![]() |
Re: Club Renault 5
Quote:
|
uitasem. ma intereseaza si un set de proiectoare de Gtt se mai potrivesc si de la altceva? merci mult.
|
se gasesc noi Valeo - 2mil
|
Multumesc pentru coordonatele de janta (5.5J x 13 ET 35 PCD 4x100 ), insa pe unde le-as putea gasii pe unde am intrebat spun ca nu au asa ceva. Prefer unele noi totusi, bineinteles de tabla nu de aliaj..
|
in Rm Sarat este o bara de gtt cu proiectoare la dezmembrari
|
mi-am spart bara, aia misto cu buza :( cumpar si eu eventual o bara fata gtt :D daca e cineva din RM sarat, si poate trimite prin curierat sau....am alta solutie de logistica dar am s-o pun in practica in momentul care gasesc, preferabil bucuresti.
|
nu vreau sa fac reclama,dar si-au deschis unix reprezentanta in bucuresti.am intrebat si au toate tipurile de bara,si cea cu buza si cea de turbo.cea de turbo e 2mil700
jante de tabla m-ar interesa si pe mine.am cautat in disperare si nu gasesc. |
man, vorbesti serios cu bara de turbo la 2.7mil? nu de alta dar cea normala si cu gauri de proiectoare e 2.1mil, si tocmai ce ma pregatesc sa o iau:D
|
apai bara simpla am gasit noua la 1 mil
|
Quote:
thanks. |
bara simpla noua este si acolo tot 1mil. adresa e bd preciziei nr3. nr tel0213189890.
m-ai bagat in ceata..nu e de turbo cea cu gauri de proiectoare?care-i diferenta? |
4 Attachment(s)
to valir5gts
bara simpla fara gauri proiectoare - 1.1-1.2mil bara simpla cu gauri proiectoare - 2.1-2.3mil bara de gt turbo nu stiu daca exista si fara gauri de proiectoare, dar pentru mine diferenta e mare intre modelul de super5 si modelul de super5gtt. pun cateva poze spre exemplificare. primele 2 bara normala fara gauri proiectoare, urmatoarele 2 bara de gt turbo originala. bara de super5 cu gauri de proiectoare e identica cu cea fara gauri, numai ca are 2 locuri deja decupate pentru proiectoare. PS: UNIX sunt de mult in Bucuresti man, pe Bd. Preciziei. |
va salut, sunt foarte interesat de ce se intampla aici. am si eu un r5gtt si un r5 alpine care a avut motor turbo candva.
am desfacut motorul de gtt si r5-ul alpine nu am reusit sa-l mai fac. din gtt mi-au ramas urmatoarele piese pe care le vand: chiulasa renault 5 gt turbo completa cu rampa culbutori, tije, axa cu came turbo, capac culbutori, delco complet 200 eur pompa apa 20 eur intercooler 50 eur radiator apa cu radiator ulei in el 30 eur galerie evacuare si admisie 50 eur si de la r5 alpine: usi complete 1 mil buc,--1.5 mil doua hayon complet--800 mii parbriz--1 mil 4 jante aliaj originale turbo 3 prezoane--3 mil cutie de viteze--1.5 mil carburator turbo--1 mil kit ambreiaj: volanta usurata (originala)(aprindere electronica), placa, disc--2 mil pompa benzina cama--300 mii bloc motor 1--mil faruri--200mii buc bara spate--800 mii bara fata--800mii punte fata-bara torsiune, disc frana,bascula inf, fuzeta, rulment --1 mil caseta directie--1 mil totul si caroseria care este inscrisa la 180 E cu transport inclus oriunde in Bucuresti cu platforma pentru cunoscatori: injectie mecanica k-jetronic in stare perfecta, completa cu injectoare noi bosch cu filet (50 Km) + galerie admisie pentru chiulasa de alpine (ca model sau folosita) facuta pentru injectie+clapeta de acceleratie+ multe piese de injectie. injectia poate fi montata pe orice masina daca se fac in galerie lacasurile pentru injectoare. 0722.575.571 lucian. toate bune! |
Cine imi poate da un contact, referitor la renault-ul aratat putin mai sus(
<a href="https://forum.4tuning.ro/attachment.php?attachmentid=209625&stc=1&thumb=1&d =1170365556"=> B 42 GSD=</a=>=). Imi place foarte mult cum este facut si vreau sa il fac cam la fel pe al meu. Cat costa o vopsitorie asa, o bara de super5, proiectoare etc. Cine ma poate ajuta? |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:18. |
- Copyright 2026 4Tuning