![]() |
Re: DreamWorks
Quote:
|
DEV-ule se schimba parasolarele s-au am inteles eu gresit ?
|
Nu o ard cu lucruri pufoase si roz. :)))
Oricum merci pentru initiativa >:D< |
@PDV: Nu se schimba parasolarele :|, cine a spus asta?E posibil sa se schimbe stickerele...
@Radu: Ok man, atunci facem cum am vorbit =)). |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Baietii vreau si eu cv la 300 de euro pt cateva zile:(( dau un iphone 2g + inca ceva ce mai gadesc sau cash:D am avut o problema cu my car:( cine ma ajuta raman dator de cinste
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
am o mazda 6 2008 si am avut niste probleme cu ea este in garaj azi ma apuc sa o desfac ... si am nevoie de o masina ieftina sa ma descurc cu ea pana o termin pe a mea ca am de munca e dauna la puntea spate:) si bani toti sunt in piese pana iau banii de la casco si am telefonu pe care pot sal dau ca nam nev de tel iar cand iau banii de la casco imi iau eu telefon nui panica macar sa ma ajute cineva:(
|
Uitati ce am fost sa vad:D
https://forum.4tuning.ro/album.php?albumid=4539 vrea 2000 pe el este al unui prieten nare nimic spart la interior doar bara capota faruri ... ce ziceti pareri??? cnv interesat??? |
Aici nu este bazar, te rog nu posta offtopic, daca esti interesat de club sau ai ceva de spus despre el, esti liber.
|
pai vreu sa intru in club ma gandeam ca vreun baiat cu ursuletu sa ia s8 si sa puna motoru:-? nu crezi ca e o idee buna?? fata de 2.5 200 cp la 4.2 367 cp ...
|
Bravo mai baietzi si fete !!!!!
Felicitari Zeta pt achizitie si bafta in continuare!!! Azi am predat permisul la ''cofetari'' abia astept sa vina 14 feb sa il iau inapoi si sa ma apuc de treaba cu TYF :). |
Quote:
cum ai ramas fara permis ? :| |
All times are GMT +2. The time now is 06:35. |
- Copyright 2025 4Tuning