![]() |
Re: Discutii despre masini
Nu, acu pe bune , e la noi in Ploiesti bestia?
|
nu mey .. e prin buc :mrhappy:
|
Quote:
poate va trece si prin PL..dar acum e prin Buc. ce vreti sa ii puneti covor? sa va pozati cu el.. as vrea acum sa schimbam subiectul !! prop ei inca nu a anuntat lansarea. si nu vreau sa creez eu valuri. hai sa o lasam asa..si la timpul ei veti afla ce si cum. intelegeti si voi ca atare! |
din mom ce au aparut pozele....va dau si linkul
https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=22308&page=5 https://forum.4tuning.ro/289-discutii-porsche/30888-venit-1000-cp/page-3.html |
vad ca e la moda cearta asta de toate felurile pe forumurile auto din Romania.... o fi vorba de invidie?:censored:
|
asa e fancy, toata lumea sa fie in prim-plan.
|
|
=))...u tre` sa te dai cu dinu` bey bogdane si chiar nu kred k are rost pasatu` asta de 101 cp:)
|
nu vreau sa fiu optimist. o avea si el cip cirip, ceva. il stiti?
si + de asta e bina sa incepi cu o victorie:) e motivanta!! pai hai si cu dinu. ne auzim la telef.... |
pe grasu` mrc il shtiu ....and believe me....there`s no chance...sa te arda......parerea mea....poate e cineva impotriva spuselor mele:)...+ de asta e mashina mai subti` ...dak nu ma inshel:D
|
eu tot vreau sa incerc. tii minte ce cutie am, ca tre sa plec din mers.. blah blah
|
dintre toti kre au sarit pe topicu` ala...u esti primu`..:)...esti cel mai aproape:)...sa vdm sa vdm ...ce`o sa iasa:)
|
asteptam rasp lui. si poate wekendul asta e lucky one..dar pt cine?
|
bafta bogdan ....sper sa merg si eu :lol:
|
hoopa. foarte bine. dar va fi ceva restrans. nu e vreo cine stie ce cursa. ne plimbam si vedem care consuma mai putin. nu vreau sa fac tam tam ca stii foarte bine ca e recordul ala de 2,x% scos cu fabia de tipul ala...asa ca nu prea cred ca bat ala. vreau doar sa vad cam cat e mai mic consumul la mine fata de el. prespun ca are computer de bord.
oricum, daca nu acum, dupa aia va fi f.f. greu. o luna stau si admir volanul, si dupa aia masina va mai primi cate ceva. visele mele cu turbo si FMIC au cam fost spulberate. :-( nu am de ajuns bani si de injectoare si de evacuare.... e nasol. |
| All times are GMT +2. The time now is 06:46. |
- Copyright 2026 4Tuning