![]() |
Re: hai sa ne ajutam...sau nu!
Multumesc!
Asa stiam si eu ,dar cica dupa noul cod rutier s-a schimbat si nu mai e valabil cu 21 de ani ,ACUM NUSH DACA E REALYY |
http://www.avocatnet.ro/content/arti...nchiriere.html - martie 2008
cred ca asta te va lamuri mai bine |
DA INTR-ADEVAR:)
|
...stie cineva unde pot monta si eu o toba in orasul asta ? :D ...nu de alta dar imi trebuie o prelungire din tzeava ca sa poata fi montata toba si... peste tot pe unde am fost nu au tzeava :D
merci ptr. un eventual respuns. |
cand urci podul de la dorally pe stanga e un service cu tuning e si o vulcanizare , tapiterie etc si reprezentanta borla si pilot parca
|
Quote:
|
tzeava ( de masina , d-aia de metal .. alealalte sunt pe caraiman ) gasesti sau gaseai la Unix langa casa de cultura ... iar la service-ul ala de langa gorbaciov , unde sunt aia cu atv-urile e un tip care face minuni eu la el am pus-o ...
|
salut, cine are si doreste sa doneze / cumpar bradulet 4 tuning , parfumat / neparfumat , doresc mai mult ptr aspect , mai multe bucati :D poate ma poate ajuta cineva.
|
Quote:
|
am si eu o intrebare:cum pot sa scot o iesire pt Ipod la un passat cu casetofon din fabrica?stie cineva daca se poate?
|
Iti cumperi Kia cee'd :D. sau demontezi sistemul de la una
|
Quote:
|
Quote:
P.S. masina nu e a mea e a unui prieten,chestia asta cu iesirea am vazuto la o dacie papuc,insa nu vreau sa fac conexiunile aiurea. |
Quote:
|
Se pune interfatza la passat nu va mai batetzi capu la electronisti k nu au cum so faca ( in cazul passatului ma refer )
Daca imi spui anul masinii ma pot uita la mine la magazin la ce pret se aduce. Numai bine. bafta |
| All times are GMT +2. The time now is 23:41. |
- Copyright 2026 4Tuning