![]() |
Re: Discutii Diverse Intre Userii VL. .:)
cui i te adresai? :P
|
Re: Media 4Tuning Rm. Valcea
ce va distrati voi :) de unde atzi gasit masina asta:)
Inafara sa schimbatzi contrastul mai e ceva ? de stitzi la poze ? Mmmm vin eu vineri sper cu un set de poze:) |
Deja nu o sa mai dorm la noapte de OFTICAT ce sunt ... MOOR
|
Quote:
|
Quote:
|
A zis Geo ca la intalnire va da pe toti.
P.S: sa tai bilete :D sa scoti si u un ban cinstit:) sa-ti schimbi body-kitul la anu :D ca va fi invechit asta |
moh, eu ma pierd p'aci, pe mine cand ma bagati in cearta ca ma plictisesc p'aci :lol: :lol: :lol:
|
si eu ma plictisesc crek ma bag la un film ca nu mai tine. Care mai aveti filme noi de groaza? :)
|
Quote:
|
TIR, bora nu mai e a ta? ca aia era buna de " tras " in poze
|
nebuniiiiiiiii sunteti ma =))
|
Vand mâtza super sport,pret redus:supraalimentata, stomac v12 in 4 timpi, urechi retrovizoare sport, coada reglabila pe inaltime, tractiune spate, purici sparco, paintjob unic perlat in 2 tonuri crem si negru, faruri "ochi de pisica" albastre, sistem suspensii lowrider ROG SERIOZITATE!
|
evacuare ai? are chip tuning? de cati pureci ? e inmatr? are carte verde? polueaza?cati propietari? are km reali? ceva defecte de buna purtare?
|
e stock ....masina are vreo 95.000 km tinuta numai in suturi, picioare`n cap si alte bastoane. !
Cand o ambalezi are un sunet mai nasol, de bmw obosit , in rest numai buna ..! are Euro 2 ! |
Ba Da E Tot A Mea.
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:18. |
- Copyright 2026 4Tuning