![]() |
Re: Portul Tomis - News , Accidente , Care pe Care .
a trosnit YYY mashina :) .. ceres ... o sa ai clientzi .. ptr faruri etc ;)
|
Mai iese mah ceva prin portu ala ..si-a mai rupt vreunu masina ........ a mai iesit vreo linie ?
|
a mai fost ceva actiune...dar slab de tot...am auzit k si bariera a fost luata in primire ;)
|
Quote:
|
Acu Aqua Magic`ul e la putere;)
|
e inebunit asfaltu ala de la aqua magic .. daca va ducetzi pe zii o sa vedetzi k scrie pe jos ono 41 cred k au scris ashtia de la mr de 1 mai ;)
|
acum poti intra cu masina pe faleza aia pietruita din mamaia fara nici o problema,nu mai este paza la intrare.sincer ,e de 2 lei faza.vei iesii cu femeia la plimbare si va venii septarul in spatele tau sa-ti dea flash-uri sa urci pe trotuar ca nu are el loc sa-si plimbe ........"puturoasa".faleza aia chiar trebuia sa ramana ptr cei perpedes.
|
Quote:
|
......vezi cine stie cunoaste :lol::lol::lol::lol: am dormit de am rupt ery cu plimbarile de week`end .....;)
|
ma plictisesc ingrozitor e o vreme de ***....bine macar ac a fost frumos pe wek sa va plimbati voi...dar vaii 112mii de lei un full!:))
|
Quote:
|
dar vaiii....de ce ai impresia asta?:P
|
Dar vai...cam mult off topic....va rog frumos, nu incurcati topicurile...
|
da vai ce motoare am vazut in wekend unu parca avea ct-o1-cox si unu nu era in matriculat dar erau belea nu stuu ce erau ca nu am mai vazut asa ceva:))))))))) parca erau luate din filme
|
Motoare de putere...am mers cu Psycho numai pe o roata (dintata) pana in Mamaia...:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:16. |
- Copyright 2026 4Tuning