![]() |
Re: My KYS !!
Ms baieti ! Pe fata am cautat sa fie ceva simplu si de efect ( la final zic eu ca va arata mai bine). Oricum iese in evidenta fatza ( bad boy , faruri angel , xenoane , grila modificata ). Pe spate in gandit sa lucrez mai mult pentru a se vedea ceva modificat! :)
|
in spate vrei sa faci un fel de difuzor banuiesc..., poate faci o matrita si o vinzi, ash fi clientul tau:))
|
Kys-u cauta sa fie cat mai unicat...;)
|
pe spate cred ca va fi ca cea de la elia
|
3 Attachment(s)
Modificarile custom nu le fac decat ptr a fi cat mai unicat. Nu intotdeauna imi iese ( ptr ca la cateva luni mai apare cineva care vrea.... ) dar macar ma straduiesc !
Dupa cum a observat si Relu , kitul are la baza pe cel de la Elia ( care nu a fost comercializat pana acum in Romania ) si nici nu cred ca se va comercializa . Nu am facut copie fidela , am dorit totusi sa fie ceva putin mai diferit.. |
E super pana aici.....:D
|
7 Attachment(s)
si produsul final ....
|
si cu pragurile o sa arate super.felicitari, mai trebuiesc slefuite nu? "difuzorul" o sa il vopsesti negru? Te-ai hotarat sa fi rau a?sa numai tractezi pe nimeni de acum inainte:)):lol:
|
Quote:
|
Super frumos si destul de discret:D RESPECT!!!
|
Quote:
|
Quote:
|
frumos mai trebuiesc vopsite si montate
|
Quote:
sa le vedem vopsite si pe masina,dar sunt curios cat rezista,pana vor fi iar modificate:D. sarbatori fericite |
Din cate am vazut ...KYS-ul "zace" acum cu bara clasica pe fata...:D
Sarbatori fericite..tuturor! :D La Multi Ani..! ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 16:48. |
- Copyright 2026 4Tuning