![]() |
Re: Intalniri - fiecare vineri de la orele 20.00
hai ca fac eu cinste,numai sa imi ziceti si mie unde
|
pai ne vdm in subteran....ca si acuma ploua...si vedem maine ce si cum si unde mergem...am putea merge in black and white unim 3 4 mese si bem:D
|
Betzivule...era vorba de biliard, dar tie numai la bere iti sta gandul!!! :lol:
|
baaa imi place de voi ca parca iar reinviati :)
eu nu pot veni ca designeru meu numa seara poa sa vina si sunt pe ultima 100 de metri :) dupa ce e gata ''grajdu'' meu si aici putem sa ne vedem mnim cate 20 -30 de persoane oicand :d ......... deja catzva au vazut si stiu ce conditii vor fi pe aici :) ca o sa tre sa va arunc afara ca nici la 12 noaptea nu meretzi de aci :):):) |
Si ca sa-mi demonstrez inca odata cat de barbat is (nu ca ar fi cazul) :lol: , dupa ce am creat aci atatea valuri, am uitat ca deseara la 7 am bilete si imi duc sotia la filarmonica :lol: - noroc ca mi-a amintit ea cand ma laudam ca vineri e mare meting :oops::oops:
Dar sa nu dea dracu sa nu ne vedem la black and white sa jucam o bila si sa le bem toata bautura de pe-acolo - mosule sa nu comentezi :twisted: Cristi ai adus bestia in tara? Trebe musai sa vad masina aia :dribble: Deci io vin direct la black and white pe la 9 si un pic.:drunk: |
gajuuu?????:shock:
se simte miros de primavara... |
Quote:
baaa lasa tu designeru in pace.....ca el poate toata ziua tu poti numa seara!!!!! :D @ moshu, jucam si biliard.....cu sticlele de bere care raman pe mese :)))) |
da, desi am zis ca nu postez decat pe bmw stuff in cadrul acestui forum,...
"nu pot sa nu ma bucur de aceasta initiativa inedita care aduce o floare in sufletul meu inainte de venirea primaverii, un moment de neasteptata trezire la viata a comunitatii atat de spirituale a pasionatilor de masini modificate si de bere - si de biiard" ... am luat-o razna, ... count me in, la 8 la subterane si ....apoi la bila + bere |
Duuudeeeee u're getting maried...that's why :twisted:
Ne vedem la black and white! |
care-i ala?(black&white)
gajutzu mai are vreo 4 saptamini de sta azi a mers la montat de cutie,dupa care mai este de lucru la motor(trebuie scos afara ca imi ramine deschis un westgate) mai dam un pic pe dyno sa il duc unde vreau eu si ii schimb suspensia. dupa aia isi da examenul pe Santa Pod de acolo cred ca direct in ungaria(sper..........) |
biliard, darts, bere, etc.....
in fosta fabrica miorita...... ii aproape de tine:)) poti sa vi pe jos:P |
Black... fosta fabrica Miorita-parca - in spate la armatei romane.
Te dai pe Santa Pod :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:? ????? Pfuaiiii amu chiar ca te invidiez...:dribble: |
Vin si eu, dar cu intarziere. Ne auzim la telefon ;)
|
si uita asa se restrange trupa......
|
gasca a ramas
doar ca e impartita pe mai multe capitole...................... |
| All times are GMT +2. The time now is 00:32. |
- Copyright 2026 4Tuning