![]() |
Re: E30 - B 69 M S K - 1.8 is
merci mult fratimiu ... si il asteptam si pe XSA cu restul :D :lol:
Quote:
|
de azi msk`u a intrat la hibernat ... o sa va tin la curent cu ce o sa se intample la masina ... sper sa iasa cat se poate de repede ... :D
|
10 Attachment(s)
sa sfarsit si prima zi de munca la M S K ... deja am inceput sa elimin bubele de pe ea ... astept ziua de maine acum sa vedem ce si cum o sa se mai intample , va tin la curent cu noutatile :lol:
|
Uşor ,uşor o reinvii cu totul Florinake;) bravo ţie ,iţi respect voinţa şi timpul şi nervii care ii duci cu ea ...bafta ;) !
|
Fratica, daca te-ai apucat acum de ea, termin-o cap-coada chiar daca o sa dureze mai mult, nu fa azi ceva, mai iesi pe strada, maine ceva, iar pe strada.. tine-o acolo cat e necesar si la sfarsit cand iesi pe strada sa se sperie lumea!
|
fratimiu pana cand nu o termin masina nu mai iese de acolo ... decat pe platforma pana la vopsitorie si inapoi ... atat ... in rest acolo ramane pana cand o scot cum vreau eu ... e primul meu proiect mai mare ... e prima masina care vreau sa o fac de la cap la coada ... si nu ma dau batut asa usor ...
Quote:
|
felicitari frate! in ritmul asta... o s-o dai gata repede!;):D:twisted:
p.s.: vopseaua e pregatita!:twisted::D bafta multa:!: |
nu stiu cat de repede ca mai am de munca ... dar foarte mult nu o sa dureze , bani sa fie :lol: .... :D
Quote:
|
Multa bafta frate! sa iasa cum vrei tu!!! Numai bine!
|
Mai gandeste-te si la mine si la Laur fratee ;) ...
|
merci mult :)
Quote:
|
3 Attachment(s)
azi nu prea am avut timp sa stau la ea dar alea 2 ore am dat cat de cat la fata aripa spate dreapta unde a fost lovita ... a iesit chiar bine mai am decat de finisat
|
smechera masina boss... mi se pare ca te-am vazut la mine in car in 23 cu ia aseara:D sau te confund...
bafta. |
frate stau in titan ... deci sunt sanse mari sa ma fi vazut ca o ard prin cartier ... dar masina e la facut de duminica seara ...
Quote:
|
ok boss.. am vazut un urs alb, cred ca avea peste 150km/h :D a trecut viteza raw si am crezut ca e al taw;) ca eu am vazut decat ca e alb si ca e urs atat, la ce viteza avea nam apucat sa vad nr de imatriculare :))) oricum bafta in continoare la proiect.. sa ne auzim cu bine.
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:20. |
- Copyright 2026 4Tuning