![]() |
Re: Matiz din 2003, "restaurat" in 2007
Multumesc mult de tot man, ma bucur ca iti place Bubu meu! :hug:
|
Pune ma jantele alea odata pe masina :)
|
Astept sa imi vina gumele .. si suspensia! :)
|
De cand am gasit sectiunea de machete ma tot uit si la buburuza ta, deh o ai in semnatura :-P. E foarte foarte foarte tare! Pe asa masina un alt stil decat clean nu merge si a ta a iesit numa bine! Sunt curios de o chestie, jantele nu le mai faci verde cu negru? :-D
|
Hmm ... nici nu stiu! Dar nu cred, daca sunt asa gri par mai mari decat vopsite! Ma mai gandesc inca, sa vad cum arata cu jantele asa lasata jos! :) Ma bucur ca iti place bubu meu! :hug:
|
Eu as face miscarea:-D, dar sunt foarte subiectiv, imi plac mult jantele negre desi par mai mici(ale mele sunt pe 16 si nu odata am fost intrebat : "sunt pe 15" nu? ca par si 14 dar parca un pic cam mari " :-P). Oricum , imi place mult astept sa vad cu arata lasata si o impresie vis a vis de cum o sa simti drumurile patriei :lol:.
|
70% ma cam gandesc sa le las asa ... pe viitor nu se stie! :) Oricum nu prea mai am bani acum ... ca na, au costat toate ... (jante, gume, arcuri ... )! Sper sa nu am mari probleme cu drumurile noastre, in Brasov, INCA, nu e asa dezastru! Se poate circula cat de cat normal! :)
|
Razvan astepatam amandoi cu sufletul la gura ...da stiu( tu mai mult ca mine , ca la tine e vrb de arcuri, la mine doar de pleoape) ..Dar osa arate BUBU mai bine un pic lasata si mai latina in "apapucei " abia astept sa o vad 8->
|
Si eu ... astept gumele, si arcurile si le pun! :)
|
cu niste flanse sa o mai latesti,cum ar fi?
|
Nu mai e nevoie! Jantele au ET 38 (fata de 45) ... stau destul in afara! Si daca pun flanse + suspensie, 100% o sa frece! :)
|
ce j au?
|
6 J ... oricum nu sunt deloc adeptul flanselor! Daca se poate din jante, de ce sa pun flanse? Si cred ca sunt destul de iesite din jante ... :)
|
Pentru a scoate roata in afara 2/3 cm se folosesc distantierele. Distantierele tip flansa sau flansele se folosesc pentru alte nebunii si de preferat e sa scoti janta din ET, din distantier si dupa din flansa daca se poate :).
Succes Razvane!!! |
pe mine ma bate gandul sa imi pun sa o latesc mai mult,dar imi e cam frica sa imi pun astea nu stiu cat de rezistente sunt.
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:56. |
- Copyright 2026 4Tuning