![]() |
Re: Dacii Speciale
din ce mi-a povestit nenea...nu stiu daca spune ''balarii'' sau nu
masina pana acum cativa ani a stat in garaj..avea 12 km in bord...proprietarul a scos-o la vanzare..a luat- o un pusti, i-a facut praf motorul ...a schimbat scaunele si bancheta...in fine..gauri ptr boxe etc...anu asta a luat-o omu asta..i-a schimbat motoru...nu stiu daca avea gpl si inainte..acum are...da vreau sa spun ca merge ceas motoru..presiune 6 la ulei..etc nu stiu ce sa spun..ea ca aspect exterior e impecabila..are linie..arata ca iesita din fabrica...cu exceptia unor pete de rugina....vorba aia...vopsea originala..masina e de prin 80 si ceva parca..maine o sa fac mai multe poze |
nici asa nu stiu daca prea mai conteaza daca are 25 mii km din moment ce ai zis ca i s-a refacut motorul.
in rest pare ok. doar sa fie si un pret bun la ea :) |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Mie imi place cum arata :oops:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Loganu are frana de mana trasa in poza cu viteza la blana:lol:
|
Parca era mai dragut Loganul inmatriculat in Antalya fara ornamentele alea cromate pe manere si pe usi.
|
frumoase majoritatea daciilor de pe aici ... nu se mai ocupa nimeni de thread'u asta ?
|
Quote:
|
Quote:
|
De Dacia care să merite încadrata în topicul ăsta :)
|
Quote:
Sa fie aprobata de catre un moderator o poza anume...ca altfel ajugem sa avem Dacii Speciale precum asta...https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tu...ml#post2509791 este de la Dacii modificate link-ul, dar na, tot acolo bate. |
Ai dreptate. Propun moderatorilor să aleagă ei o soluţie de separare a maşinilor, să găsim o soluţie optimă...
|
Aleks te referi la o sectiune - Dacii speciale si inca o sectiune Kitch tuning ?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:27. |
- Copyright 2026 4Tuning