![]() |
Re: Club ESPERO
Quote:
|
fusta am luat'o de la un magazin de tuning,de la west coast:lol:...pe dracu',am gasit'o pe nationala,cand am vazut'o am scos fum din cauciucuri,si un tir la fel in spatele meu:oops:,dar a meritat,nu stiu ce modele este...o sa ma interesez si o sa va spun:rolleyes2
|
1 Attachment(s)
am gresit un cuvant,*modele* fara sa vreau:sad:
|
unde ati disparut toti:lol:...nimeni cu mai comenteaza nimic...contrazic...nimic:shock:
|
salutare all care le are cu photoshopul ca vreau sa ami tunezi si eu masina si nus daca ai sta bine si as vrea mai intai sa vad cu arata . adica praguri , pleoape far, spoilere cu sita (fata , spate),mai multe chestii. sal all
|
Quote:
|
nu le am...ca si eu caut pe cineva pentru sigla....dar nu se baga nimeni:cry:
|
Quote:
|
cica ar fi de passat(2000)...dar passatul are bara mai mare..eu zic ca trebuia sa fie imensa pe langa a mea....eu nu am taiat mult din ea...eu nu cred...mai vorbesc:rolleyes2..si oricum sa o cump de la dezmembrari,costa,eu am avut noroc..8)
|
okay.. ;) ne anunti ma mai interesez si eu...
|
Quote:
|
eheheee....c na's da,dar eu si asa ma carpesc cu asta,mai ales cu petrolu',pentru cine dispune de $$$,ar fi ceva:rolleyes2
|
cat vrei myke pe motoru ala si cati cai are ?
|
Quote:
@gogufifa: incearca sa si citesti ce se scrie pe aici... nu doar sa postezi. |
Pun si eu la vanzare un C18XE (125cp), facut de la cap la coada, motorul vine impreuna cu Cutie viteze manuala si planetare, electrica abs. tot...trebuie doar pus pe masina.
Pret: 600E. |
| All times are GMT +2. The time now is 08:40. |
- Copyright 2026 4Tuning