![]() |
Re: Ghetto Tuning Bucureşti
ohohooo bun felicitari bsk ule arata prea bn si cu prelungirea acum ! felicitari mihai si miha
|
6 Attachment(s)
luighi fratemeleu, ce mai zici? nu mai stiu nimic de tine, poate ne mai vedem si noi cu toata gasca ca tot s-a facut frumos afara.
SV25MBN, da-mi add pe adresa mea de yahoo (ghetto.tuning) si discutam direct pe poze. adutzu star :hug: azi am facut si prima prelungire de capota pe astra g, cel mai potrivit model pentru tipul asta de masina. n-a iesit rau... deloc enjoy |
a iesit fain..felicitari ;)
|
salut, m-ar interesa si pe mine o rama pentru un radio cd auto 2din pentru un ford mondeo mk3.
mai exact vreau sa pun o unitate dintr-un model nou de mondeo de forma ovaloida intr-un mondeo mk3 si vreau o rama care sa se brodeasca in jurul unitatii si sa se integreze cu restul consolei centrale. |
La Astra aripa trasa peste faruri ingreuneaza scosul farului din soclu?
|
Quote:
twisted, ai pm. |
1 Attachment(s)
salut m-ar interesa si pe mine un difuzor spate/ o prelungire cu locas de toba, mi-am montat de curand si e decupat cam nasol din plasitcu negru, as avea nevoie de ceva idei pentru spate, nu f complicat ceva simplu si de efect. va multumesc
|
ma uit la swift cum sta in parcare si tipa dupa indurare :D vrea la Ghetto !
|
1 Attachment(s)
Salut. Prelungire de bara cum e in poza poti face ? Ma intereseaza sa fie si detasabila , ca modelul original.
Ornamente ca cele marcate cu sageata se pot face ? |
Foarte frumos E90-ul, si restul lucrarilor. Felicitari
|
Mihai zi'mi te rog un pret pentru astupat bandouri (spoiler fata-spate) si unit spoiler cu prelungire(fusta) ..spate -fata ??? ...de prins ,le fac eu
Mersi. |
6 Attachment(s)
sandrin ti-am raspuns.
razak rezolv si cu tine, dupa 4tuning days (deh, e vina ta ca esti melc) valy171, nu. jock ai si tu pm. acelasi bmw la care am facut portbagajul a revenit pentru o limboaca la bara fata. |
Salut,bara fatza+spate pt BMW e36 coupe(daca conteaza),ceva custom - eventual daca ai matrite tu sau sa-ti dau eu niste modele
Spune-mi daca se realizeaza - pret & timp ?! Mersi |
abia astept sa vad produsul finit... dar arata super in poze. inca o lucrare perfecta. multumesc
|
1 Attachment(s)
salut , spune-mi daca poti sa imi faci asa cv la un golf si un pret pe privat
Stima. |
| All times are GMT +2. The time now is 20:31. |
- Copyright 2026 4Tuning