![]() |
Re: Sa vb despre tot ...aici
Sa te vad eu cum faci tu poze ca astea cu telefonul. Aparatul pe care il folosesc costa mult mai mult decat crezi. Si noua ne zici copilasi si suntem aproape de aceeasi varsta cu maD (diferenta de cateva luni), asa ca poti sa ii spui si lui copilas. Si nu eu am initiat acel duel, ci fostul meu coleg de echipa.
P.S.: HSD nu s-a infiintat mergand la iarba verde. Am fost doar de 2 ori la un fotbal, pe camp. Rolul meu in club nu este acela de "aplaudac" cum iti place tie sa crezi. Sa stii ca am facut destul de multe pentru club si pt membri. |
Mai nu va certati iarasi ,ca nu e frumos!
|
Eu doar am raspuns acuzatiilor care mi-au fost aduse pe nedrept. Baietii din grup stiu care e rolul meu si nu are rost sa mai comentez. kir0087, poti sa dai orice raspuns, eu nu mai comentez.
|
1 Attachment(s)
Eveniment la Piatra Neamt 23 August :!:
Crezi ca esti suficient de bun sa-ti controlezi masina pe un circuit ? Vino la evenimentul GOT SKILLZ organizat de clubul auto Katana Team in data de 23 august 2009 si testeaza-ti indemanarea pe circuitul amenajat in poligonul Municipal Piatra NEAMT. Inscrierile incep cu ora 9 dimineata si se vor termina in jurul orei 11,iar taxa va fi de 15 ron pentru participant. Va fi super muzica ,super distractie ,super demonstratie de derapaje controlate si premii surpriza. |
Va merge messenger'ul?! :cry2:
|
Mie imi merge. Ti-e nu?
|
Quote:
Please try again a little bit later. Enervant !:x |
Nu stiu ce ar putea sa aiba. Incearca sa il reinstalezi. Poate merge.
|
Mai stiu pe cineva care a patit la fel :| Nu inteleg de ce .
|
Promo Video GOT SKILZZ http://www.piatra-neamt.info/promo-got-skillz/
|
Foarte tare Alin :))
|
Da,misto:)
|
Da foarte amuzant, Alin ce vroiam sa te intreb, in Piatra Neam politistii is cam severi, nu ?
|
Nu neaparat, acuma depinde peste cine dai si cat de mult gresesti !Tine-ti voi minte Vento-ul de politie tunat? :) Nu cred ca sunt chiar asa inchisi la minte ....am avut colaborare buna cu politia zic eu!
|
Nu va faceti si voi cont aici si jucati macar pana la lvl 3 ?
mi-ati fi de un mare ajutor http://skimpster.mybrute.com/ multumesc |
| All times are GMT +2. The time now is 15:28. |
- Copyright 2026 4Tuning