![]() |
Re: Ce vor femeile?
nah..intr-un final !!!
daca iti scoti capul din c.r ,iti dai seama k clauditza are maare dreptate!!!adik fat-frumos,cu toate calitatile ...well,mai rar....:cry: asa k ce face omul?isi stabileste prioritatile,si lasa mai moale cu visele... scurt p 2,daca comfortul financiar e mai important,atunci renunti la alte placeri...sau invers :D @dolb : degeaba cauti o reteta universala!!!fiecare femeie e unica...d aceea v-i se pare k sunt atat d complicate.k s-o intelegi,trebuie sa iti dai seama ce o motiveaza...;) |
Quote:
poti fi subiect de barfa, de ras, sau de simpatie. Lumea se va uita oricum cu alti ochi la tine, nu neaparat de rau, dar nici de bine. |
Adica mirosi a prost fara bani in buzunar...
|
Quote:
|
Quote:
|
Nimeni nu stie ce vor femeile si cu siguranta nici ele ! ;)
Inca o tipa confirma regula din punctul meu de vedere. Permiteti-mi sa ma corectez ... inca 2 intaresc punctul de vedere ;) |
care sunt cele doua ?:)
|
1 care a vrut sa se combine cu mine, dar acum nu mai da un semn de viata si nici nu raspunde la telefon.
2 una care se presupunea ca e cu mine, dar nu gasea timp sa ne intalnim. Ce zici ? |
tipic :)
astea sunt replica noastra la "one night stand" :) te tin ca apri interesant ,apoi iti dau verde, ca le-a trecut :) asa-i jocul, nu ne suparam noi pt atat :) |
Cand se aduna mai multe probleme ... incepe sa te ia Gaia ...
|
mda ... faza ...
in ultima vreme sa tot bagat in seama o fata pe langa mine. ca asa-i ca`s singur si din astea. imi da id .. nr tel si din astea. incepem sa mai vb una alta. si azi ... cand o intreb ca ce-i asa vesela imi zice ca s-o intalnit cu pretenu ... mno ... ce sa-i faci ... |
Quote:
Mai mureai dracu de inima cand va intalneati. Stai in banca ta. |
ne-am intalnit deja ...
astea pe viu ... si era chiar dragutza ...da` in fine ... next :P |
Eu o treceam in excel in locul tau daca era draguta.
Ca prietenul il treceai la pierderi acceptate. |
eu le bag pe toate in agenda si cand am nevoie sa ies, sun !
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:28. |
- Copyright 2026 4Tuning