![]() |
Tng k de fiecare data ne incanti cu niste lucrari super reusite :wink: :wink: :shock:
|
Re:
Quote:
P.S. Nu o lua personal este un sfat 100%prietenesc...... si k sa-l citez pe Madskillz Keep it Clean :wink: BAFTA :wink: :!: |
Re:
Quote:
|
2 Attachment(s)
salutare....m-am intors din nou..cu un Septar.. :D ..sper sa va placa..macar un pik..:) :roll:
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: |
Re:
bravo mai baieti....vad ca ati inceput sa lucrati klumea....eu nu prea mai am timp...dar ca sa nu va uit si sa nu ma uitati...o sa mai vin si eu cu nishte proiecte din cand in cand...:D :D :lol:
rammstey...ultima ta masina nu-mi place...ce naiba mai radule...asha te-am invatat eu?? :D noapte buna (ca acu e noapte).mai vorbim |
aici avetzi dreptate ...dar fara blur...arata mult prea nashpa...avea multe defecte...eh da oricum ...de acum incolo o sa tzin cont...da de renault`u ala 5 ..ce parere avetzi ? e frumos ? am shanse in cariera asta ? :D
Quote:
Quote:
ms fratzilor...va am la inima :D |
2 Attachment(s)
Hai sa va prezint ultima mea lucrare .... interesanta..... cred :? :arrow:
|
what have u done???? :shock: ce sa zik...interesanta idee :)))
p.s. cam ai greseli pe acolo... |
Re:
Quote:
|
hmmm....really interesting....ma gandeam odata sa fac o katerin nenorocita si sa tunez un 137...ratb :twisted:
|
pune RATB-ul sa ne jucam si noi cu el :D
|
salutare....misto dubita mai ales botu imi place...bv...si idee e misto de a tuna o dubita.....cred ca ai facut-o la caterinca ca nu mai aveai ce tuna.....bv arata super cand o pui si tu pe una din linile RATB-ului? :D
|
mistho microbuzu...poate fac rost de o poza cu un microbuz asemanator de la cimitiru` central constanta ...sa vezi ce iese atunci :)))
|
thx 2 all nu stiam k un microbus are un aseamenea impact ... sper sa va placa urmatoarea lucrare(in lucru) este vb de un tractor :wink:
|
belea ...abia astept , sa vad ce-ti poate imaginatia ! Succes !!
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:47. |
- Copyright 2026 4Tuning