![]() |
da, cred k l-ar da, cum sa nu , dar fa un calcul si vezi dk coaja cu motorul este 2900EU, cat crezi ka-ti cere doar pe motor??
mai bine iei un V8 din state de banii ashtia care aspirat poate k si trece de 350CP :lol: :cry: |
Nu ma interesa caroseria. Ideea e daca merita motorul + cutia + puntea fata+spate 2500. Restul se vinde.
Stie cineva vre-un capri pe care s-a facut conversia la 2.8i in Bucuresti? As vrea sa vad o astfel de conversie. |
Re:
Quote:
|
cu restul nu acoperi 2500 aruncati in mecanica, sigur sunt d easta
Eu am luat SIerra completa cu 200Eu, si i-am luat motorul+cutia si restul vandut de mi-a ramas mecanica cu 10Euro :!: iar tie nush cine iti cumpara hardughia aia cu roll-bars in ea..si fara acte... Puntea spate, nu e punte, sunt brate + diferential si tie nu-ti sunt bune. puntea fata dk iti mere tie.....inainte sa ma apuc eu..e ff bine :lol: :lol: mai bine iti iei un Sierra/Scorpio 2.8i/2.9i si e mult mai ieftin dekat asta cu 2500Eu :wink: iar Capri a fost si din fabrica echipat cu acelasi 2.8i de pe Sierra/Scorpio :wink: bafta, tine-ne la curent te rog :twisted: |
Imi place pe forumul asta...
vivesp - te sun maine ca azi e prea tirziu... Kpra mea e din 78 cu mot 2.0 v6 cam la 300.000 km. din care 100 i-am facut eu. Motorul a cam obosit si ma gandaeam daca sa-l repar sau sa-l schimb. Motorul de 2,9 de pe scorpio e acelasi cu cel de 3 l de pe Kpr ? (am gasit unul de 200.000 km full + computer neinmatriculat la 1000 E dar mi se pare cam mult) Mai particip si la un forum de fiat. http://www.fiat.3xforum.ro/ care mi se pare ceva mai organizat. 4 tuning n-ar putea sa faca ceva asemanator pt fanii kpri? Multumesc. |
Re:
Quote:
pai dk e 2.9 e 2.9, nu 3.0 :lol: plus k 2.9 este pe injectie iar 3.0 e carburat si mai slab cu 7CP :wink: la 1.000Eu..e cam multisor...depinde de stare amashinii, poate arata bine :roll: pai pe forumul www.fiat.3xforum.ro am intrat si eu aseara prima data nu shtiu cu ce okazie si am nimerit direct la Retromobil, si eu il cunosc pe Bogdan de vo' 4 ani, k sunt si membru RCR ..si mi-a placut ce am vazut acolo...n-am urmarit oricum altceva dekat discutia de pe topicul respectiv, am ramas placut surprins sa vad k o pagina de topic akolo e cat vo 2-3 de-a noastre aici :lol: :lol: si c eai vrea s afaca 4T pt Capre aici? k asta n-am inteles :roll: |
ai vazut ca pe fiat sunt mai multe categorii:
bursa tehnic etc... poate ca pe alt membru nu-l intereaza prostiile mele cu conversia si vrea sa-si faca tuning... Ca membru nou m-am apucat sa citesc din urma si daca treaba ar fi fost mai organizata (pe teme de ex.) mi-ar fi fost mai usor. Mai uita-te la formatul forumului de fiat mi se pare destul de bine structurat. Poate se face ceva asemanator... |
n-am apucat sa ma uit in afara topicului RETROMOBIL, dar u nu intelegi ce inseamna 4TUNING.ro....
este vorba de TUNING...restul sunt topicuri create pe diverse teme... dk te uiti avem si noi TUNING, Troubleshooting, BAZAR Cluburi etc.. de toate...chair pre amulte TEME, k ne pierdem in ele... cauta mai in afara topicului cu CAPRE :wink: :D asta e topic facut de vivian, puteam la fel de bine sa-l fac eu sau tu sau altu...forumul nu e pt FORD...din pakate.. avem totusi paisonatii...si un FORUM FORD pe net..da am uitat adresa :twisted: :oops: :lol: :lol: |
MA AUDE SI PE MINE CINEVA ???
AM NEVOIE DE UN CABLU DE ACCELERATIE PTR. MKIII, 2.0L, V6, SI FARURI. CUMPAR MK III, ORICE STARE, INMATRICULAT. ASTEPT COMENTARIILE VOASTRE |
asta e ideea... Hai sa incercam sa facem unul pt capre mai bine structurat.
Saracu jaguar cauta piese si tre sa ne citeasca pe noi contrazicandu-ne. Pt jag. Nu ma gindesc neaparat sa vind capri-ul dar ca idee cit ai da pe unul 2.0 v6 la 300.000 km care necesita ceva tinichigerie + vopsitorie completa restul mecanicii ok, revizie pina in iulie. (eventual da-mi un mail [email protected]) Faruri greu de tot (poate pe ebay) Cablu cred ca se potriveste de la masini mai noi. Intreaba la magazine. Daca nu gasesti da-mi de stire si incerc pe la niste cunostinte (tot magazine). |
Re:
Quote:
Doar nu e asha greu un cablu de accelertie sa faci, la cat costa(dk gaseshti) unul original...nu vad care e problema, iei de la daciana, partea cu \"bila\" o prinzi la pedala, si cablu il duci la carb... Curios, cat dai pe un cablu, k ma dau cu capu de pereti poate gasesc in garaj....daca atat de mult vrei unul original..desi repet...fa-l mai bine :wink: nu e o piesa dupa care moare cineva..se face :P de Capri inmatriculat in stare..de orice stare..pot si akolo sa incerc un ajutor sa-ti dau, astept si eu pozele..si vb dupa. Dar tu-l vrei in Satu Mare, ai nevoie de platforma :lol: |
wow
|
nu mai investiti banii in V6-le de 2.0...e un ca**t!!!!!!!!!!!!!!
eu ma gandesc inca laq un V8n sau un 2.8 convert pe carb.(merge admisia de pe 2.0)da nu un carb.....3 ...sau un 4 camere |
Re:
Quote:
|
tot stage 4?
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:29. |
- Copyright 2026 4Tuning