![]() |
Re: Intalniri membrii 4tuning Rm.Valcea
Eu, Gigi Becalli :)) impreuna cu Cipy ( mcrecbit ) vrem sa organizam un " private party" intre membrii 4Tuning Rm.Valcea. Party`ul va avea loc in gradina lui Cipy :D ( Brezoi ). Cipy ne ofera: locatie, curent electric, lumina si sonorizare. Frumos ar fi sa venim cati mai multi membrii . Asa ca hotarati o data si care veniti ca sa stim cati bani punem. Va multzumeanu !
|
eu vin daca e pe saptamana viitoare....
numai sa nu intervina ceva probleme |
data o sa o hotaram de comun acord, ca sa fie bine pt toti!!! Altcineva?
|
ar fi bine intr`un weekend, poate atunci o sa fie mai multi liberi de party :)
|
dap, normal: intr-o vineri sau intr-o sambata. Acuma cum ziceti si voi.. hotaram de comun acord.
Care mai doreste? care mai pofteste? private party avem, private party!!! :lol: |
eu eu sigur vin,cipriano sigur vine, adytzu vine:)) pana acuma suntem "juniorii"
|
vin si eu .. dar cred k weekendul viitor.. pe sambata-duminica ajung din italia ... :( maine seara plec...
|
ba caddy drum bun si uita`te si pt mine d eun golf 3 de 1.6 GT sau 2.0 :) sau de o calibra sau poate un 318 sau 320 :) astept:P
|
oke.. pai o sa ma uit .. in principiu vreau si eu sa ma uit pt mine .. ceva mai ieftin .. ori un VW Q7 ... ori un Lambo` Enzo :))
|
ok...poate vi la urmatoarea intalnire cu vw enzo;)
|
fi sigur :)))
|
iooo iooo ioo. prezent. hai in seara ata... :D se pote ??? io iau bag 5 la mine...
|
In s asta? private party? va bagati? pe mine ma tine :mrgreen:
|
ne combinam pe undeva prin oras? ceva? asta seara? sau stati in casa ca momaiile:)))
|
io vin cipy... p bune .. si mai e loc la mine...
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:13. |
- Copyright 2026 4Tuning