![]() |
usile sunt complete geamurile vor fi clare nu cele ionizate care sunt vandute de ceva timp
Quote:
|
Re: B 89 Wrc
cat ceri pe fetele de usi si macarale?
|
ai poze cu masina cum arata acum
|
sunt dispus sa vin pana in bucuresti ca sa obtin si eu un stiker cu dacia rally team, ma poti ajuta in aceasta privinta???
|
Quote:
|
Quote:
Dupa ce in prealabil ai abosolvit un curs teoretic si practic de 3 luni, exista o proba teoretica cu un set de 30 intrebari "fulger" din mecanica, apoi o proba practica contra cronometru. Multi se incurca la proba practica,care de altfel este extrem de dificila, menita pentru a separa graul de neghina. Bibliografie pentru a te pregatii pentru proba teoretica urmatoarele carti : "Secretele Batranilor Vol.1 Autor : Staicu Cretzu" "Secretele Batranilor Vol.2 Autor : Dinca Catinel" "Secretele Batranilor Vol.3 Autor : Mihail Abagiu" Nu pot decat sa iti urez succes ! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
SOLD masina care mi-a adus multe bucurii satisfactii dureri de cap si placeri a fost vanduta proprietarul cel nou are ganduri mari si va continua traditia intr-un stil aparte peste ceva timp va fi din nou vazuta pe strazi sau la competii sportive
topicul poate ramane deschis pt intrebari si sugestii pot vorbi si serios doar pentru cei care au de gand sa faca cate ceva nu pentru cei care intreaba sa se afle in treaba |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
eu zic sa terminati cu tot off-ul dp topicul omului...anyway ... spune si tu ceva detalii despre noua masina,evetual fa un topic si anunta-ne si pe noi sau macar pune cateva poze cu ea
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:09. |
- Copyright 2026 4Tuning