![]() |
Re: E36 - Refreshed
Quote:
|
eh, glumea si el :))
|
haideti sa vedeti o lucrare de 1500 euro pentru un ursulet daca 1000 vi se pare mult la o pisica,eu imi vopsesc o dubita seat inca acuma si am cautat metode sa o scot cat mai ieftin ca nu e de mofturi,vorba vine e autoutilitara si nu cred ca o scot mai ieftin de 450-500 euro,dar am ales vopsea pe baza de apa,altfel era cu cateva milioane mai ieftin.. si e dubita mica fara chedere peste tot,fara grile,fara usi,fara manere,fara schimbat de culoare si tot ma costa ceva si nu e atata munca si nici atatea materiale..Dar fiecare are garajul lui,atelierul lui,prietenul lui care mai da cu pistolul si face un retush.. si aici gasesti la 20 milioane un vopsit complet nu e problema de asta,dar nu e ceea ce cauta un pasionat pentru masina lui,e ceea ce cauta un pietzar pentru targ/piata..
|
Baiatul care a vopsit-o pe a lui Nosu mi-a vopsit-o si mie , nu am ajuns chiar la o mie pentru ca e si coupe si negru e mai simplu de facut , dar baiatul isi merita toti banii ..peste vreo 2-3 saptamani o sa o vedeti pe a lui Motzu facuta tot de el .Numai bine
|
ce mai conteaza cat a dat? important este ca se bucura de nuanta vopselei de dimineata pana seara si tot asa.......BV NOSFER!! s-o ti frumoasa si sa ai grija de ea!
|
Nu conteaza cat a costat , vb lu shobo,atata timp cat oamenii aia au muncit cu pasiune o sa iasa super bine.
|
eu spun doar atat....pasiunea nu cunoaste limite;)
nosuleee mai e un pic si o bag si a mea la vopsit:D |
Quote:
Quote:
Baftă! |
Felictari!
Ai o masina de VIS |
arata bestial..felicitari pentru investitie si sa te tina cat mai mult!!
|
9 Attachment(s)
Astazi pun mai multe seturi de poze, tineti aproape :)) Sper sa urmeze si o sedinta foto profi in cateva saptamani ca eu nu sunt chiar talentat la pozat :lol:
|
9 Attachment(s)
Si inca un set :D
|
9 Attachment(s)
Mai merge inca unul :rolleyes2
|
frumos nosule frumos!
ps:de sesiunea aia zici de peste 2 3 saptamani???:D |