Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Inferno MotorSport Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/43039-inferno-motorsport-ploiesti.html)

DONU' 30-01-09 01:39

Re: Inferno MotorSport Ploiesti

Barem sa facem catraneala grava daca e sa ne gasim totzi...

GiGiCarbiT 30-01-09 01:51

Inferno MotorSport...O ardem Chil...Probabil va Urma si Inferno + NSL ... ;) sa nu ne facem foarte multe planuri cu vremea asta..de ***... esti invitat de onoare ca sef de club NSL si regizor :)))

jakal 30-01-09 10:21

jiji a decis......vi decat tu.......restul care apare ii luam la pietre.:)):)))

p.s. ia si un tonomat cu tine ca o sa faci vanzare...:))

DONU' 30-01-09 16:48

Arde-v-ar focu', mi-i luati la pietre cand v-am crescut de mici, v-am dat sa sugetzi, nenorocitzilor :lol:

GiGiCarbiT 31-01-09 03:14

si uite asa muscam tzatza izovului.....:)) Kiccckk asss maaannn !

Maine PREZENTA obligatorie...singurul motiv...PLOAIE CU GALEATA se admite!!ne vedem la sala copii mei =)) la ora 14.00 eu daca intarzii am voie ca sunt sef...ce plm =))

DONU' 31-01-09 03:19

Luati-o sus... Ma asteptati pe mine ca eu sunt cu filmarea arde-v-ar rotzile...!

GiGiCarbiT 31-01-09 16:27

Frumoasa Intalnirea..Buna si Vremea...Atmosfera Placuta...!Or sa urmeze cateva poze ..astept sa le primesc si eu...!!Multumesc Boby pt filmare...Ramanem Datori boss..!!!

Sau Impartit stikere ..Parasolare ... Tricouri...De Toate...!!Frumos..Multumesc Membrilor noi care au venit..si pe care ia`m cunoscut cu Toti..!

URMEAZA LISTA DE MEMBRI..MEMBRI CARE NU SUNT IN LISTA..AU FOST ELIMINATI DIN CLUB CU ACORDUL MAJORITATII....!!!!

Dragosh (CatRaneL)
VW Golf III
BMW E30 325i

Jakal
Bmw e30 324 D
Bmw e30 325i Taxi Driver

Bobi MOM
BMW 325 24V E30
BMW E30 M3 TURBO
+
NAVA AMIRAL E60

Andrei PGV
BMW e30 – 325ix

Vlad -OKIO
Pontiac FireFly

Roxana
Opel Tigra

Emil ELF
Fiat Stilo Coupe

Taraiebuca (Marius)
Renault Clio

Razvan VEN
Opel Vectra B

Andrei HRZ
Opel Vectra B

CobraArt
BMW 325i e30

BOBI
BMW 318is
motorsport edition

Ovidiu
BMW 320I 24V

Nae
Bmw e36 320 24v

Sufletel
Ford ----

EXCLUSI DIN CLUB

Florin HIT
Fiat Punto Sporting

Vali
Peugeot 307

Adrian (Adi)
Bmw 316 Compact

Ionut
Fiat Brava

Leo
ex.Dacia Nova GT

Mai bine mai putini decat multi...si putini..MOTIVE: Inactivitate....Vot Majoritar

Preferabil cei EXCLUSI DIN CLUB sa isi dea singurei jos Insemnele Clubului ex: PARASOLAR SAU STIKER...ele oricum vor disparea de pe masini e doar o chestiune de timp...asa ca apelam la bunul simt al fiecaruia!!MULTUMESC!

keemo 31-01-09 16:32

Foarte tare intalnirea , am fost si eu unul dintre "intrushi" :lol: , felicitari baieti , frumoasa atmosfera la voi la club :D

bmw_motorsport 31-01-09 16:52

mersi la toata lumea...a fost o reala placere sa stau cu voi si sa va cunosc pe toti....data viitoare voi fi si eu actor...nu numai spectator...sa trec R.A.R-ul si pe urma....Dumnezeu cu mila:D...pf...ar mai fi si ambreiajul....da se rezolva....soon;)

jakal 31-01-09 17:10

ambreiaj,cutie de viteza,grupuri....astea le numim consumabile la bmw...:))...ca si cum altii ar schimba placutele de frana..:))..........

treaba buna si azi........asteptam ca regizorul poponete sa faca un filmulet...a 3-a parte acolo pe youtube......:))

GiGiCarbiT 31-01-09 17:20

acu aveti de asteptat..pana strang sutele de poze..+ filmarea de la fratilii Boby,...care trebuie taiata prelucrata plm..vedem ce iese...!!

bmw_motorsport 31-01-09 17:24

da...da...asteptam regia...jakale...drum bun si nu ma uita cu chestia aia te rog...ia nr meu de la boss si suna-ma cand te intorci

jakal 31-01-09 17:33

Quote:

Originally Posted by GiGiCarbiT (Post 2026172)
acu aveti de asteptat..pana strang sutele de poze..+ filmarea de la fratilii Boby,...care trebuie taiata prelucrata plm..vedem ce iese...!!

ai timp o sapt.......pina ma intorc sa fie gata ca altfel nu mai vezi ciocolata....:))

nu uit boss vedem ce detin aia pe acolo.....

ven`u 31-01-09 19:26

frumos si azi.....si atmosfera ...si masinile. ... poate data viitoare vom fi mai multi ...

P.S. carbite ... sfatu meu e sa faci in asa fel incat sa nu apara numerele de la masini in filmulete .....cred ca`i mai bine...ce zici ?

DONU' 31-01-09 19:48

Deja caseta e la Politia Rutiera..., ce sa mai cenzureze....? :lol:

All times are GMT +2. The time now is 12:40.

- Copyright 2026 4Tuning