![]() |
Re: Discutii despre orice!
In loc sa fim de partea politistilor pentru ca si ei cateodata sunt de partea noastra va dati pe spate la acest proiect ..Ma voi descurca singur atunci , mult succes in continuare si la cat mai multe permise luate
|
Nu inteleg o chestie, vreti sa faceti asta sa le faceti politistilor pe plac? De ce sa copiati cand ati putea fi originali, nu?:lol: Destul de jalnic! Se ascund cu radarele, sunt tafnosi, sunt regii strazii, de ce ar trebui sponsorizat asa ceva? Ar fi o idee mult mai buna o masina de salvare sau pompieri. Sau o masina de la "Electrica" :lol: !!!
|
2 Attachment(s)
Quote:
Deci in concluzie cum o sa o tunezi sa indeplineasca normele ? o sa o tunezi stock ?(adica o repari si o vopsesti) Quote:
P.S. :Asteptam scuzele de rigoare ... (daca esti barbat adevarat) :D |
nu as cheltui un banut pt politie mai ales pentru tineri militieni chiar daca ar trebui sa ii invirt cu furca ca sa nu mi se altereze .Dar cine vrea nu are de cit.:evil::evil::evil:
|
daca cititi ce scrie pe vento, adica vor sa l aduca inapoi la caracteristicile originale..tot a facut doar pt show sa i mai faca aia reclama sau sa se faca cunoscuti... deja e fumata , ar trebui gasit altceva , si poate altceva complet diferit...poate la urmatoarele liniute legale sa invitati politia safaca o demonstratie de condus corect, situ eu sa faca ceva, sa bage o masina doua la expozitie, sa dea pliante la oameni din astea..sa bage pe cativa politai de la circulatie mai rasariti sa stea de vorba cu oamenii , si sa fie sponsorizata toata chestia sa nu coste politia nimic...asta daca tot e sa fie ceva cu politia
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ok bro's .....eu am vorbit cu un sef de la politie si i sa parut interesanta ideea ....si mi'a spus daca vrem sa modificam sa o facem cat mai legal sa poata sa o foloseasca ..i'am aratat articolul de pe 4 tuning ....ii bagam un motor mai mare sa nu mai poate fugi RMB de ei :))
|
:rolleyes2de ce nu adunam bani sa le cumparam ceva radare mai jmekere , sa ne poata prinde si amenda mai bine daca tot e sa ajutam politia:rolleyes2 sau hai sa ne filmam uni pe altii mergand peste viteza legala si sa le dam filmarile sa ne poata amenda
|
Quote:
Quote:
|
Re: Accidente Baia Mare
Quote:
|
Quote:
Care? Al tau? :lol::lol::lol: Iarasi ne laudam cu capra vecinului? Iar sa stii ca ceea ce pt unii 150-250 de cai inseamna tare pt altii sunt calutii de rezerva...... |
:D:D:Dnu m-am putut abtine dar asa e si pt mine mi se par putini si 300 hp tinind cont ca acum cam orice masina noua ii are .:D:D:D
|
Quote:
Sau ce, BMW face masini doar de 150 250 de cai? Sau daca nu e M inseamna ca e slaba? |
| All times are GMT +2. The time now is 05:36. |
- Copyright 2026 4Tuning