Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Drift Section - Sideways Action (https://forum.4tuning.ro/361-drift-section-sideways-action.html)
-   -   Tengu - Masini, Proiecte, Competitii - Viata in lumea driftului (https://forum.4tuning.ro/361-drift-section-sideways-action/35128-tengu-masini-proiecte-competitii-viata-lumea-driftului.html)

Tengu 16-10-09 23:24

Re: Tengu - Masini, Proiecte, Competitii - Viata in lumea driftului

Quote:

Originally Posted by skyZZo (Post 2725336)
si nu esti singurul :shock:
TE IUBIM SILVIA !:lol:

Ha ha Mersi dar din pacate la pitesti tot monstrul negru o sa vina :)

Tengu 16-10-09 23:54

Si ca tot vorbim de monstrul negru, la baza masina este un skyline R33 GTS-T Type M din 95 care avea inainte sa il modific sub 50k km la bord si inca mirosea a nou ...

Am importat-o din Japonia in Africa si am facut toate modificarile in africa de sud la NO SWEAT RACING

295kw la rotile din spate e destula putere pentru a face drift fara probleme in treapa a 4-a si a 5-a

Modificarile sunt majore si cam la toate aspectele ... am pe undeva o lista cu modificari ... poate o sa o postez daca o sa vreti voi ... :D ???

Pana atunci un mic video, doar una dintre multele zile de circuit si drift ...
O sa vedeti si din filmarile din cokpit ca masina este intadevar un monstru si nu e de loc pentru incepatori fiind o provocare de a fi controlata.
Calitatea filmarilor nu este excelenta dar o sa puteti obseva masina in drift la viteze apropiate de 200km/h

https://www.youtube.com/watch?v=MogA9y5jqhM

Enjoy !

buldogu 17-10-09 00:20

doamne...cum se aude :X si ce bine arata masina fata de sapt trecuta la vitantis :D

Urban_Racing 17-10-09 08:20

Sa il certe cineva ca nu poarta casca! :D

skyZZo 17-10-09 08:23

Quote:

Originally Posted by Tengu (Post 2725444)
Ha ha Mersi dar din pacate la pitesti tot monstrul negru o sa vina :)

cica...
din pacate :lol:
poti sa vii si cu tricicleta,tot fericit voi fii sa-mi vad supereroul;)(superman suks)

Tengu,vreau sa spun :shock:
Esti extraterestru :lol:
Masina arata si suna (in special suna) ca dracu:twisted:(in sensul bun al cuvantului)
am avut ocazia sa o admir aseara cand toata lumea era in mall iar masinile nu le pazea nimeni (when i grow up i wanna be a skyline),iar in seara asta am avut ocazia sa ma trag in poza langa rx7(astazi dc nu ai mai aparut:cry:,am stat cu sufletul la gura 5 ore,asteptand in orice clipa sa apari pe pista cu mazda)
Am o groaza de spus,dar daca spun multe nu mai citesti postul(lung si plicticos),o sa scriu un referat pe tema asta :lol
in concluzie:ai fost Dumnezeu iar ceilalti sfinti pe langa tine,si mai convins ca merita orice sacrificu sa ajungi drifter

ps: teai procopsit cu inca un "cel mai mare fan";)
pps;pneurile tale miros cel mai frumos :lol:

Tengu 21-10-09 00:06

Quote:

Originally Posted by buldogu (Post 2725543)
doamne...cum se aude :X si ce bine arata masina fata de sapt trecuta la vitantis :D

Cam acolo e masina (si pilotul) in elementul lor ha ha sincer la ce showuri facem noi aici cei 500 de cai mai mult te incurca decat ajuta :D

Tengu 21-10-09 00:28

Quote:

Originally Posted by Urban_Racing (Post 2725813)
Sa il certe cineva ca nu poarta casca! :D

Bun spirit de observatie :D macar aveam centura in filmuletele astea ha ha

Tengu 21-10-09 00:31

Tare postu pustiu :) mersi mult sper ca intr-o buna zi sa vii sa te invat drift in masina ta ...

