![]() |
Re: Pentru pasionaţii de biciclete
lol :)) chiar asa de greu e sa bagi un cauciuc ? eu ti-l bag usor cu mana :D ,fara alte leviere sau surubelnite :)app .. ce janta e aia ?(ce firma)
|
nu le stiu firma.le-am luat de la un prieten la un pret bun.erau in stare jalnica incat nici firma nu se mai vedea.oricum nu sunt chinezesti
cauciucul nu intra in ruptul capului!:rolleyes2 |
Decat sa faci o alta prostie, mai bine roaga pe cineva care stie sa le puna el..
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Da' tu esti sigur ca ai luat cauciucul cu dimensiunea potrivita? |
cauciucul are dimensiune potrivita si e unul chinezesc:???: marimea:24x2,40
cunosc pe cineva care sudeaza autogen.pana la urma nu e mare problema,cauciucul sta pe ea,nu se vede ruptura,dar pentru constiinta mea o repar sa fie ok;) |
Quote:
|
Quote:
|
Salutare, sunt nou aici pe forum. Am si eu o intrebare pentru voi, vreau sa revopsesc bicicleta si nu ma pot decide cum sa indepartez vopseaua de pe ea. Ma gandeam ca se poate indeparta cu o bormasina cu un cap special dar mi-e teama sa nu sric cadrul care nu e cel mai fericit(o bicicleta dhs din aluminiu). Aveti vreo idee?
|
Solutie decapanta/Spray decapant.Gasesti la magazinele de vopseluri,constructii e in jur de 20lei.
|
Quote:
[QUOTE=chiar poti repara orice)????[/QUOTE] am cunostinte in domeniu dar nu pot spune ca pot chiar orice,dar da-cami dai o bicicleta desfacuta toata o asamblez fara probleme chiar spune ca pot repara o bicicleta |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:05. |
- Copyright 2026 4Tuning