![]() |
Re: CLUB Fiat SEICENTO
Quote:
|
Quote:
|
am pus-o azi pe tester , nu a dat nici o eroare deci este exclusa vina calculatorului , injectorului , a zis ca s-ar putea sa fie de la fishe sau de la vreo bobina o sa verific cand o sa am bani
|
Wee... am schimbat caucioacele pe fata si am reusit 160 pe autostrada.
Data viitoare scot mainile pe geam, poate fac portanta si imi iau zborul :) PS: de la fise e posibil sa aiba intreruperi/trepidatii la relanti (dar nu obligatoriu doar de la ele). |
mai nou azi cand ma duceam sa o iau pe maicamea de la carrefour la schimbari f mici ale directiei imi scartaia ceva ca toti dracii si nu imi dau seama ce exact cred ca totusi de la roata ceva .
cand m-am intors nu a mai schitat nimic , posibil ca aveam ceva greutate , din cauza asta sa nu mai scartait? |
Quote:
cutrepidatiile: fise noi, bujii noi,pusa pe calc,pompa benzina verificata,transmisie schimbata, filtre schimbate, pompa apa schimbata,suport motor f. bun etc. totul lafel. trepidatiile sunt f mici, ma gandeam ca masina fiind mica si totusi are o vechime, 2001, este normal. |
i-am schimbat azi bujiile , tot asa face , i-am pus si solutie de curatat injectorul , tot asa face , asa o las.
|
Doresc sa va urez la toti un Paste Fericit si fie ca aceasta sarbatoare pe langa pasca, drob, cozonac, vin de casa, miel, oua vopsite si alte "traditionalisme" de astea romanesti sa va aduca si ceva momente frumoase alaturi de familie, de prieteni, ceva odihna...fericire, sanatate.
|
Salut baieti!
eu am pus-o la vanzare poate imi ajuta Dumnezeu si ma scapa cineva de ea, daca nu, o sa ne chinuim reciproc unul pe celalalt in continuare :sad: |
Quote:
revin cu o alta problema , cateodata ( nu intotdeauna) imi scartaie ceva la una sau probabil amandoua roti fata ( un sunet ascutit) cand iau viraje cateodata si cand volanul este drept , din ce cauza sa fie ?ca nu imi dau seama |
Quote:
Ma streseaza foarte mult ca imi pleaca ventilatorul ala non-stop si tot nu imi raceste cum trebuie :sad: |
Quote:
|
Quote:
2.ce ulei folosesti? eu folosesc 10w40 mobil |
Quote:
Succes |
Verifica termostatul dupa metoda veche.....pe aragaz intr-un vas in care pui apa la fiert....daca apa incepe sa fiarba iar termostatul abia atunci se deschide ai rezolvat problema...este defect
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:53. |
- Copyright 2026 4Tuning