![]() |
Re: Logan din Satu Mare
2 Attachment(s)
Vreo 2 poze
|
faina tare ;) proiectoare nu te-ai gandit sa ii pui? sau..sa acoperi golurile alea cu fibra...; )
|
A doua varianta va urma cand o sa fie finante :lol:
|
arata periculos rau...dar din pacate mai ai de lucrat la capota...sa pice cum trebuie pe faruri.
|
E ok asa capota nu se va modifica, inteleg ce vrei sa spui ,dar am lasat loc ca sa pot deschide capota
|
West pe forum trebuie sa mai fi si subiectiv ca degeaba o persoana baga zeci de mii de euro intr-o masina daca finisajele lasa de dorit ;)
p.s. subiectul de mai sus se incheie acum, orice post legat de polemica de mai sus se va penaliza o seara buna |
1 Attachment(s)
Sper sa iti placa |
E super:D mersi mult
|
1 Attachment(s)
place?:D
|
Quote:
Dar daca te uiti mai bine ... bara o sa para stramba ... deci NO |
Quote:
mai bine ar da o bara stock de mcv... nu ? tu ce spui ? |
Mie imi place si cu proiectoarele astupate desi de mult imi dorescv o bara de mcv:D
|
Am trecut cu bine si peste ITP.....:cap:
Ce credeti se merita sa renunt la toba de mijloc, oare se simte vreo diferenta sau doar sunet? |
Mare diferenta nu e,eu unu aveam finala sport si era galagioasa si inauntru de cand am pus si intermediara sport cu teava de 50mm sa mai redus zgomotul din masina in rest sunetul e acelasi parca un pic mai gros,mai serios.oricum eu zica ca merita sa renunti la ea.bafta!!
|
Intre timp am renuntat la intermediara, sunetul este mult mai mare si mai serios parca:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:39. |
- Copyright 2026 4Tuning