Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Hai sa ne ajutam...sau nu! (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/20306-hai-ajutam.html)

Bogdan-sbt 13-08-08 19:12

Re: hai sa ne ajutam...sau nu!

Multumesc!
Asa stiam si eu ,dar cica dupa noul cod rutier s-a schimbat si nu mai e valabil cu 21 de ani ,ACUM NUSH DACA E REALYY

j.v.l 13-08-08 19:16

http://www.avocatnet.ro/content/arti...nchiriere.html - martie 2008

cred ca asta te va lamuri mai bine

Bogdan-sbt 13-08-08 20:06

DA INTR-ADEVAR:)

Catalin_BMW 15-08-08 21:34

...stie cineva unde pot monta si eu o toba in orasul asta ? :D ...nu de alta dar imi trebuie o prelungire din tzeava ca sa poata fi montata toba si... peste tot pe unde am fost nu au tzeava :D

merci ptr. un eventual respuns.

sonykel 15-08-08 21:38

cand urci podul de la dorally pe stanga e un service cu tuning e si o vulcanizare , tapiterie etc si reprezentanta borla si pilot parca

Catalin_BMW 15-08-08 21:42

Quote:

Originally Posted by sonykel (Post 1698457)
cand urci podul de la dorally pe stanga e un service cu tuning e si o vulcanizare , tapiterie etc si reprezentanta borla si pilot parca

sarutmana :D ...scurt si la obiect.

Psycho 16-08-08 22:05

tzeava ( de masina , d-aia de metal .. alealalte sunt pe caraiman ) gasesti sau gaseai la Unix langa casa de cultura ... iar la service-ul ala de langa gorbaciov , unde sunt aia cu atv-urile e un tip care face minuni eu la el am pus-o ...

Angel-Boy 16-08-08 23:05

salut, cine are si doreste sa doneze / cumpar bradulet 4 tuning , parfumat / neparfumat , doresc mai mult ptr aspect , mai multe bucati :D poate ma poate ajuta cineva.

Hellman 18-08-08 18:11

Quote:

Originally Posted by Angel-Boy (Post 1699892)
salut, cine are si doreste sa doneze / cumpar bradulet 4 tuning , parfumat / neparfumat , doresc mai mult ptr aspect , mai multe bucati :D poate ma poate ajuta cineva.

eu am avut vreo 5 dar i'am aruncat ... tre sa mai aibe cineva prin cta ca am mai vazut la baieti

resa 23-08-08 13:19

am si eu o intrebare:cum pot sa scot o iesire pt Ipod la un passat cu casetofon din fabrica?stie cineva daca se poate?

Skyppy 23-08-08 19:53

Iti cumperi Kia cee'd :D. sau demontezi sistemul de la una

Insanity 23-08-08 20:26

Quote:

Originally Posted by resa (Post 1711120)
am si eu o intrebare:cum pot sa scot o iesire pt Ipod la un passat cu casetofon din fabrica?stie cineva daca se poate?

De putut se poate, am eu un prieten care si-a pus a vectra... dar trebuie sa vb cu un electronist si mai trebuie sa intri pe forumuri din afara unde o sa gasesti tot ce vrei in legetura cu masina ta... gasesti schema potrivita si i-o prezinti...

resa 23-08-08 20:42

Quote:

Originally Posted by Insanity (Post 1711733)
De putut se poate, am eu un prieten care si-a pus a vectra... dar trebuie sa vb cu un electronist si mai trebuie sa intri pe forumuri din afara unde o sa gasesti tot ce vrei in legetura cu masina ta... gasesti schema potrivita si i-o prezinti...

mc mult.
P.S. masina nu e a mea e a unui prieten,chestia asta cu iesirea am vazuto la o dacie papuc,insa nu vreau sa fac conexiunile aiurea.

Bogyciu 23-08-08 22:29

Quote:

Originally Posted by Angel-Boy (Post 1699892)

Comanda numerele care iti lipsesc din revista 4Tuning si specifica daca se poate sa iti dea bradutzi si sticker. Stiu pe cineva care a primit la comanda de doua reviste... ;)

YZF-PWR 23-08-08 22:31

Se pune interfatza la passat nu va mai batetzi capu la electronisti k nu au cum so faca ( in cazul passatului ma refer )
Daca imi spui anul masinii ma pot uita la mine la magazin la ce pret se aduce.
Numai bine. bafta

All times are GMT +2. The time now is 23:41.

- Copyright 2026 4Tuning