Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   Discutii si taclale (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/59884-discutii-taclale.html)

horguemtuning 24-06-12 20:15

Re: Discutii si taclale

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity (Post 5077896)
Laci.....relax....no stres :):):) exact asa patesti si tu cu viitori tunati incerci sa ii documentezi daca nu vor investitii ulterioare non sens ;)

Sandu ... si eu vroiam sa zic la fel ;-)... dar cred ca parerea noastra este aceeasi, cum mi-am exprimat si mai sus , mai bine intreaba , ca poate mai bine ii putem indruma intre ceea ce doreste si ceea ce se poate realiza, (experienta fiecaruia dintre noi pe felia sa ii putea ajuta si poate fi utila) !

Laptiucu 26-06-12 16:43

Gasesc in oras pe cineva sa puna folii omologate comparativ cu calitatea/profesionalismul celor de la Euroglass de pe Santandreiului? Daca da cine, unde?

HoricutzWSR 26-06-12 18:51

Laci 0740526348

horguemtuning 27-06-12 06:49

Quote:

Originally Posted by HoricutzWSR (Post 5080867)
Laci 0740526348

Si eu tot pe el iti recomandam

Laptiucu 27-06-12 07:19

Mersi mersi.

s3vraj 01-07-12 19:52

Imi puteti recomanda si mie va rog un atelier specializat in volkswagen va rog? Un loc unde sa nu-si bata joc de masini si sa aibe aparatura sa pun o masina pe tester , partea mecanica etc.. cu preturi cat de cat decente nu ca si in alte locuri ... Merci anticipat.

Laptiucu 02-07-12 11:15

La CiDan pe centura langa Bronx? Altii doar pe VAG nu stiu. Cu testerul te pot ajuta abia peste 2 saptamani.

s3vraj 02-07-12 12:48

Quote:

Originally Posted by Laptiucu (Post 5087110)
La CiDan pe centura langa Bronx? Altii doar pe VAG nu stiu. Cu testerul te pot ajuta abia peste 2 saptamani.

Nuu , nu doar pe VAG , poate sa aiba pentru orice masina , am spus ca sa fie specializati in VAG , si sa aibe mecanici sa lucreze la ea sub ea , nu e pentru mine e pentru cineva , merci mult !

SJ-82-GMA 04-07-12 20:36

salutari,ce se aude de evenimentul din 15 iulie,se mai tine?

margineanu ovidiu 05-07-12 12:33

Din pacate nu se tine nimic,iar craiova e departe pt noi doi :) poate un cluj ceva,daca nu brasov :) salutari din oradea...
F

CypOR 05-07-12 20:56

E anuntat pe undeva?
100% nu se mai tine?

SJ-82-GMA 05-07-12 21:42

Quote:

Originally Posted by margineanu ovidiu (Post 5091291)
Din pacate nu se tine nimic,iar craiova e departe pt noi doi :) poate un cluj ceva,daca nu brasov :) salutari din oradea...
F

mersi,chiar ca e departe craiova,poate va fi ceva pe la sfarsitul lunii,ca plec un pic pe transfagarasan si dau o fuga si la ceva concurs daca va fi,toate cele bune

procos 19-07-12 22:04

Va saltu! Apelez la ajutorul vostru pe aflarea unei informatii. Stie cineva un birou de intermedieri acte auto (vanzare-cumparare) care sa fie deschis si duminica? Intreb pentru ca in Arad am mai gasit duminica deschis deoarece este targ auto, dar in Oradea chiar nu stiu cum este si doresc sa cumpar o masina de acolo. Multumesc anticipat!

SoundIdentity 19-07-12 22:17

Quote:

Originally Posted by procos (Post 5108439)
Va saltu! Apelez la ajutorul vostru pe aflarea unei informatii. Stie cineva un birou de intermedieri acte auto (vanzare-cumparare) care sa fie deschis si duminica? Intreb pentru ca in Arad am mai gasit duminica deschis deoarece este targ auto, dar in Oradea chiar nu stiu cum este si doresc sa cumpar o masina de acolo. Multumesc anticipat!

Mergi la targu nostru aauto de duminica dimineata si sunt acolo vreo 2 ce fac documente parca de bine stiu...

procos 20-07-12 16:45

Merci mult! Atunci asa si fac, ma duc in piata auto.

All times are GMT +2. The time now is 14:11.

- Copyright 2026 4Tuning