Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Evenimente Auto (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto.html)
-   -   PROTEST impotriva pretului carburantilor - Discutii Generale (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto/227891-protest-impotriva-pretului-carburantilor-discutii-generale.html)

OchoSB 28-12-10 21:37

Re: PROTEST impotriva pretului carburantilor - Discutii Generale

Acum vreau sa ii vad comentand pe cei care ziceau ca cu aceste proteste nu se ajunge la nimic, ca e doar pierdere de timp.

stefanandrei000 28-12-10 21:37

am o surpriza pt joi,o colantare frumoasa,cine doreste sa se bage, PM to me:D

THUNDER77 28-12-10 21:43

Iar eu as vrea sa ii vad pe vitejii care au spus ca vor iesi si nu s-au dus....Asta nu mai e important momentan....Important acum este faptul ca de la cateva voci razlete s-a ajuns la o discutie la nivel national , pe un canal de stiri national si este important ca , probabil , asta va fi doar inceputul !
Ca idee tipul cu chelie de la Transportatori este super ok :D tine cu noi ;) Mustaciosul ma dispera , pe asta l-as bate gratuit , am albit ecranul televizorului din cauza lui !!!!

denver 28-12-10 21:46

Daca eram in locul lui Santos , cedam nervos , cinste tie Santos ca nu te pierzi cu firea , bai frate astia au impresia ca suntem orbi ? Injur singur ca un handicapat in fata tv-ului cand vad ce parere au despre noi , ei au impresia ca noi mai credem in vrajeala si prostia lor , SUNTEM IN UNIUNE , cand vor auzi cei din Uniune ca ne plangem , si se ajunge mai sus in orice caz , atunci ii preseaza uniunea , sa fie preturile pe masura salariilor care le-au scazut ei , si tva-ului handicapat de 24% , ma pis in mafia lor , exista ac pentru fiecare cojoc , toti pica o data si o data si PUNCT ! Ia uite , a aparut boc , eu as vrea sa-l vad pe boc intr-o camera cu Vadim ....

taz-quattro 28-12-10 21:49

Denver, il vezi prea calm pe Santos? :))

THUNDER77 28-12-10 21:50

Deci un lucru este cert ! Cel mai sigur mod sa scapam de haita asta de hiene este o rascoala ca-n '907 ! Ii injura pana si fi-meu care are 3 anisori.......deci e grav !

OchoSB 28-12-10 21:54

Eu nu l'am vazut pe Santos prea calm, parea cam agitat :D lucru care mi se pare logic

trafy-vr6 28-12-10 21:57

a inregistrat careva ? nu am apucat sa vad

GTXR 28-12-10 22:02

Noi din Tg-Jiu facem maine o 'vizita' https://forum.4tuning.ro/415-tg-jiu/2...enzinarie.html ,ar fi ceva sa se stabileasca peste o luna pe data de la ora de in toate oasele sa se 'blocheze' cate un peco...

denver 28-12-10 22:02

Quote:

Originally Posted by taz-quattro (Post 3935977)
Denver, il vezi prea calm pe Santos? :))

Macar nu pleaca cu mustaciosu ala dupa el , eu cred ca faceam crize de nervi , imi numara mustaciosu venele sparte.... Punea record personal .

sorin0703 28-12-10 22:04

Quote:

Originally Posted by GTXR (Post 3936041)
Noi din Tg-Jiu facem maine o 'vizita' https://forum.4tuning.ro/415-tg-jiu/2...enzinarie.html ,ar fi ceva sa se stabileasca peste o luna pe data de la ora de in toate oasele sa se 'blocheze' cate un peco...

sau mai multe...8)

CobrA4cS 28-12-10 22:04

Cinste tie Santos. Ma bucur ca am reusit sa atragem atentia presei.
Am fost si eu azi dar din pacate pe 30 numai ajung pentru ca numai sunt in bucuresti. Multa bafta joi.

ROAD EMPIRE 28-12-10 22:06

CRed ca si la DAN SENZATIONESCU ar fi o treaba !!!! un subiect de o noapte intreaga nu? eu zic sa trimiteti nistem mail-uri cu miscarea asta si la OTV

Invitatii aia de la realitatea sunt imbarligatori,vor sa opreasca acesta miscare de protest cu diferite argumente care mai de care mai penibile.

xxxstar 28-12-10 22:07

foarte important va fi protestul de pe 30 dec, este perioada cand multe benizarii vor fi asaltate de cei care pleaca din orase catre munte sau alte destinatii turistice in care isi vor petrece revelionul, atunci e cel mai bun moment sa atragem atentia, putem face haos:!:

julaikos 28-12-10 22:07

Nu poate fi calm Santos,e o emisiune cu multi invitati si moderatorul emisiunii incearca sa-i faca pe toti sa vorbeasca,doar ca deja au schimbat subiectul...oricum,baza eu bag de seama ca s-a pus,vedem urmatoarele zile ce vor aduce dpdv media...
Mustaciosul ala are dreptate,boicotarea benzinariilor nu va duce la ieftinirea benzinei,ci reducerea consumului national de benzina,ia pentru asta ar trebui ca noi sa reducem cumpararea combustibilului..doar drumurile strict necesare sa le facem cu masina,restul pe jos,cu metroul sau ratb-ul...dar cati vor face asta?10-20?doar cei care au venit la protesc ar fi in stare sa-si autoimpuna drumuri putine cu masina...restul vor consuma ca si pana acum benzina...
degeaba mergi la boicot si bagi de 10 lei,ca seara sau a doua zi sa bagi de 50 de lei ca sa poti ajunge la urmatorul boicot...
eu as merge la benzinarie cu pet-uri sau canistre,multi oameni pe jos,atunci s-ar simti mai bine la pompe...

All times are GMT +2. The time now is 22:52.

- Copyright 2026 4Tuning