Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Styling by request - Idei de tuning pt masina ta (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta.html)
-   -   Masinile VOASTRE preparate de noi ! (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta/47261-masinile-voastre-preparate.html)

SaLLa 14-02-08 08:38

Re: Masinile VOASTRE preparate de noi - part 2

ms mult de tot hmm deci un tuning dasta chiar e realizabil si arata foarte bine multumesc mult mai astept poze oricum dak mai doreste cineva

kidu2006 14-02-08 09:02

Quote:

Originally Posted by AdY9005 (Post 1352370)
am pus eu o bara ........ :rolleyes2

Mersi frumos Ady..da bine cu bara aia..dar as vrea si niste jante,ceva gume cu talon mai mic..praguri etc..

silviu_alex 15-02-08 16:04

2 Attachment(s)
Orice va lasa imaginatia(in limita realului) si daca se poate s-a schimbati peisajul din spate si numarul in B-25-ALX. Asta e numarul care las fi dorit...

DoDo NSL 15-02-08 23:06

2 Attachment(s)
lasa`ti`va imaginatia sa se joace .. si arata`ti`mi cum ati fi vrut sa arate masina de scoala pe care ati invatat sa conduceti...daca a fost Logan ... :D ... si inca ceva...daca se poate apoi ceva realizabil ... nu foarte coborat...k la borduri ma arde ... mersik ... :oops:

DarkXXX 15-02-08 23:17

2 Attachment(s)
Nu am alte poze,dar daca trebuie fac,incearca careva sa o "tranteasca" ca e cam amre golu intre aripi si roti,si eventual albul de pe portiere sa fie rosu ca masina.si daca nu sunt porcotan ceva praguri si spoilere de DTM....:D.Pot demonstra ca masina e a mea.Va multumesc

andrey2003 16-02-08 09:01

Buggatty - CITESTE PRIMUL POST!!

DarkXXX 18-02-08 13:06

ma ajuta careva cu kadetuu???:D

naka66vio 18-02-08 13:07

1 Attachment(s)
pls poate cineva sa imi puna si mie la masina suspensie sport si jante pe 18 chicago si oglinzile de carbon la fel ca stalpii?

OmB* 18-02-08 13:13

Quote:

Originally Posted by naka66vio (Post 1366240)
pls poate cineva sa imi puna si mie la masina suspensie sport si jante pe 18 chicago si oglinzile de carbon la fel ca stalpii?

Pai deocamdata nu avem pe ce ... daca ne pui si poze poate incercam ;P (sa nu uiti sa fie de rezolutie buna)

Gabi 18-02-08 20:13

Cine nu-si mai regaseste pozele si rugamintile prin ultimele mesaje, este rugat SA CITEASCA PRIMUL MESAJ AL TOPICULUI !!!

DarkXXX 18-02-08 20:52

Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !

2 Attachment(s)
am marit pozele,masina e clara, ,e a mea,nu a lu mama sau tata,respect regulile ?daca da mersi si spor.

OmB* 18-02-08 23:19

Quote:

Originally Posted by DarkXXX (Post 1367455)
am marit pozele,masina e clara, ,e a mea,nu a lu mama sau tata,respect regulile ?daca da mersi si spor.

:!:Domnule DarkXXX intelege ca nu ti-a zis numeni cu rautate sa citesti primul post... acolo sunt cateva reguli care ne permit noua Virtual Tunerilor sa putem lucra bine si calitativ. Deci nu trebuie sa te ofensezi si sa stii ca pozele nu sunt pentru noi, ca noi avem ce lucra in afara de masinile de aici. Puteam si noi sa marim rezolutia la poze dar este vorba de claritatea pozei. Si avand in vedere ca este masina ta cred ca vrei sa se lucreze frumos si sa iasa bine deci regulile sunt in avantajul vostru pana la urma. Daca vrei te rog frumos sa faci alte poze (mai clare) si iti promit ca o sa lucrez eu la masina ta.:!: astept pm de la tine cand postezi poze noi. Salut!!!!:!:

DarkXXX 19-02-08 07:44

Na bun, ii fac .Multumesc

kidu2006 19-02-08 13:34

La celica mea nu se mai baga nimeni?macar cu niste jante in 5 spitze,dar mai frumoase...:-??

Gabi 22-02-08 19:44

DarkXXX: daca ai poze mai clare (din diferite pozitii) cu masina ta, te rog posteaza-le. Ma intereseaza sa lucrez pe ea.

All times are GMT +2. The time now is 00:45.

- Copyright 2026 4Tuning