![]() |
Re: Tengu - Masini, Proiecte, Competitii - Viata in lumea driftului
Quote:
|
Si ca tot vorbim de monstrul negru, la baza masina este un skyline R33 GTS-T Type M din 95 care avea inainte sa il modific sub 50k km la bord si inca mirosea a nou ...
Am importat-o din Japonia in Africa si am facut toate modificarile in africa de sud la NO SWEAT RACING 295kw la rotile din spate e destula putere pentru a face drift fara probleme in treapa a 4-a si a 5-a Modificarile sunt majore si cam la toate aspectele ... am pe undeva o lista cu modificari ... poate o sa o postez daca o sa vreti voi ... :D ??? Pana atunci un mic video, doar una dintre multele zile de circuit si drift ... O sa vedeti si din filmarile din cokpit ca masina este intadevar un monstru si nu e de loc pentru incepatori fiind o provocare de a fi controlata. Calitatea filmarilor nu este excelenta dar o sa puteti obseva masina in drift la viteze apropiate de 200km/h https://www.youtube.com/watch?v=MogA9y5jqhM Enjoy ! |
doamne...cum se aude :X si ce bine arata masina fata de sapt trecuta la vitantis :D
|
Sa il certe cineva ca nu poarta casca! :D
|
Quote:
din pacate :lol: poti sa vii si cu tricicleta,tot fericit voi fii sa-mi vad supereroul;)(superman suks) Tengu,vreau sa spun :shock: Esti extraterestru :lol: Masina arata si suna (in special suna) ca dracu:twisted:(in sensul bun al cuvantului) am avut ocazia sa o admir aseara cand toata lumea era in mall iar masinile nu le pazea nimeni (when i grow up i wanna be a skyline),iar in seara asta am avut ocazia sa ma trag in poza langa rx7(astazi dc nu ai mai aparut:cry:,am stat cu sufletul la gura 5 ore,asteptand in orice clipa sa apari pe pista cu mazda) Am o groaza de spus,dar daca spun multe nu mai citesti postul(lung si plicticos),o sa scriu un referat pe tema asta :lol in concluzie:ai fost Dumnezeu iar ceilalti sfinti pe langa tine,si mai convins ca merita orice sacrificu sa ajungi drifter ps: teai procopsit cu inca un "cel mai mare fan";) pps;pneurile tale miros cel mai frumos :lol: |
Quote:
Cam acolo e masina (si pilotul) in elementul lor ha ha sincer la ce showuri facem noi aici cei 500 de cai mai mult te incurca decat ajuta :D |
Quote:
|
Tare postu pustiu :) mersi mult sper ca intr-o buna zi sa vii sa te invat drift in masina ta ...
ceam mai tare faza si prima data cand o aud e cu mirosu din gume ha ha :D :D :D Quote:
|
nu stiu daca pneurile miros...ca si eu am observat :D dar oricum cand aluneci tu miroase altfel...probabil si de la esapament motor gaze etc...probabil ;) ca deh..o japoneza miroase altfel decat o nemtoaica nu? =)))
|
S-ar putea sa ai dreptate, gazele de esapament suta la suta miros altfel ... :D
Quote:
|
skyzzo stai la rand eu sunt fanu nr 1 :D din maramures
|
Quote:
pana atunci de abia am timp sa ma documentez :-P ps:tu folosesti gume noi cumva ? :twisted: Quote:
|
skyyz...don't forget. anunta-ma si pe mine cand te invata tengu....
vreau sa fiu si eu prin zona sa mai prind si eu ceva inainte sa imi iau carnetu' Now to the main topic: Tengu'le...tare imi pare rau ca nu ai venit si duminica la Pitesti :(( nici nu stii de cand te asteptam...as fi venit si sambata dar n-am stiut :| si doream asa de mult sa vad Sky'ul...am mare pasiune pentru Japoneze (masini nu te gandi la altceva :lol: ) la fel si pentru drift. De altfel si tatal meu detine un nissan. Daca mai treci prin pitesti...anuta-ne si pe noi! cum spunea si skyyz...atunci ai fost Dumnezeu:lol: When i grow up i wanna be a SILVIA/SKYLINE/350Z/AE 86/rx7 ...:twisted::twisted::twisted: |
1 Attachment(s)
Heh eu credeam ca Tengu are boase...se pare ca neam cam inselat aici...mai ai de crescut nenica :lol:
|
:) poate ne intalnim prin baia mare atunci ;)
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:00. |
- Copyright 2026 4Tuning