![]() |
Re: Peugeot 407
4 Attachment(s)
.....
|
Foarte tare si cu adevarat deosebit .
|
Quote:
|
dintre toti de aici cred ca eu sunt cel mai greu de cap =)) urs pick-up,adus din germania,cameleon:shock: si sa va spun ce nu inteleg. cine a modificat masina asta?prop actual sau ala din germania? sa ma dumireasca cineva ca e grav =)))
|
asa a fost luat..Cel din Germania l-a modificat..
|
New updates..Sapt viitoare se da comanda de jante 20, fata 8.5 j 235/35, spate 9,5 j spate 255/35, si air ride..sper sa primesc un raspuns cat mai rapid si sa le primesc cat mai repede.. si la astea se adauga capota noua si evacuarea la care se va lucra de sapt viitore sper :)
|
Quote:
|
Daca imi gasesti tu mai late de 10J 5x108 pe 20 jur ca pun :)..E foarte pretentioasa prinderea si e destul de lata..stiu ca acum o sa vina zeci de pareri gen ``eu as fi pus mai nu stiu cum si etc, dar nu stiu daca cati stiu cat costa macar o anvelopa pe 20 si ce inseamna sa mergi cu 20..
|
Quote:
iar de mers cu 20" pe drumurile noastre:-) pe cat de "cool" pe atat de problematic o sa fie Felicitari pentru pasiunea ta, un proiect deosebit si unic la noi in tara;) |
Nu e chiar asa..Si ti-am zis..nu se gaseste la prinderea mea prea multe optiuni..
|
Cristi, nu o sa lămureşti şi n-o să convingi niciodată pe nimeni, să fii împăcat că ai luat cea mai bună decizie pentru că 1) nu eşti la prima modificare la o maşină şi 2) tu nu mai ai nimic de demonstrat nimănui demult privind alegerile pe care le faci în domeniu, de fiecare dată s-au dovedit inspirate.
|
deja jante de 255 nu mai sunt late :|
|
Pt 26WRC si bogdan_mb, aveti aici un articol ft bun despre toti indicii unei jante. Asta ca sa intelegeti ca un cauciuc de 255 poate fi pus si pe o janta de 8 si pe una de 12.
10x20" mi se par mai mult decat acceptabil. |
stiu la ce te referi, faceam doar referire la postul lui wrc. Chiar pe o latime de 9.5 vor sta destul de intinse anvelopele de 255 , ma gandesc ca vor arata bine.
|
Si eu zic..avand in vedere ca totusi e o masina medie..si coborata la maxim din air ride cred ca o sa fie ceva reusit..Si cu ce am mai discutat si cu oamnei care se pricep la marime cam toti asa mi-au recomandat..O sa fie cv cu buza mai mult ca sigur..
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:56. |
- Copyright 2026 4Tuning