![]() |
Re: Challenge`s .....
pai dak vrei sa iti faca lumea masina vezi k exista topic special pt asta...aci: https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/5499-masinile-voastre-preparate/page-82.html
+ca,calitatea pozei cam lasa de dorit :( |
tnx...nu am shtiut unde sa postez...sunt nou pe aici
|
mai am si eu un escalade mai am ceva timp sa lucrez la el cateva minute dak nu il las asa....sper sa va placa
.... |
1 Attachment(s)
this is it......not quite good but real:D
|
arata najpa fatza cu farurile facute asa... si rotile arata aiurea... iar pragu e cam subtire :P
|
prgu si rotile sunt ale lui....
la roti am umblat le am marit atat |
nust dak ai inteles c am vrut sa zic...adik se vede urat pragu dupa roata din fatza....parerea mea cel putin.... si dak nu ai modificat unghiul la roti...inseamna k sunt prea mari si doar nu dau bine :P... dar asta e iarasi parerea mea :P
|
manson yo cred k la stage 3 si la vt nu faci astfel de greseli :) cea mai mare e cea din spatele rotii din fata si pragul lateral:)))) trebuia sa faci negru acolo.... oricum e draguta, nu-mi plac farurile ............... pararea mea
|
hmmm........
1 Attachment(s)
am vazut un bmw mai in urma..... era cam colorat:) uitati-l pe a Meu
|
cred k putea sa arate mai misto... dak ii lasai grila BMW
|
cred ca arata mai misto dak il lasa-i stock...:)
|
multzam pt comments
bmw asta seamana vu un jaguar acum sau cu un volvo c70 dar totusi e misto facut....MAF ai dreptate....nu o sa mai ma grabesc asa aiurea...peace |
aveti oleaca dreptate baieti , am vrut sa-i schimb looku , uitativa cu stocku ;)) ......... ms , apreciez comentariile , si ........... astept o noua provocare :d
|
1 Attachment(s)
m-am grabit si inca nu se incarcase masina , sorry :D
|
1 Attachment(s)
si bmw ul meu....
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:58. |
- Copyright 2026 4Tuning