![]() |
Re: Logan 1.6 Ambition vs. Cielo Executive
evident ca nu m-am interesat la sange de fiabilitatea cielo si nici a loganului insa spun ce am auzit eu personal despre cielo,poate ma insel.chiar si asa pentru ca o comparatie intre cele 2 sa fie mai adecvata cred ca ar trebui sa implineasca si loganul 10 ani de vechime pe piata si dupa sa vedem ce si cum,deocamdata masina are 2 ani si in 10 se pot schimba multe,ramane de vazut.eu cred totusi ca in 10 ani cielo nu a evoluat prea mult(la noi in tara zic) in timp ce la logan se misca treaba.a aparut diesel,apoi 16v,break-ul.cred ca viitorul loganului arata bine
|
greu sa convingi pe cineva cu masinile astea,ma gandesc la o treaba:sa faca cei de la top gear(romania) un duel intre cele doua,cred ca expertii ar fi cei mai in masura sa dea un verdict adevarat.desi avem de multe ori impresia ca ce se scrie in presa auto sunt vorbe goale raman convins ca cel putin cei care lucreaza la reviste auto consacrate (chiar si de la noi) sunt cei mai in masura sa dea un verdict.am vazut intr-o revista (nu-i mai stiu numele din pacate dar am s-o mai caut ca o am) untest intre logan 1,6,cielo executive,hyundai accent 1,3 si fabia 1,4(parca) si per total a iesit loganul la puncte,cielo ultimul.am sa ma uit dupa ea sa vad ce revista e
|
Quote:
|
de ce e criticat loganu ca e de conceptie noua si are doar abs si airbag? oare nu cumva la banii astia e suficient? pai ce era sa mai aiba?inca 4 airbag-uri,ESP,ASR? ar fi avut,si costa 13 mii euro si era altceva.cine ar face un automobil la 8000 de euro cu dotari la nivel 2004?e imposibil ca in suma asta sa bagi atatea dotari,chiar si in 2004 fiind.e simplu:vrei mai mult,platesti mai mult.scopul a fost realizarea unei masini ieftine cu dotari pe masura pretului si cred ca au reusit sa faca asta.
|
eu tot citesc topic-ul si mai gasesc cate ceva.. :)da dupa aia nici nu mai zic nimic ca deja stau de vreo 5 ore pe topicu asta si ma ia cu oboseli..haideti fratilor sa ne oprim ca pierdem noptile! :)
|
Riptor scrie si tu totul intr-un mesaj ca ai 5 posturi consecutive si se pierde ideea .....
Cand vad unele persoane ca ridica in slavi loganul cu marele lui ABS si Airbag - CIELO AVEA ASA CEVA DIN 1996 cand a aparut pe piata la noi si era fabricat in Coreea, asa ca lasati-o balta cu idolatrizirea unei masini care abia in 2006 a descoperit DOHCul si alte "inventii" folosite de mult de coreeni aia "prosti". |
cine vine la craiova pe 29,cu cielo?eu o sa fiu acolo cu loganul
|
Quote:
|
totusi vine cineva cu cielo la craiova?nu v-ati saturat de vorbe?
|
In primul rand e DOHC(double over head cams), nu DOCH.
Si in al 2-lea rand eu zic ca la tine scrie SOHC (single over head cam). Parerea mea!!! |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Cred ca pot sa va pun absenti,............of cine vorbea.Ati lasat subiectul asta de izbeliste.DRUMURI BUNE !!!!
|
Ce mai e de spus? Cielo rulzzz.
|
Quote:
|
Mie nu imi place deloc cielo>Bine poate pt ca nu am vazut un cielo tunat.Puteti sa imi aratati unu?
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:30. |
- Copyright 2026 4Tuning