![]() |
Re: E36 - DARTH VADER
Quote:
|
Gume de 225,35.17 achizitionate , multumiri lui myky99 , raman dator
In continuare caut 2 bucati de 245,35,17 ,,,,astept oferte |
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Un mic update :
Badge-uri BBS pt jante : Multumesc Vlad_VSV Modificare pt lupa faza scurta : Multumiri lui Ziemens si astept pachetul |
1 Attachment(s)
ma uit din cand in cand pe topic si parca eu nu mai am rabdare sa o vad intreaga. nici nu vreau sa ma gandesc ce-i pe tine in momentele astea:))
mor de nerabdare sa vad jante asa late, cu cambereul modificat(cracanel cum ii spun eu) si al meu este destul de vizibil fata de alti ursi dar nu destul:D prima poza pusa pe topic sa fie din spate=))=)) |
Iti dai seama ca si eu vreau sa o vad terminata ca de aproape un an tot torn bani in ea , cred ca o sa fie ceva mai mare camberul la mine decat la tine :)), sper din tot sufletul sa fie poze cu ea din toate partile ,,,,luna viitoare :D
|
1 Attachment(s)
A sosit si de la Mos Rulment un mic cadou :P
|
In continuare caut 2 gume 245.35.17 de vara .....
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ai grija de matza ca arata f bn,cred ca abia astepti sa ajungi in tara sa vezi si tu pe ce ai dat banii :wave: |
Deci nu pot sa inteleg... ori masina e editata in photo shop ori tu pui cu adevarat suflet pentru ea...
Arata de 1000 ori mai bine decat arata la inceput! Ps. Cand vei avea drum in VL sau eu la CJ trebuie sa vad masina neaparat si poate cine stie, mergem la o parcare Carrefour sti tu pentru ce, nu ilegalitati! Lucruri serioase! :))) |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:46. |
- Copyright 2026 4Tuning