![]() |
Re: Kitch Tuning ...de peste tot
Imi pare rau, tare naspa e poza :( Cred ca o sa am una mai buna...
Avea faruri Golf4, niste idei traznite de tinichigerie (pe aripa fata, chiar dupa faruri; pe capota, etc.), eleron .... nu zic nimic despre eleron ca eleronu-i o poveste sensibila pe forumu asta ;) Bara din spate era picata, etc... Si nu numai ca era o masina neobisnuita, dar era parcata si intr-un fel neobisnuit :)) |
Quote:
|
Quote:
bai baiete din cate vad eu tu ai ceva probleme serioase..acuma sa nu crezi ca eu am ceva cu tine dar din cate vad eu tu esti cu gura cea mai mare pe aici. nu stiu cum ai vazut tu passatu de zici ca avea folii din piata dar poate ar trebui sa mergi la oftamologie sa iti faca un control, foliile alea is puse la LUMAR pe dorobantilor si is aceeasi nuanta si pe fata si pe spate. si inca un sfat prietenesc io zic sa te mai uiti din cand in cand in spate cand esti pe strada....nu de alta da sa nu te ia prin surprindere numa bine |
Quote:
|
Quote:
|
Vectra-ul despre care am mai vorbit:
https://img92.imageshack.us/img92/785...0259fk5.th.jpg Si de asta ce parere aveti?:D https://img180.imageshack.us/img180/4...0296yn5.th.jpg |
hahaha faina vectra fixius ;)
|
faza cu stickerele multe ii un "cult" al practicantilor de sporturi extreme, uita-te la orice masina de-a lu' un snowboarder sau skater si o sa le vezi pline de stikere... pana si la nr are YOZ :) pentru cine stie ce e :P
|
Quote:
|
De fapt imi place ideea cu multe stickere, de gen Gumball3000, dar Golful asta arata ca si o geanta lipita cu stickere "Paris" "London" "New York" etc. :))
|
da ati vazut ce scrie pe masina???? 4 motion... ii misto atunci :D
|
bah am vazut o bora jenanta. peste siglele cu VW era lipita sigla de mercedes. nam reusit sai fac o poza. :lol:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
nu arata rau.. fordul... dar.. eleronu ala... e...
si mai am un audi 80 M |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:52. |
- Copyright 2026 4Tuning