![]() |
Re: Seat Leon Cupra by Xel'Naga
Foarte frumos leon-ul dar cred ca mergea sa faci alta culoare jantele ..
Si scuze ca sunt off topic dar cunoaste cineva polo-ul ala albastru care apare in poze ? |
Quote:
Quote:
|
Luand in cosiderare aspectele protrivit carora cei mai multi useri care vad jantele considera ca cel mai potrivit lucru este o REVOPSIRE a acestora, indraznesc sa fac o propunere proprietarului masinii de a le face verde fosforescent cu dungi roz pentru ca efectul si paleta coloristica sa fie cat mai evidente.
A nu se lua in considerare faptul ca jantele sunt vopsite in negru iar spitele au un design special conceput astfel incat in timpul rularii sa apara efectul de RIMLESS ( pe intelesul stimatului public si onoratei audiente, FARA JANTA ) P.S. Materialele necesare operatiunii se gasesc la orice brico mall ( Bricostore, Practiker, Hornbach, Obi .... ) |
Unii ( eu cel putin ) glumeau legat de replica lui XEL " sunt frumoase dar parca nu par sa fie pe 19'' ". ;)
|
Ce modificari mai ai in plan pentru viitor? Ceva pe parte de performanta?
|
Quote:
Quote:
Quote:
una peste alta FANE zice bine ca arata foarte tare in mers ;) haide bafta si ne vedem pe strazi :-P |
Frumoasa domne, tot mai bine arata, felicitari nenea Xel :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
da un semn si iesim intr-o seara la palavre ;) |
6 Attachment(s)
niste poze mai noi ;)
multumesc pe aceasta cale lui REMUS aka DUFFY & CLAUDIA aka 1 mil $ Baby ;) |
Salut!!TI-am luat topicul cu Leon-ul si am ramas uimit!!Chiar imi place foarte mult ceea ce ai facut cu "masinutza"daca ii pot spune asa!!Bafta si ai grija cu ea!!!!
Frumoase pozele,bv "baby":D:D!!!!! |
13 Attachment(s)
N-ai pentru ce ! Uite îţi mai bag un set şi mai pun odată pozele puse de tine ...că alea sunt prea mici !!! :D
O să vină şi Daffy cu pozele lui în curând :lol: Cred că încă ronţăie nesquik de la tine şi e ocupat :lol: |
era a mea punga de nesquick :))
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:11. |
- Copyright 2026 4Tuning