![]() |
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
Quote:
|
Nu vreau sa fie mai mult decat ceea ce este..
|
ornamentele prag ,portbagaj etc. le dai jos sau le pastrezi ?
|
Pastrez tot ceea ce reprezinta ornament cromat.
|
asa vezi bogdane!!!cat mai mult nichel,esti de-al meu!!!:P
manerele la usi ai putea sa le inlocuiesti cu unele tot nichelate,dar modelul 1310.io dinalea mi-am pus si zic ca dau mai bine ca 1300.acu alegi ce-ti place,e masina ta.fara manere mi se pare o alegere proasta,sa stai sa deschizi usa la fiecare care se urca in masina. |
Pai nu se va mai urca nimeni in masina:D Decat in fata. Masina nu va fi fara manere, iar cele de 1300 dau mai bine pe aceasta masina decat cele 1310.
|
Manerele in nici-un caz nu vor fi acoperite..si nici schimbate cu alt model,pt ca astea imi plac cel mai mult dintre modelele de manere puse vreodata pe Dacii;)..iar elementele cromate..ce-ar mai fi masina clasica,veche fara ele?
Mi-am si procurat o pasta f buna,ca sa le dau luciu brici inainte de montare8) |
c pasta ????vreau si eu!!!
|
2 Attachment(s)
Iata poze cu pasta minune..:-)
Nu ma intrebati de unde este,pt ca mie mi-a oferit-o un prieten,care stia ca am nevoie de ea mai mult decat el:rolleyes2 Am testat-o si da rezultate bune8) Intre timp mi-am gasit si vopsitor,insa durerea este cu tinichigeria,care dureaza si iar dureaza..pt ca nu prea inainteaza..:sad: |
[QUOTE=
Intre timp mi-am gasit si vopsitor,insa durerea este cu tinichigeria,care dureaza si iar dureaza..pt ca nu prea inainteaza..:sad:[/QUOTE] bun venit in club, asa e cu proiectele incet si cu surprize Bafta in continuare cu replica |
7 Attachment(s)
Cam asa au "evoluat" lucrarile la masina..:sad:
|
Bogdan, nu fi suparat, metalul se face:)o sa iasa o dacie old school;), dar incet si sigur:)respectele mele:)
|
Da man,inteleg si eu ca incet si sigur si sunt convins ca o sa iasa bine,dar deja incep sa-mi fac griji..pana pe 19-20 iunie VREAU sa pot circula cu ea...si daca in 3 saptamani nu am nici pragul montat..unde ajung:?:
Deja imi este asa dor sa ma plimb cu ea,sa-i aud motorul,sa-i dau talpa..:rolleyes2 |
Quote:
Ai rabdare , trebuie sa ne scoatem si noi bestiile la rampa odata si odata :) |
Quote:
Bafta !!! doar no sa te invinga o bucata de tinichea ! |
| All times are GMT +2. The time now is 02:49. |
- Copyright 2026 4Tuning