![]() |
Re: Sa ne cunoastem...
stie MW cum sta treaba :) asa`i bro? :)
Haidetzi numa`,de cele mai multe ori lumea e calma,fara nervi,deci e usor sa`ti faci prieteni :) numa sa nu nimeresti cand se platesc, cotizatiile :) :) :) |
Sau atunci cand am eu caciula .. :))))))
|
Okey baietzii, sper ca toata lumea sa fie in forma si sa ne vedem diseara...atuncea la 7 sau la 8...ca nu am inteles..
|
la 8 :) daca il vezi pe PeCeDe`u....cu caciula...get in the car,and,run for your life :)) cuz he will take no prisoners :))
|
Altfel super masina PCD imi place f mult(nu de aceea scriu ca nu vreau sa ai caciula)....atunce ne intalnim pe la 8....
|
Hai ca is curios si eu cum te-ai simtit...:)
Sa ne scrii si noua la astia care nu putem merge. :P |
au venit baietzii...e misto micu-gigant :) ,da` pe tine SSS te`au durut picioarele? :)
am ras in draci oricum cat am stat in parcare :) :) :) |
Nu m-au durut picioarele numai ca eram cam departe ca sa merg si eu...:)
Dar cine stie... poate data viitoare. |
oke oke :) or avut noroc baietzii,PCD`u nu si`o facut aparitia :)
|
Sa stiti ca m-am simtit super, nu am crezut ca atatia se vor aduna...ms. inca odata baietzii si sper ca cat mai repede sa nerevedem!!! With tuning WOLF
|
adevarul e ca am fost chiar putini :) dar asta e vremea,haideti numai pe acolo si incet incet tot o sa intrati in gasca,cum zicea si bvl inceputul e mai greu putin
|
Quote:
|
salut baieti .... poate uni ma cunoasteti deja :)) BH-04-PCD & BH-07-UAE Am 20 de ani locuiesc in oradea , am permis de 2 ani masina .. am un BMW 320i (incet incet va ajunge in starea care miam dorit ) <<---- BH-07-UAE si am si o DACIA 1310 ( am inceput sal dezmembrez ) BH-04-PCD .
Osa incerc sa vin si eu la intalnir am mai fost de 2-3 ori dar din pacate nu prea pot sa vin ... si daca nu pot sa vin la intalniri mam gandit sa va cunosc pe forum :) |
Salut Krys... bine ai venit printre noi... stai linistit ca nici eu nu am trecut INCA prin parcare sa ii cunosc pe baieti, ci numai de la tastatura :).
Dar promit baieti ca ma prezint si eu printre voi cat de curand :). |
Krys,welcome,iti stiu masina :) e ff tare :) 2.0 ? Bafta in continuare!
SSS`ule e a ta pisicutza aia din fatza blocului? :) |
| All times are GMT +2. The time now is 08:15. |
- Copyright 2026 4Tuning