![]() |
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi - part 2
ms mult de tot hmm deci un tuning dasta chiar e realizabil si arata foarte bine multumesc mult mai astept poze oricum dak mai doreste cineva
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Orice va lasa imaginatia(in limita realului) si daca se poate s-a schimbati peisajul din spate si numarul in B-25-ALX. Asta e numarul care las fi dorit...
|
2 Attachment(s)
lasa`ti`va imaginatia sa se joace .. si arata`ti`mi cum ati fi vrut sa arate masina de scoala pe care ati invatat sa conduceti...daca a fost Logan ... :D ... si inca ceva...daca se poate apoi ceva realizabil ... nu foarte coborat...k la borduri ma arde ... mersik ... :oops:
|
2 Attachment(s)
Nu am alte poze,dar daca trebuie fac,incearca careva sa o "tranteasca" ca e cam amre golu intre aripi si roti,si eventual albul de pe portiere sa fie rosu ca masina.si daca nu sunt porcotan ceva praguri si spoilere de DTM....:D.Pot demonstra ca masina e a mea.Va multumesc
|
Buggatty - CITESTE PRIMUL POST!!
|
ma ajuta careva cu kadetuu???:D
|
1 Attachment(s)
pls poate cineva sa imi puna si mie la masina suspensie sport si jante pe 18 chicago si oglinzile de carbon la fel ca stalpii?
|
Quote:
|
Cine nu-si mai regaseste pozele si rugamintile prin ultimele mesaje, este rugat SA CITEASCA PRIMUL MESAJ AL TOPICULUI !!!
|
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
2 Attachment(s)
am marit pozele,masina e clara, ,e a mea,nu a lu mama sau tata,respect regulile ?daca da mersi si spor.
|
Quote:
|
Na bun, ii fac .Multumesc
|
La celica mea nu se mai baga nimeni?macar cu niste jante in 5 spitze,dar mai frumoase...:-??
|
DarkXXX: daca ai poze mai clare (din diferite pozitii) cu masina ta, te rog posteaza-le. Ma intereseaza sa lucrez pe ea.
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:45. |
- Copyright 2026 4Tuning