![]() |
Re: Berlina B-83-DAC
exact alex...asa e cu bara asta...sper ca in urma acestor mici aplicari sa iasa cum trebuie
|
aranjeaza si tu numarul ala frrumos..
|
o sa il aranjez dar vreau pareri unde sa il pun :)
|
daca ai nevoie de pareri si sugestii, nu ezita sa ceri
un forum plin de forumisti abia asteapta uite , incep eu: eu cred ca nr ar da bine cu o rama cromata, si cel mai bine ar fi sa il prinzi de bullbar |
rama cromata ar fi dat bine daca ar mai fi avut si altceva cromat
macar grila fata dar cum el nu are nu cred ca e o idee buna dacule parerea mea e ca poti sa lasi nr la locul lui dar acum faci cum vrei si oricum indiferent de ce vei face stiu ca va iesi bine :D nu?? |
daca nu iti iei o rama de nr cu leduri nu faci nimic.........si in grila de la radiator ca la chit.... leduri........
|
si o nelipsita potcoava atarnata de carligul de remorcare, ca sa poarte noroc la spoiler
|
Fixeaza si tu numaru pe bara :) Si fara suport. Adica urca-l mai sus cu 5 cm pana nu va mai atarna asa :) si schimba placutele ca sunt cam vechi :)
Aaa. si spala-o ca zici ca a ieshit de nustu unde ... |
aaronnel umbli tu pentru mine sa imi schimb numerele?sunt nespalate oricum si noroc cu ploaia asta ca s-a mai spalat masina :))
|
stiu si a mea a facut o baita cu ploaia asta :)
|
ma si totusi ce fac cu numarul il las asa cum e acum?
|
Quote:
Incerc eu sa-ti fac un VT daca nu te superi |
nu am de ce sa ma supar...ca doar nu iti bati joc de ea :))....oricum a mai fost sus si unii spuneau ca e bine altii spuneau ca e bine cum e acum...arata f bine fara numar dar nu ma risc...
|
1 Attachment(s)
Quote:
Uite D(r)ACU cu numaru mai sus :) E facut un pik la repezeala. Ar trebui reununtzat la suportu de numar :) |
ar fi cel mai bine asa dacule cum e poza virtuala simplu si de efect ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:10. |
- Copyright 2026 4Tuning