![]() |
Re: Drobeta Turnu Severin
Quote:
Ovi Ovi , nu mai minti poporu' cu calculatoru' :D:D:D -> Seat Leon 1.4 16v Red Emozzione - prezentat pe 02.2008 -> ovidiu89 join date - 04.2008 :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol: Ma scuzati , ma plictiseam ... m'am gandit sa se mai posteze ceva aici :lol::lol::lol: |
Eu o sa fac double-post și voi repeta... sunteți mai rău decāt noră pentru mamă :) Ce importanță are cine și cānd și-a prezentat mașina sau alte date. Aia poate fi considerata un fel de fidelitate față de forum, dar nu are nici o legătură cu comunitatea din oraș, zic eu ;) Bag de seamă că voi nu căutați decāt motive și metode să vă dezbinați īn loc să faceți contrariul...dar așa e normal, ce naibii suntem olteni degeaba ? :lol:
|
Dodolinoo you are the boss ba:lol::lol:.
nxtaz trebuie sa demonstreze olteniada nu?:)) |
Pune-ti banii la ciorap ca vine ceva interesant.
01 mai Arad- etapa I DragRacingEvents https://forum.4tuning.ro/16-curse-acc...ingevents.html Se anunta careva? |
Quote:
|
Vreau şi eu nişte detalii despre evenimentul de la Severin din Mai, dacă se poate :)
Grasu, o să ne vedem la severin şi īţi garantez că nu o să se lase cu bătaie. Mergem la o bere, un suc şi discutăm ca nişte oameni maturi ! Numai bine . |
Se aude ceva de niste curse legale pe centura noua....mai mult nu stiu..
Cand o sa aflam ceva mai multe o sa spunem si la altii. |
[QUOTE=GJ 64 GAB;4252281]Grasu,ne vedem la severin şi Mergem la o bere, un suc .....[QUOTE]
Fiind zilele Severinului o sa mergem eventual sa mancam si niste mici....ne distram si vb de masini ca in fond de aia suntem pe forumul asta!!! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
o sa ma bag cu golful,chair daca nu o sa fac cine stie ce,numai de dragul distractiei si a pasiunii!!! |
Quote:
. ce are ?:D |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Salutare, referitor la centura eu zic ca este destul de buna, nu prezinta nicaieri denivelari/suisuri ... sper ca este vorba despre cea de la Halanga-Orsova :D
Cine o testeaza ptr aderenta poate sa lase aici un feedback :D:!::!: |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:29. |
- Copyright 2026 4Tuning