Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - Refreshed (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/201301-e36-refreshed.html)

sharkylete 23-03-12 21:52

Re: E36 - Refreshed

Quote:

Originally Posted by Z E K Y (Post 4947062)
cred ca mai bine ai inchide/sterge topicul!

:)))) nu cred ca e ca la Bucuresti.... Daca te referi la ce ma gandesc si eu.. Dar oricum... Mai bine o poza din joi in pasti decat asa... Dar...

Nosfer 23-03-12 21:58

eh, glumea si el :))

BMnWA 23-03-12 23:19

haideti sa vedeti o lucrare de 1500 euro pentru un ursulet daca 1000 vi se pare mult la o pisica,eu imi vopsesc o dubita seat inca acuma si am cautat metode sa o scot cat mai ieftin ca nu e de mofturi,vorba vine e autoutilitara si nu cred ca o scot mai ieftin de 450-500 euro,dar am ales vopsea pe baza de apa,altfel era cu cateva milioane mai ieftin.. si e dubita mica fara chedere peste tot,fara grile,fara usi,fara manere,fara schimbat de culoare si tot ma costa ceva si nu e atata munca si nici atatea materiale..Dar fiecare are garajul lui,atelierul lui,prietenul lui care mai da cu pistolul si face un retush.. si aici gasesti la 20 milioane un vopsit complet nu e problema de asta,dar nu e ceea ce cauta un pasionat pentru masina lui,e ceea ce cauta un pietzar pentru targ/piata..

RIcKO 23-03-12 23:37

Baiatul care a vopsit-o pe a lui Nosu mi-a vopsit-o si mie , nu am ajuns chiar la o mie pentru ca e si coupe si negru e mai simplu de facut , dar baiatul isi merita toti banii ..peste vreo 2-3 saptamani o sa o vedeti pe a lui Motzu facuta tot de el .Numai bine

luci4n_vl 24-03-12 06:02

ce mai conteaza cat a dat? important este ca se bucura de nuanta vopselei de dimineata pana seara si tot asa.......BV NOSFER!! s-o ti frumoasa si sa ai grija de ea!

Provenzano 24-03-12 09:45

Nu conteaza cat a costat , vb lu shobo,atata timp cat oamenii aia au muncit cu pasiune o sa iasa super bine.

motzu 24-03-12 09:48

eu spun doar atat....pasiunea nu cunoaste limite;)
nosuleee mai e un pic si o bag si a mea la vopsit:D

crysty.bobok 24-03-12 12:32

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4947236)
Baiatul care a vopsit-o pe a lui Nosu mi-a vopsit-o si mie , nu am ajuns chiar la o mie pentru ca e si coupe si negru e mai simplu de facut , dar baiatul isi merita toti banii ..peste vreo 2-3 saptamani o sa o vedeti pe a lui Motzu facuta tot de el .Numai bine

Bine zis, am văzut cum este făcut eleronul ăla, foarte bine făcut și o nuanță foarte frumoasă! :shock:!

Quote:

Imi place culoarea tot mai mult pe zi ce trece.. dimineata e un albastru verzui, la amiaza cand e soarele pe ea e un albastru foarte, foarte deschis, seara e un albastru ciudat destul de inchis Abia pe weekendul viitor cred ca o sa fie gata si atunci trebuie sa vina niste sedinte foto profi

Azi s-au montat (cu ajutorul lui sb09hmm si Jbwkzz) plasticele la manerele de la usi, pleoapele si farurile reglate la linie si s-a dat folia de pe geamurile spate + luneta jos. Am tras pe nas la diluant cat am dat lipiciul ala jos de ma doare capul si acum )
Mai pune ceva poze, mie īmi pare prea deschisă pentru un sedan dar se vede clar că pozele sunt făcute pe soare puternic, cāt despre jante e ok dacă ție īți plac, eu nu mă īmpac cu altă nuanță īn afară de gri pe orice jantă și īn orice combinație!

Baftă!

CatalinM6 24-03-12 15:49

Felictari!
Ai o masina de VIS

SSteFan 24-03-12 18:37

arata bestial..felicitari pentru investitie si sa te tina cat mai mult!!

Nosfer 04-04-12 17:18

9 Attachment(s)
Astazi pun mai multe seturi de poze, tineti aproape :)) Sper sa urmeze si o sedinta foto profi in cateva saptamani ca eu nu sunt chiar talentat la pozat :lol:

Nosfer 04-04-12 17:27

9 Attachment(s)
Si inca un set :D

Nosfer 04-04-12 17:31

9 Attachment(s)
Mai merge inca unul :rolleyes2

motzu 04-04-12 17:45

frumos nosule frumos!
ps:de sesiunea aia zici de peste 2 3 saptamani???:D

GL91ANB 04-04-12 18:43

Este incredibila masina.Felicitari !
Speechless ! :-)

All times are GMT +2. The time now is 21:32.

- Copyright 2026 4Tuning