![]() |
Re: Inferno MotorSport Ploiesti
Barem sa facem catraneala grava daca e sa ne gasim totzi...
|
Inferno MotorSport...O ardem Chil...Probabil va Urma si Inferno + NSL ... ;) sa nu ne facem foarte multe planuri cu vremea asta..de ***... esti invitat de onoare ca sef de club NSL si regizor :)))
|
jiji a decis......vi decat tu.......restul care apare ii luam la pietre.:)):)))
p.s. ia si un tonomat cu tine ca o sa faci vanzare...:)) |
Arde-v-ar focu', mi-i luati la pietre cand v-am crescut de mici, v-am dat sa sugetzi, nenorocitzilor :lol:
|
si uite asa muscam tzatza izovului.....:)) Kiccckk asss maaannn !
Maine PREZENTA obligatorie...singurul motiv...PLOAIE CU GALEATA se admite!!ne vedem la sala copii mei =)) la ora 14.00 eu daca intarzii am voie ca sunt sef...ce plm =)) |
Luati-o sus... Ma asteptati pe mine ca eu sunt cu filmarea arde-v-ar rotzile...!
|
Frumoasa Intalnirea..Buna si Vremea...Atmosfera Placuta...!Or sa urmeze cateva poze ..astept sa le primesc si eu...!!Multumesc Boby pt filmare...Ramanem Datori boss..!!!
Sau Impartit stikere ..Parasolare ... Tricouri...De Toate...!!Frumos..Multumesc Membrilor noi care au venit..si pe care ia`m cunoscut cu Toti..! URMEAZA LISTA DE MEMBRI..MEMBRI CARE NU SUNT IN LISTA..AU FOST ELIMINATI DIN CLUB CU ACORDUL MAJORITATII....!!!! Dragosh (CatRaneL) VW Golf III BMW E30 325i Jakal Bmw e30 324 D Bmw e30 325i Taxi Driver Bobi MOM BMW 325 24V E30 BMW E30 M3 TURBO + NAVA AMIRAL E60 Andrei PGV BMW e30 – 325ix Vlad -OKIO Pontiac FireFly Roxana Opel Tigra Emil ELF Fiat Stilo Coupe Taraiebuca (Marius) Renault Clio Razvan VEN Opel Vectra B Andrei HRZ Opel Vectra B CobraArt BMW 325i e30 BOBI BMW 318is motorsport edition Ovidiu BMW 320I 24V Nae Bmw e36 320 24v Sufletel Ford ---- EXCLUSI DIN CLUB Florin HIT Fiat Punto Sporting Vali Peugeot 307 Adrian (Adi) Bmw 316 Compact Ionut Fiat Brava Leo ex.Dacia Nova GT Mai bine mai putini decat multi...si putini..MOTIVE: Inactivitate....Vot Majoritar Preferabil cei EXCLUSI DIN CLUB sa isi dea singurei jos Insemnele Clubului ex: PARASOLAR SAU STIKER...ele oricum vor disparea de pe masini e doar o chestiune de timp...asa ca apelam la bunul simt al fiecaruia!!MULTUMESC! |
Foarte tare intalnirea , am fost si eu unul dintre "intrushi" :lol: , felicitari baieti , frumoasa atmosfera la voi la club :D
|
mersi la toata lumea...a fost o reala placere sa stau cu voi si sa va cunosc pe toti....data viitoare voi fi si eu actor...nu numai spectator...sa trec R.A.R-ul si pe urma....Dumnezeu cu mila:D...pf...ar mai fi si ambreiajul....da se rezolva....soon;)
|
ambreiaj,cutie de viteza,grupuri....astea le numim consumabile la bmw...:))...ca si cum altii ar schimba placutele de frana..:))..........
treaba buna si azi........asteptam ca regizorul poponete sa faca un filmulet...a 3-a parte acolo pe youtube......:)) |
acu aveti de asteptat..pana strang sutele de poze..+ filmarea de la fratilii Boby,...care trebuie taiata prelucrata plm..vedem ce iese...!!
|
da...da...asteptam regia...jakale...drum bun si nu ma uita cu chestia aia te rog...ia nr meu de la boss si suna-ma cand te intorci
|
Quote:
nu uit boss vedem ce detin aia pe acolo..... |
frumos si azi.....si atmosfera ...si masinile. ... poate data viitoare vom fi mai multi ...
P.S. carbite ... sfatu meu e sa faci in asa fel incat sa nu apara numerele de la masini in filmulete .....cred ca`i mai bine...ce zici ? |
Deja caseta e la Politia Rutiera..., ce sa mai cenzureze....? :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:40. |
- Copyright 2026 4Tuning