![]() |
Re: Street Legal Racing - Redline
Nu e aici l-am cautat :-< . Se pare ca pana la urma chiar nu exista 2.3.1 :D
PS : Stiti cumva daca fifa08 merge jucat la dublu cu doua tastaturi ??:D |
1 Attachment(s)
Ceva Nitro in CALIBRA:D
mai mult de 540.9km nu prinde:sad: |
Frate , si nu iti ajunge??:))) Cat ai bagat maxim in jocu asta ??:D Io nici nu am trecut de 500:))) . Ce motor ai pe calibra??:P
|
2 Attachment(s)
pai am motorul dupa FORD MUSTANG 68'
V8 cu vreo 7000de cai:D plec cu a4a dupa loc si la 200 ii dau a5a si a6a scartaie pana in 500,apoi imediat ajunge...8)GREU DE CONTROLAT! si un inca un URS.. |
Stiu motoru .... da v12 ala rosi si puternic ?? Cat baga ??:D
|
am si eu o intrebare pun pe bmw e92 motor v12....turbo etc ajung la vreo 3200 cp dar daca accelerezi in max 5 secunde motorul se face rosu.....ce poate sa aibe:)?
|
1 Attachment(s)
Quote:
si castigai un FURRANO:twisted: pot spune ca datorita URSULUi am castigat FURRANO |
yo am facut R.O.C.-u cu ursu original cu motor mp gt de 1023 cp
|
Quote:
am avut motoru de maxim 600cp cel de GTIII Baiern |
Hi,
Where can i found this game patches ? my game is 2.0.3 Thanks a lot. |
Quote:
Dai pe sulubernitza si click pe blocu motor si dai turatia maxima mai mica ... scad otzara performantele da nu o sa se mai strice deloc :D ... LE : Hey man , you can download the 2.2.1 patch from here : http://street-legal-mods.com/page.php?al=alias8193 and then you cand install the 2.3.0 patch , wich you can download from here : http://street-legal-mods.com/page.php?al=alias2081 |
hau hau hau Ce engleza de balta stii :lol:
LE : He dont know very good english so ill help YOU! How to patch the game First lesson go to : street-legal-redline.com and make an account 2ND Lesson : Go to SL and click patches 3RD Lesson(FINAL) : download SLR 2.2.1 PATCH and then install and then same as 2.2.1 install 2.30LE! |
Haha ce profesor de balta esti ... nu inteleg de ce l-ai trmis pe siteu ala daca omu are deja jocu , si linkurile de download de la mine ??:-??
LE : Am vazut pe gom-team ca scria la patchu 2.2.1 scira ceav de genu in engleza da io traduc : Apoi puteti instala patchul 2.3.0 sau 2.3.1 daca il aveti :D |
Salut tuturor
A-si vrea si eu sa stiu cum as putea sa pun un motor v8 pe BMW e30. Am vazut programelul acela uploadat de voi dar nu imi merge, m-a poate ajuta cineva ? Multumesc :D |
trebuie sa aveti net framework 2.0 instalat si atunci merge programul . ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:15. |
- Copyright 2026 4Tuning