![]() |
Re: Masina mea - Opel Astra F ( NT 23 VLX )
Ce's cu capacele alea de bere fratioru meu? Offff offf offff...ma doare sufletelul cand ma uit ce a fost (jante) si ce a ajuns. Nu e chiar asa cum zic eu (exagerez) dar dintre toate alea cel mai bine da roz (usdm style).
Ti se pare de cacat sau nu, totusi raspunsul meu (la jantele astea e NU)...ca's prea MICI! |
Quote:
|
+1 pt roz. :)
Cum de te-ai hotarat la jante mai mici pana la urma ? |
Quote:
...eu zic ca se inseala baietii aia albastrui la uniforme si verzui la reflectorizant da saracu VLX e mai incapatzanat asa... |
negru sau roz?(???)
daca imi puneam eu asa ceva pe masina sareati in capul meu ca sunt pitzi:lol::lol::lol: daca-ti place tie roz, fa-ti-le roz bro';) eu optez pentru negru... si contrar opiniilor de pe aici...negrul ala nu micsoreaza, culoarea micsoreaza si mai alea albul pentru ca delimiteaza zonele si da impresia de mai mic;););) |
Quote:
|
Quote:
|
Si eu sunt tot pentru alb :D
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Pacat de masina asta. Fara suparare da' ti-ai cam batut joc de ea. Cand ai cumparato era tzipla. Greu mai gasesti una in starea aia. Imi dau seama ca tu ai vrut sa o faci cat mai misto da nu ti-a iesit deloc. Cat despre culoare... Arata oribil.Albul nu da deloc bine la astra f. Parerea mea e ca la cum arata masina cand ai luat-o era suficienta o suspensie sport, jante cu buza lata, o folie pe geamuri si arata perfect. Cel putin asta e parerea mea si gusturile nu se discuta pana la urma. Pacat...
|
Quote:
Mersi de parere ! |
Quote:
Quote:
Quote:
Profiulul racerului: si acolo esti tu, fata ta, poze de pe facebook, tot tot tot Profilul masinii folosite: ursuletul meu =)))) Lasand caterincareala...un alb sau negru (negru no way, gri sobo poate) mi se par banale...duno. La cate ai incercat si la cate am vazut pe masina ta...si directia care a luato...nu cred ca trebuie sa fie japan powa ca sa fie pink'd wheels. Vazut masini din state care nu erau japan si adoptau usdm style, clean, jante ROOOZ (check'd) & all that shit... ...da dupa mai dai de o problema =))...iar te trag baietii pe dreapta sa te sfatuiasca ca jantele tale masturba ochiul participantului la trafic si iar ai probleme :)) (doar tie ti sar putea intampla) No mult succeees ma!!! P.S. Puneti sticla la faruri ca a venit frigu |
Quote:
Pana la urma ma voi decide in primavara cum vor fi jantele ...oricum buza va fi polish ..dupa ce e gata masina ..atunci ma voi decide. ps. Morph , nu o sa le fie frig la becuri ..au primit alte faruri :) ps2. Morph , daca scoti pinguinul ..si te plimbi putin pe la noi ...cred ca pleci in pwla goala =)) ...sau cine stie ce noroc ai :) TOATE LA TIMPUL LOR |
Cand am spus de jante, folie si suspensie a fost ceva generalist si simplu care dupa mine schimba orice masina si o fac sa arate mult mai bine. Bineinteles ca sunt foarte multe modificari/imbunatatiri pe care le poti aduce unei masini ca sa-ti fie pe plac. Pe mine in primul rand ma intereseaza ce e sub capota si pe urma, bineinteles, modificarile simple dar de efect. Fiecare cu pasiunile lui. Atat am avut de spus. Bafta in continuare si sper sa iasa asa cum iti doresti. Good luck ;)
|
mie per total imi place masina, dar parca dadea mult mai bine cu jantele de tabla dublate. De ce nu ai incercat sa-ti intaresti amortizoarele ca sa nu mai ai probleme? Eu de exemplu mi-am luat niste borbeturi bs de 9j pe 16 si a trebuit sa-mi interesc amortizoarele 50% ca sa nu mai am (mari) probleme.
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:43. |
- Copyright 2026 4Tuning