ceam mai tare faza si prima data cand o aud e cu mirosu din gume ha ha :D :D :D

Quote:

Originally Posted by skyZZo (Post 2725817)
cica...
din pacate :lol:
poti sa vii si cu tricicleta,tot fericit voi fii sa-mi vad supereroul;)(superman suks)

Tengu,vreau sa spun :shock:
Esti extraterestru :lol:
Masina arata si suna (in special suna) ca dracu:twisted:(in sensul bun al cuvantului)
am avut ocazia sa o admir aseara cand toata lumea era in mall iar masinile nu le pazea nimeni (when i grow up i wanna be a skyline),iar in seara asta am avut ocazia sa ma trag in poza langa rx7(astazi dc nu ai mai aparut:cry:,am stat cu sufletul la gura 5 ore,asteptand in orice clipa sa apari pe pista cu mazda)
Am o groaza de spus,dar daca spun multe nu mai citesti postul(lung si plicticos),o sa scriu un referat pe tema asta :lol
in concluzie:ai fost Dumnezeu iar ceilalti sfinti pe langa tine,si mai convins ca merita orice sacrificu sa ajungi drifter

ps: teai procopsit cu inca un "cel mai mare fan";)
pps;pneurile tale miros cel mai frumos :lol:

buldogu 21-10-09 10:28

nu stiu daca pneurile miros...ca si eu am observat :D dar oricum cand aluneci tu miroase altfel...probabil si de la esapament motor gaze etc...probabil ;) ca deh..o japoneza miroase altfel decat o nemtoaica nu? =)))

Tengu 21-10-09 17:36

S-ar putea sa ai dreptate, gazele de esapament suta la suta miros altfel ... :D

Quote:

Originally Posted by buldogu (Post 2737947)
nu stiu daca pneurile miros...ca si eu am observat :D dar oricum cand aluneci tu miroase altfel...probabil si de la esapament motor gaze etc...probabil ;) ca deh..o japoneza miroase altfel decat o nemtoaica nu? =)))

MM11AJJ 21-10-09 17:38

skyzzo stai la rand eu sunt fanu nr 1 :D din maramures

skyZZo 21-10-09 17:45

Quote:

Originally Posted by Tengu (Post 2737446)
Tare postu pustiu :) mersi mult sper ca intr-o buna zi sa vii sa te invat drift in masina ta ...

pe asta poti conta ;)
pana atunci de abia am timp sa ma documentez :-P

ps:tu folosesti gume noi cumva ? :twisted:

Quote:

Originally Posted by MM11AJJ (Post 2739063)

realizezi cati fani nr 1 sunt in tara asta:lol:(si nunumai;) vezi S.africa)

Yoz4speed 21-10-09 20:29

skyyz...don't forget. anunta-ma si pe mine cand te invata tengu....
vreau sa fiu si eu prin zona sa mai prind si eu ceva inainte sa imi iau carnetu'

Now to the main topic:

Tengu'le...tare imi pare rau ca nu ai venit si duminica la Pitesti :(( nici nu stii de cand te asteptam...as fi venit si sambata dar n-am stiut :|
si doream asa de mult sa vad Sky'ul...am mare pasiune pentru Japoneze (masini nu te gandi la altceva :lol: ) la fel si pentru drift. De altfel si tatal meu detine un nissan.
Daca mai treci prin pitesti...anuta-ne si pe noi! cum spunea si skyyz...atunci ai fost Dumnezeu:lol:

When i grow up i wanna be a SILVIA/SKYLINE/350Z/AE 86/rx7 ...:twisted::twisted::twisted:

tarnafes 21-10-09 20:43

1 Attachment(s)
Heh eu credeam ca Tengu are boase...se pare ca neam cam inselat aici...mai ai de crescut nenica :lol:

Tengu 21-10-09 20:57

:) poate ne intalnim prin baia mare atunci ;)

Quote:

Originally Posted by MM11AJJ (Post 2739063)

All times are GMT +2. The time now is 00:00.

- Copyright 2026 4Tuning