![]() |
Re: Hunedoara - Accidente
vroiam sa zic ca e nasol ce s-a intamplat si ca imi pare rau pentru femeie... nu stiu daca am dreptate da se putea evita
|
probabil,daca nu trecea strada prin loc neregulamentar
|
de accidentul de azi dimineata ati auzit?Cred ca e la pod la Soimus.
http://stirileprotv.ro/stiri/evenime...-de-metri.html |
cred k e in hunedoara :)....Oricum dacia a fost facuta praff
|
defapt asta era stirea....da protv-ul .... http://video.huon.ro/video/39831/a-scapat-cu-viata
|
saraca masina :(
|
Da-o dracu de masina...bine ca nu l-o luat trenun-n coarne!!!
|
apoi daca omu e nebun :))
REVIN : Saraca masina |
nu e el nebun, e numai zmeu, ca asa sunt agentii comerciali, rup masinile de firma pe sosele..ca asa e omul, daca nu este a lui ce mai conteaza restul.
bine ca a scapat numai cu rani superficiale :) |
2 Attachment(s)
facui si eu azi un accident in timp ce incercam sa intorc la spilalul contagiosi , n-am fost atent cand am dat cu spatele fiind indus in eroare si de alt destept care imi face semn sa ies si nu m-am asigur fiind lovit in spate de un wv bora . din fericire sunt numai pagube minime ... el are usa zgariata , aripa indoit putin si cauciuc spart iar eu una bucata bara spate gaurita si portbagajul indoit
|
nasol :|
|
aiurea
fiarele se indreapta plasticele se inlocuiesc noi sa fim sanatosi si cola sa nu se gate ;) |
da nasol ce sa zic. si eu am dat-o de un stalp cu spoileru da figura a fost ca inainte am avut accident, s-a bagat una in mine si nu a fost bai, acum am alt spoiler mai ca lumea
|
Bine ca nu sa spart si stopu. restu o mana de chit, finisat, si vopsit.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:20. |
- Copyright 2026 4Tuning