![]() |
Re:
Quote:
|
foarte bine tng.
|
good work! :)
|
bey... nu ma citeste nimeni? am intrebat de ce?
|
filmul e la mine....original pe cd.....doritorii sa ma contacteze....stitzi nr meu :wink: ...
ps.am fost la bucuresti dupa el!!si am mai si taiat un cauciuc pe linia de tramvai :cry: ....am dat 500k pe unul la mana a doua...cam scump cd-ul asta,benzina,cauciucul... :wink: |
Re:
Quote:
o sa pun eu filmul pe rapidshere.de si o sa dau linkul la cei de incredere, :wink: cine nu face alfel rost d el sa-mi dea pm... :wink: |
Raul
Cd-ul cu filmu e la T@z .. o sa ajunga la toti cei care vor Stai linistit :wink: |
t@z vreau shi yo filmu! pe sambata ceva ai vreun drum pe la sala sau pe undeva in orash?...poate mai stam la un suculetz!!!
|
am vorbit cu dvr in legatura cu filmul care s-a tras pe data de 7 noiembrie anul trecut si a zis ca filmul ar fi la droopy si ca ar trebui sa vb cu el, deci... vb eu?
vreau si eu filmul t@z |
Re:
Quote:
|
CAPISH! :lol:
|
tng`ule imi aduci si mie un cd cu filmu pe 19 ? :D
|
Re:
Quote:
|
bha ar fii frumos sa ne intalnim sambata :wink: taz aduce filmul de acum si momo cel de pe 23 dec 8)
|
shantzule....ar fi ceva....sa aduk taz shi momo filmele...shi noi sa fim mai multzi asha care`l vrem...sa facem tragere la sortzi care le ia nu?
:))).... |
| All times are GMT +2. The time now is 14:47. |
- Copyright 2026 4Tuning