Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Cea mai urata masina a momentului (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/41682-urata-masina-momentului.html)

22VIN 04-06-10 13:56

Re: Cea mai urata masina a momentului

Quote:

Originally Posted by upstonik (Post 3415787)
BMW dar nu stiu cum pot sa-l numesc E90 compact... E92 Compact./.. dar e hidoasa rau!!!!!

http://www.cwwcardesign.com/cars/pic...90_compact.jpg

Este un VT, nu exista asa ceva.

agentulsecret4 04-06-10 16:54

exista am vazut in parcare la un petrom pe autostrada ...m-am invartit pe linga ea 5 minute incercam sa imi dau seama ce e:))

adrian78bmw 04-06-10 17:05

Quote:

Originally Posted by agentulsecret4 (Post 3416190)
exista am vazut in parcare la un petrom pe autostrada ...m-am invartit pe linga ea 5 minute incercam sa imi dau seama ce e:))

de ce nu i-ai facut poze?si daca ar exista e o creatie a unuia care si-a batut joc de un e 46 compact sau poate e un prototip deghizat :D

xxdadixx 04-06-10 19:49

Quote:

Originally Posted by agentulsecret4 (Post 3416190)

Probabil ai vazut un E46 compact cu fata de E90 sau E36 compact cu fata de E90 sau un Serie 1

HoricutzWSR 04-06-10 23:09

TOATE pozele de pe cwwcardesign sunt VT

ZaNe94 05-06-10 13:17

pai stilo break, 206 sedan, opel agila, fabia sedan, prius si nici aveo nu prea ma icnanta. cam astea mi-au atras atentia, altele nu-mi amintesc acum, si cam toate lanciile mai noi (alea mai vechi nu prea m-am uitat la ele)

http://images01.olx.fr/ui/1/32/80/f_533280_1.jpg
bleaaaa

22VIN 05-06-10 17:30

Stilo break nu este o masina urata. Si nici Aveo.

radu.3 05-06-10 19:33

Stilo chiar nu are ce cauta pe aici. 206 Sedan da, Fabia Sedan da, Agila da...Prius...e un segment nou pe piata, o forma noua intr-adevar, dar la mine nu intra in categoria "masini urate".
Dar daca Lanciile noi sunt urate...Zane tata, ai o problema. Daca nu au design-ul tipic nemtesc nu inseamna ca sunt urate. De fapt, asta fac italienii, prin asta se remarca: un design care sa nu fie atat de comun. Ypsilon e chiar ok, Delta mie mi se pare foarte frumoasa; ce-i drept, Thesis e putin ciudata cu "ochelarii" aia, dar Musa e din nou ok pentru clasa ei, un plus de imaginatie.
Iar daca nu te-ai prea uitat la Lanciile vechi, e iar o problema, pentru ca Delta e una din cele mai importante masini in istoria raliurilor ;)(cea mai importanta in opinia unora)

PH 90 RKU 05-06-10 20:53

2 Attachment(s)
Hyundai matrix ... stilo break arata foarte bine pe langa asta :))

22VIN 05-06-10 22:20

Quote:

Originally Posted by ZaNe94 (Post 3417996)
si cam toate lanciile mai noi

Daca si Lancia Delta e masina urata atunci inseamna ca marea majoritate a masinilor sunt hidoase.

ZaNe94 06-06-10 13:31

Quote:

Originally Posted by radu.3 (Post 3418671)
Stilo chiar nu are ce cauta pe aici. 206 Sedan da, Fabia Sedan da, Agila da...Prius...e un segment nou pe piata, o forma noua intr-adevar, dar la mine nu intra in categoria "masini urate".
Dar daca Lanciile noi sunt urate...Zane tata, ai o problema. Daca nu au design-ul tipic nemtesc nu inseamna ca sunt urate. De fapt, asta fac italienii, prin asta se remarca: un design care sa nu fie atat de comun. Ypsilon e chiar ok, Delta mie mi se pare foarte frumoasa; ce-i drept, Thesis e putin ciudata cu "ochelarii" aia, dar Musa e din nou ok pentru clasa ei, un plus de imaginatie.
Iar daca nu te-ai prea uitat la Lanciile vechi, e iar o problema, pentru ca Delta e una din cele mai importante masini in istoria raliurilor ;)(cea mai importanta in opinia unora)

gusturile nu se discuta, iar la masini italiene, pai imi plac fiat-urile (mare parte), alfa romeo au iar modele frumoase, dar la lancia nu am gasit ceva sa imi placa prea tare., majoritatea imi par urate, lancia delta, e frumusica, cat de cat, nah pe mine nu ma incanta ata de tare.
dar totusi stilo break e urat cu spume, ala in 2 portiere e frumos, ala in 4 hatchback e dragut cat de cat, dar break-ul e oribil uite ce spate are, cu maneru ala parcai tractor

ZaNe94 06-06-10 19:09

Quote:

Originally Posted by ZaNe94 (Post 3420092)
gusturile nu se discuta, iar la masini italiene, pai imi plac fiat-urile (mare parte), alfa romeo au iar modele frumoase, dar la lancia nu am gasit ceva sa imi placa prea tare., majoritatea imi par urate, lancia delta, e frumusica, cat de cat, nah pe mine nu ma incanta ata de tare.
dar totusi stilo break e urat cu spume, ala in 2 portiere e frumos, ala in 4 hatchback e dragut cat de cat, dar break-ul e oribil uite ce spate are, cu maneru ala parcai tractor

si am mai gasit cateva urate, fiat multipla, noul fabia parca-i un ceainic pe roti si penultimul polo, ultimul e chiar frumos :)

DrifterGT 06-06-10 19:40

Quote:

Originally Posted by mytza_toxic (Post 3399286)
1-Cel mai amuzant si mai hidos tuning.. chai ling asta cu impresii de Eleonor cand o sa fie mare.
2-Urata de la mama ei din birlog...Trebuie pe langa Fiat Multipla sa te gandesti si la Pontiac Aztec. (cautati pe google fatza ca nevasta-mea ii gravida si nu vreau sa pateasca ceva daca gaseste poza pe calc.)

Frumoasa fata :D :oops::oops::oops:

KTA87 09-06-10 12:48

2 Attachment(s)
FICATU are multe "capodopere"... lasand la o parte modelel mai vechi, Albea este pur si simplu oribila!

TFK 09-06-10 14:13

1 Attachment(s)
Buggati Veyron, mi se pare o masina oribila, chiar numi pasa ca are 1000hp, dar mi se pare o masina extrem de oribila, n'as vrea sa vad una in viata mea.
Gusturile nu se discuta.

All times are GMT +2. The time now is 09:17.

- Copyright 2026 4Tuning