu putin :D
place? |
foarte agresiv, insa diferenta nu este asa de mare incat sa merite munca, cred eu... sau poate doar la grila de jos, prelungirea e ok si asa
|
Quote:
|
Si mie imi place, este mai agresiva, mai clean:arrow: Spor la treaba:lol:
|
Quote:
PS: mi se pare mie sau rotile sunt putin mai in groapa :rolleyes2 |
| All times are GMT +2. The time now is 08:02. |
- Copyright 2026 4Tuning